Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zvezda na niske grane spala, dovodili Induse i Pakistance na proslavu titule za dnevnicu
Sta ti je grobarska ljubomora... stos je sto se deca koja danas blokiraju fakultete ne secaju kada su grobarchine slavile shampionsku titulu tog jugoslovenskog kluba.
Uzgred, pogledajte tekst i video iz ovog LINK, LINK <-----
Danas to vise nisu navijaci, to su navijacke horde, ekipe nasilinih debila koji terorisu delove grada.
Odavno to veze sa sportom nema ali ima sa uterivanjem prihoda od dilovanja i reketiranja.
Nemoj ti molim te da mi drzis predavanja o Crvenoj Zvezdi, ja sam isao na utakmice i navijao dok ti nisi znao ni sta je Zvezda ni sta je Beograd paore jedan seoski...
Svaki castan i pravi Srbin, patriota i covekoljubac treba da moze da identifikuje rak ranu naseg kluba, a to je SNS i njegovi poltroni kao sto je Zvezdan Terzic. Bilo bi glupo, jadno i zlobno ignorisati te cinjenice i davati podrsku tim unistiteljima Srbije i kriminalcima. Ali posto ti nemas 2 grama mozga, idi tamo i skandiraj Terzi madjiji kako radi dobar posao, i druzi se sa Pakistancima, ko te yebe....