REALNE TUCE NA RAZLICITE NACINE

Нема одбране од овога? :D

Klasicna postavka kontrole nad napasnikom u uskom prostoru :)

- - - - - - - - - -

Da ovo nije nameštaljka, koreografija? Negativac je sve vreme ogoljen bez majice da se vide njegovi mišići, da bi delovao opakije a onda se niotkuda pojavljuje lik koji izvodi savršeni zahvat...

- - - - - - - - - -

Ne bih baš verovao ovim jutjuberima.

Pijani covek ne razmislja o svojim postupcima.

Giljotina se izvorno zove Mae Hadaka Jime a RNC Hadaka Jime.
Spadaju u istu grupu zahvata tako da ima logike neki tip giljotine,ali avaj,retko ko i zna to :D

Vidiš Japanci sva gušenja koja nemaju veze sa Gi-em zovu Hadaka Jime ili "gola gušenja" Mae - znači napred, odnosno u bukvalnom prevodu "prednje golo gušenje", RNC bi u tom slučaju bilo Ura Hadaka Jime. Samo opet RNC se razlikuje od klasične giljotine za taj prehvat na biseps i pritisak na glavu pa i na položaj glave Uke-a odnosno podlaktice Torija. Ovaj lik na primer izvodi čistu verziju giljotine i zove je Hadaka Jime:

Jutros sam video da je telegraf napravio video snimak "nezvanične rekonstrukcije" ubistva Jelene Krsmanović Marjanović. Tada sam posumnjao u autentičnost ovog snimka. Rekoh neko ko nema trunke stida da stiče gledanost na youtube stvaranjem takvog videa može postaviti i lažnu tuču u kojoj jadni prosjak uzvraća bahatom siledžiji.I onda odem na njihov kanal i malo pregledam šta oni to postavljaju.
I imam šta da vidim, skrivena kamera.

Ful snimak. Neki momak hteo da spreči jednog od likova da nastavi da "bije" drugog i ovi su shvatili da su preterali pa su prestali.

Ponašanje ovog momka koji je istinski heroj videa mi uliva nadu u ljude. Nismo propali kada ima ljudi koji će pritrčati u pomoć.

Poslednja izmena:
Nemam pojma, ali meni ovo deluje isuviše uverljivo da bi bilo fake..

Fake je,ovaj momak u maskirnim pantalonama trenira sa mnom i kaskader je po zanimanju.
Snimao je filmove sa Kevinom Kostnerom,Nikolas Kejdzom,Son Konerijem i mnogim poznatim glumcima.
Inace covek je neverovatan atleta,110 kg,okretan,brz,nogama uradi sta god hoces.Sad ce se boriti u Sumicama na amaterskom MMA prvenstvu.

Fake je,ovaj momak u maskirnim pantalonama trenira sa mnom i kaskader je po zanimanju.
Snimao je filmove sa Kevinom Kostnerom,Nikolas Kejdzom,Son Konerijem i mnogim poznatim glumcima.
Inace covek je neverovatan atleta,110 kg,okretan,brz,nogama uradi sta god hoces.Sad ce se boriti u Sumicama na amaterskom MMA prvenstvu.

Dobro je odradio posao, oni udarci su bili solidno čvrsti, mada mu ne treba u životu da mu video klip stavlja na svoj zvanični sajt telegraf.

Šta mu je trebalo koji ***** da snimi ovo sranje od "skrivene kamere".

Ma da li je moguce da se ovde raspravlja da li je ovo fake ili ne i da trebaju dokazi da li je lik kaskader ili se stvarno siba?

Ljudi, to je Telegraf. Dno dna. Npr oni iz Dnevnjaka ih lepo opisali u svom jednom klipu, tj prozvali sve te zute tabloide ali kao da su za Telegraf pravili klip.

Njihove video klipove, clanke i pompezne naslove treba po svaku cenu izbegavati.

Šta mu je trebalo koji ***** da snimi ovo sranje od "skrivene kamere".

Ne znam da li si gledao jos smesniji video, nazovi neka slabasna devojka-devojcurak, se brani u parku od silovatelja. Ona je valjda karatista ili tkdista, a "silovatelj" je novinar Telegrafa.

Ajde bar da su uradili dobre "filmske scene", nego se ova mala brani kao neka baba od 80god koja nikad u zivotu nije videla BV/BS.

A napisali nekoliko clanaka o tome - Prvi kao - "SENZACIONALNO: Necete verovati da je u sred parka u sred bela dana, silovatelj napao devojku! Uskoro opsirnije".
Pa onda nesto kao opis sta se tacno dogodilo + Uskoro video, i na kraju sam video.

Pa onda clanak - Sve je ovo bio prank, i fora jer eto radimo intervju sa nasom uspesnom sportistkinjom.

I to valjda trenira Kick box a u videu smotana kao da trenira neki aikido ili latino ples.

A napisali nekoliko clanaka o tome - Prvi kao - "SENZACIONALNO: Necete verovati da je u sred parka u sred bela dana, silovatelj napao devojku! Uskoro opsirnije".
Pa onda nesto kao opis sta se tacno dogodilo + Uskoro video, i na kraju sam video.

Pa onda clanak - Sve je ovo bio prank, i fora jer eto radimo intervju sa nasom uspesnom sportistkinjom.

I to valjda trenira Kick box a u videu smotana kao da trenira neki aikido ili latino ples.

Ne pratim tabloide. Verovatno je trenirala MMA ili Muay Thai.

Back