„Realne tri liste protiv režima – studenti, levičari i desničari“

Za koga bi glasali?

• Za vlast

glasova: 3 6,7%
  • Studentsku listu

glasova: 27 60,0%
  • Levičare

glasova: 1 2,2%
  • Desničare

glasova: 5 11,1%
  • Ne glasam

glasova: 9 20,0%

• Ukupno glasova
    45
Svaka lista da bude zadužena za odredjeni planum, a plenum za delove vlasti i to na najsofisticarnijem nivou po fakultetima, blokaderi da bleje u monitore i stiskaju dugmiće ko na forumu i sprovode svoju sasvim slobodnu volju ....rokanja po narodu na naučnu, intelektualnu bazu.....
(saobraćajnu intelegenciju da vodi lista onog vozača blokadera pošto je najintelegentniji na listi...)

Mali off.

Inače u Srbiji ne postoji levo-desna podela jer to u osnovnom smislu je prevashodno ekonomska podela i odnos prema kapitalizmu,slobodnom tržištu, egalitizmu, hijerarhiji,....a ovde se ova podela svede na cirkuski nacionalizam vs cirkuski evropejizam, a stranke su sa takvim programima koji su čist ideološki bućkuriš.... pri tom istih se svakako niko ne drži, drugim rečima ovde je ideološki pragmatizam dominantan u ponašanju svih političkih aktera.
Nažalost to i odgovara političkoj evoluciji ovdašnjeg biračkog tela.
Није баш све у економији , има разлике у погледима ка остваривању
plus Šarović i Nestor u dodatnoj koloni
taman da svi sanjaju cenzus
Не верујем да би хтели али видећемо убрзо како се ствари одвијају.

nije to tako loše, cenzus mogu da sanjaju te kvaziopozicione liste

Mene boli duh naroda, da se poetski izrazim:(.

Ne znam kako je drugima, mozda je do pola, mozda do strukture, ali osecam posledice ove godine, slabo spavam, kosa mi opada, levo oko mi igra, rogovi su mi porasli:lol:. Svi smo dali nas maksimum proteklih meseci, a da za sebe nismo potrazili ni zrno pasulja.

I nakon svega opet nam neki Djilas kaze znate, imam ja svoja prava, bez mene ipak ne moze...pa sta te cini drugacijim, postenijim i vise fer?
Da se on i njemu slicni nisu nazivali opozicijom, ne bi ni Srbija ovako izgledala.

Jedino je posteno da se opozicija komplet povuce i ostavi samo dve liste, SNS i studentsku. Narod jedanput mora da preuzme odgovornost.
Nisu na blokadama bili opozicioni simpatizeri vec obican svet, bili smo ti i ja.

Није баш све у економији , има разлике у погледима ка остваривању

Не верујем да би хтели али видећемо убрзо како се ствари одвијају.

Србија се не дели на студентску, леву и десну листу

Србија је подељена на крезубосрбијанску и другосрбијанску класу

Mali off.

Inače u Srbiji ne postoji levo-desna podela jer to u osnovnom smislu je prevashodno ekonomska podela i odnos prema kapitalizmu,slobodnom tržištu, egalitizmu, hijerarhiji,....a ovde se ova podela svede na cirkuski nacionalizam vs cirkuski evropejizam, a stranke su sa takvim programima koji su čist ideološki bućkuriš.... pri tom istih se svakako niko ne drži, drugim rečima ovde je ideološki pragmatizam dominantan u ponašanju svih političkih aktera.
Nažalost to i odgovara političkoj evoluciji ovdašnjeg biračkog tela.

Levo i desno nam stize kao secanje na postrevolucione dane u Francuskoj. Oni koji su u parlamentu tada sedeli levo proglaseni su "levicom", a oni koji su sedeli desno bili su "desnica".
Nije usko povezano sa ekonomijom.

Mene boli duh naroda, da se poetski izrazim:(.

Ne znam kako je drugima, mozda je do pola, mozda do strukture, ali osecam posledice ove godine, slabo spavam, kosa mi opada, levo oko mi igra, rogovi su mi porasli:lol:. Svi smo dali nas maksimum proteklih meseci, a da za sebe nismo potrazili ni zrno pasulja.

I nakon svega opet nam neki Djilas kaze znate, imam ja svoja prava, bez mene ipak ne moze...pa sta te cini drugacijim, postenijim i vise fer?
Da se on i njemu slicni nisu nazivali opozicijom, ne bi ni Srbija ovako izgledala.

Jedino je posteno da se opozicija komplet povuce i ostavi samo dve liste, SNS i studentsku. Narod jedanput mora da preuzme odgovornost.
Nisu na blokadama bili opozicioni simpatizeri vec obican svet, bili smo ti i ja.

Тако се правила Србија пре 100 и 200 год. Уграђује се свако зрно, кап крви или кап зноја. Свако по мало

Ови Ђиласи, тадићи, вучићи, они су дошли 1944.г. да узму од Србије, а не да уграде нешто !

Levo i desno nam stize kao secanje na postrevolucione dane u Francuskoj. Oni koji su u parlamentu tada sedeli levo proglaseni su "levicom", a oni koji su sedeli desno bili su "desnica".
Nije usko povezano sa ekonomijom.

нема више тих јаких подела одавно

имаш неолиберале, неокомунисте и неоконзервативце.

све је то постмодерна нихилистички утопила у нео

Србија се не дели на студентску, леву и десну листу

Србија је подељена на крезубосрбијанску и другосрбијанску класу

Dok god potencirate taj narativ, imaćemo ovo što sada živimo.

Misliš li da će iko razuman da se svrsta uz takve i da glas sličnom ko sutra može da zajaše vlast?

Ja ne mislim čak bih sebi dala slobodu da pretpostavim da masa još uvek neopredeljenih pre neće uopšte da izađe na glasanje nego što će podržati nekoga ko ga unapred omalovažava i ponižava.

Тако се правила Србија пре 100 и 200 год. Уграђује се свако зрно, кап крви или кап зноја. Свако по мало

Ови Ђиласи, тадићи, вучићи, они су дошли 1944.г. да узму од Србије, а не да уграде нешто !

Istina, delimo misljenje.

Otimaju jer ne osecaju kao nasledjeno vec kao steceno.

Zar je vazno?

Znamo da je osnovni cilj izboriti se sa ukorenjenom korupcijom i istu istrebiti iz, pre svega drzavnih institucija.

Glasamo za to.
Ko zeli da glasa, naravno.
То кажу сви политичари пред изборе.Битно ко је на листама.

Koga god studenti odrede. Mogu i tebe, ja bih ih podržao. :D

I ja bih podržala Emihsa jer ga znam kao zdravorazumskog čoveka ostvarenog u svojoj profesiji i ne ulazi na budzetske jasle da bi se najeo ali da blanko podržim neke starlete i starletane iz ko zna koje pripizzzdine da se odjednom pojave kao nosioci neke liste mogla bih tek kad bi mi vrane mozak popile.

I ja bih podržala Emihsa jer ga znam kao zdravorazumskog čoveka ostvarenog u svojoj profesiji i ne ulazi na budzetske jasle da bi se najeo ali da blanko podržim neke starlete i starletane iz ko zna koje pripizzzdine da se odjednom pojave kao nosioci neke liste mogla bih tek kad bi mi vrane mozak popile.
Ja mislim da nije baš zdravorazumski ostvaren insan, jer eno napada RS, ali ako studenti odluče da ga metnu na listu - podržavam.

Ja mislim da nije baš zdravorazumski ostvaren insan, jer eno napada RS, ali ako studenti odluče da ga metnu na listu - podržavam.

Kako napada na RS?

Ne mogu da verujem.

Mada kad se setim malo unazad njemu se dopadao neki vaš Ognjen nešto koji je mene strašno nervirao ali to je zanemarljivo kad je nacionalni interes u pitanju.

Možda si ti rigorozniji ali je sasvim ok dati narodu da se izjasni referendumom da li podržava namesnika Šmita i njegovu agendu izniklu u muslimanskom loncu i neka tako bude na kraju.

Bar sam ja tako razumela njegov upis.
Pa napisao je da je refeendum prebacivanje odgovornosti na narod od strane Dodika!

Ej, Emihs, da se mi ovde ne bismo zamajavali šta si mislio, daj nam reci otvoreno: Jesi li s nama četnicima, ili nisi? :cool:

Pa napisao je da je refeendum prebacivanje odgovornosti na narod od strane Dodika!

Ej, Emihs, da se mi ovde ne bismo zamajavali šta si mislio, daj nam reci otvoreno: Jesi li s nama četnicima, ili nisi? :cool:

Zašto samo četnicima? :ljutko:

Ja se umnogome slažem sa vama nekolicinom, a nisam četaljka.

Ne mogu sebi da oprostim što u nik-u nisam dodala partizanka, kako bi to moćno delovalo:
Sanndrina partizanka :ogledalo:

Back