Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.533
Minimun.Biće desetak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Minimun.Biće desetak...
Није баш све у економији , има разлике у погледима ка остваривањуMali off.
Inače u Srbiji ne postoji levo-desna podela jer to u osnovnom smislu je prevashodno ekonomska podela i odnos prema kapitalizmu,slobodnom tržištu, egalitizmu, hijerarhiji,....a ovde se ova podela svede na cirkuski nacionalizam vs cirkuski evropejizam, a stranke su sa takvim programima koji su čist ideološki bućkuriš.... pri tom istih se svakako niko ne drži, drugim rečima ovde je ideološki pragmatizam dominantan u ponašanju svih političkih aktera.
Nažalost to i odgovara političkoj evoluciji ovdašnjeg biračkog tela.
Не верујем да би хтели али видећемо убрзо како се ствари одвијају.plus Šarović i Nestor u dodatnoj koloni
taman da svi sanjaju cenzus
Od sinoć do još malo popodne samo ja kliknula za leve
Eeee, moji Srbi![]()
nije to tako loše, cenzus mogu da sanjaju te kvaziopozicione liste
Није баш све у економији , има разлике у погледима ка остваривању
Не верујем да би хтели али видећемо убрзо како се ствари одвијају.
Mali off.
Inače u Srbiji ne postoji levo-desna podela jer to u osnovnom smislu je prevashodno ekonomska podela i odnos prema kapitalizmu,slobodnom tržištu, egalitizmu, hijerarhiji,....a ovde se ova podela svede na cirkuski nacionalizam vs cirkuski evropejizam, a stranke su sa takvim programima koji su čist ideološki bućkuriš.... pri tom istih se svakako niko ne drži, drugim rečima ovde je ideološki pragmatizam dominantan u ponašanju svih političkih aktera.
Nažalost to i odgovara političkoj evoluciji ovdašnjeg biračkog tela.
Mene boli duh naroda, da se poetski izrazim.
Ne znam kako je drugima, mozda je do pola, mozda do strukture, ali osecam posledice ove godine, slabo spavam, kosa mi opada, levo oko mi igra, rogovi su mi porasli. Svi smo dali nas maksimum proteklih meseci, a da za sebe nismo potrazili ni zrno pasulja.
I nakon svega opet nam neki Djilas kaze znate, imam ja svoja prava, bez mene ipak ne moze...pa sta te cini drugacijim, postenijim i vise fer?
Da se on i njemu slicni nisu nazivali opozicijom, ne bi ni Srbija ovako izgledala.
Jedino je posteno da se opozicija komplet povuce i ostavi samo dve liste, SNS i studentsku. Narod jedanput mora da preuzme odgovornost.
Nisu na blokadama bili opozicioni simpatizeri vec obican svet, bili smo ti i ja.
Ма ок али ко је на листама?Професори?Политичари?Vučić = iskonsko zlo!
Desna lista = izdajnici, Vučićev trojanski konj!
Leva lista = evropederske psihopate!
Studentska lista = prava stvar!![]()
Levo i desno nam stize kao secanje na postrevolucione dane u Francuskoj. Oni koji su u parlamentu tada sedeli levo proglaseni su "levicom", a oni koji su sedeli desno bili su "desnica".
Nije usko povezano sa ekonomijom.
Ма ок али ко је на листама?Професори?Политичари?
Србија се не дели на студентску, леву и десну листу
Србија је подељена на крезубосрбијанску и другосрбијанску класу
Тако се правила Србија пре 100 и 200 год. Уграђује се свако зрно, кап крви или кап зноја. Свако по мало
Ови Ђиласи, тадићи, вучићи, они су дошли 1944.г. да узму од Србије, а не да уграде нешто !
Ма ок али ко је на листама?Професори?Политичари?
Koga god studenti odrede. Mogu i tebe, ja bih ih podržao.Ма ок али ко је на листама?Професори?Политичари?
То кажу сви политичари пред изборе.Битно ко је на листама.Zar je vazno?
Znamo da je osnovni cilj izboriti se sa ukorenjenom korupcijom i istu istrebiti iz, pre svega drzavnih institucija.
Glasamo za to.
Ko zeli da glasa, naravno.
Koga god studenti odrede. Mogu i tebe, ja bih ih podržao.![]()
Ja mislim da nije baš zdravorazumski ostvaren insan, jer eno napada RS, ali ako studenti odluče da ga metnu na listu - podržavam.I ja bih podržala Emihsa jer ga znam kao zdravorazumskog čoveka ostvarenog u svojoj profesiji i ne ulazi na budzetske jasle da bi se najeo ali da blanko podržim neke starlete i starletane iz ko zna koje pripizzzdine da se odjednom pojave kao nosioci neke liste mogla bih tek kad bi mi vrane mozak popile.
Ja mislim da nije baš zdravorazumski ostvaren insan, jer eno napada RS, ali ako studenti odluče da ga metnu na listu - podržavam.
https://forum.krstarica.com/threads...a-republika-srpska-23-novembra.1038518/page-6Kako napada na RS?
Ne mogu da verujem.
Mada kad se setim malo unazad njemu se dopadao neki vaš Ognjen nešto koji je mene strašno nervirao ali to je zanemarljivo kad je nacionalni interes u pitanju.
https://forum.krstarica.com/threads...a-republika-srpska-23-novembra.1038518/page-6
Pogledaj i ti. Može da bidne da ja nisam najbolje protumačio njegovo pisanije.
Pa napisao je da je refeendum prebacivanje odgovornosti na narod od strane Dodika!Možda si ti rigorozniji ali je sasvim ok dati narodu da se izjasni referendumom da li podržava namesnika Šmita i njegovu agendu izniklu u muslimanskom loncu i neka tako bude na kraju.
Bar sam ja tako razumela njegov upis.
Pa napisao je da je refeendum prebacivanje odgovornosti na narod od strane Dodika!
Ej, Emihs, da se mi ovde ne bismo zamajavali šta si mislio, daj nam reci otvoreno: Jesi li s nama četnicima, ili nisi?![]()