Ferguson: "Saga je završena"
Menadžer Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson tvrdi da je priča o Ronaldu završena i da on ostaje na Old trafordu.
Ostanak Portugalca u Engleskoj bio je predmet spekulacija celog leta, pošto je Ronaldo želeo da promeni sredinu i pređe u Španiju. Real Madrid je čekao priliku da se dočepa sjajnog igrača, jer je i on sam tvrdio da želi da promeni sredinu i da se neće vraćati u Englesku, posle opracije skočnog zgloba.
Ferguson je bio rešen da zadrži Ronalda i sada je, po njemu, ta priča završena.
"Saga je okončana. On je naš igrač, to je konačno. Igraće ovde, verujte mi”, rekao je Ferguson.
Ferguson je dodao i da još nije našao zamenu za Karlosa Keiroša, koji je preuzeo nacionalnu selekciju Potrugala.
Škot je dodao i da klub neće žutriti sa novim naimenovanjem njegovog asistenta i da se nada da će zamenu naći do septembra.
"Nema novosti po tom pitanju, nije žurba. Nadamo se da ćemo naći nekoga do septembra, jer je jako teško naći zamenu za dobrog stručnjaka. Imamo mnogo dobrih stručnjaka i sigurno ćemo naći nekoga, ali je tražim poseban tip čoveka, koji će mi biti pomoćnik”, rekao je Ser Aleks Ferguson.
Fudbaleri Mančestera kreću u odbranu titule prvaka Engleske 17. avgusta kada im u goste dolazi Njukasl.