Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Jedino mi je malo nerealna pozicija R.V.Persija, i cinjenica da nema O.F.MartinsaRonaldova pozicija mi je sasvim logicna...
Mesija je ubedljivo najbrži igrač sa loptom ... CR za razliku od njega gurne loptu nekih 5-10 metara i onda sprinta za njom, te tako deluje superiorno u odnosu na protivnika ... Mesi sa druge strane u punom sprintu uvek ima kontrolu nad loptom, i uvek je blizu njega, i zato je mnogo teže uzeti njemu loptu nego Kronaldu ... Retko kad sam viđao Mesija u punom sprintu kao Kronalda, jer uvek je imao stil da umrtvi protivnika, i onda ga ubrzanjem izbaci iz igre ...Mesija nidje ni za lijeka![]()
CR i nije nešto pretrčao Pikea koliko i Pujola, Pike ga je lepo sačekao, jer da je išao punim sprintom, CR bi samo petom prebacio loptu i izbacio Pikea iz igre ...
Bilo bi zanimljivo videti njega i CR-a u punom sprintu, ne verujem da bi CR bio mnogo brži ...
Čudi me i da Etoa nema na listi, jer i on je jako brz igrač, verujem da je brži od Runija, dok je Anri već izgubio te brzinske sposobnosti ...