_Krang_
Domaćin
- Poruka
- 3.752
Sporting Hihon – Real Madrid 0:0
Galakticki odred je ponovo podbacio.
Galakticki odred je ponovo podbacio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet da se ponovim : odbrana,odbrana,odbranaaaaaaaaaaa
sve u svemu : real isti ko shto je bijo poslednjih 6 godina - sredina, odbrana katastrooooooooofa.... i sa tom logikom neki beli balet ,oni mogu samo sanjati o tituli najboljega u evropi....
играче реалаoduvao ih je treceligas
Alcorcon je odigrao fenomenalno, stvarno sjajno, da ovako neko igra u nasoj ligi bile mnogo vece posete
Minimalan poraz u el clasiku
Ipak, treba reci da je Real odigrao dobro, casno i hrabro - te da je do izlaska Ronalda bio cak i bolji (narocito u prvom poluvremenu) i da je imao konkretnije sanse.Takodje treba napomenuti da je Ibrahimovic postigao gol iz ofsajda, te da nije sudjen cist penal Pikea nad Ronaldom...
O. Marsej 1
R. Madrid 3
Kakva golcina C.Ronalda iz slobodnjaka,svaka mu cast.
A neki i dalje pricaju da je Ronaldo samo prosjecan izvodjac slobodnih![]()
Isto tako, nije me iznenadio ni sad protiv Almerije, kad je odglumeo penal, promašio isti, a nakon što je Benzema dao gol i cela ekipa slavila, on ostao sav s*****n jer je promašio... Mali je Real klub koliki je Kronaldo egoista
...
Mene je najviše iznenadio Baloteli, mada ga je i Mesi lepo tutnuo.
Koliko se ja sećam, ja sam negirao gluposti koje se izvaljuju oko njegovih slobodnjaka, kao recimo onu Daily Mail-ovu listu najboljih izvođača svih vremena, po kojoj je Ronaldo drugi najbolji ikad, odmah iza Bekama, a ispred Platinija, Maradone, Mihajlovića, Zika, Rivelinja, i Žuninja. Ako tebi tako nešto nije u najmanju ruku smešno onda stvarno ne znam šta da ti kažem.
Ipak, Siniša je tu tata za sve, pucao je iz svih pozicija, i kratke i daleke, i jedini igrač sa het-tirkom iz slobodnjaka![]()
Inače, ona lista je sranje, kao i sve slične koje rade Britanci jer su suviše pristrasni ...