Real Madrid

Galaktikosi cim igraju sa jacim timom odma pucaju !!! u Primeri kidali navodno sve klubove dok nisu dosli na Sevilju koja ih je oduvala..!! ista prica sa Milanom koji je van forme.. e mozda kad bi se manje razbacivali parama ,bili bi bolji rezultati :D

opet da se ponovim : odbrana,odbrana,odbranaaaaaaaaaaa:hahaha: i perez - taj konj nema nikakve veze sa fudbalom - doveo ronalda,kaku,benzema itd. i chovek mislio evo nam neki "galaktiki" ima da pobedjumeo samo zbog imena igracha :lol: - a ono rupa od ekipe - niti se zna ko igra na kojoj poziciji,nit se zna ko treba koga chuvati , a najbolja je sredina - trce za loptom ko mutavi za avtobusom:worth: a da kaku,raula,benzemu i ostale majstore ne spominjem kada se izgubi lopta u napadu , niko ne trci nazad nego svi fino sportsko lagani trce do sredine:klap: a uopste ona dva magarca sergio ramos i marcelo :dash:

Real : Alcorcon 0:4 to je tek bruka,da te pobedi klub kojem je budjet 400 puta manji sa 4:0:zcepanje:

sve u svemu : real isti ko shto je bijo poslednjih 6 godina - sredina, odbrana katastrooooooooofa.... i sa tom logikom neki beli balet ,oni mogu samo sanjati o tituli najboljega u evropi....

Poslednja izmena:
opet da se ponovim : odbrana,odbrana,odbranaaaaaaaaaaa

Nema to veze sa odbranom, moj prijatelju, vec sa motivacijom, pristupom, zalaganjem i slicnim :roll:

sve u svemu : real isti ko shto je bijo poslednjih 6 godina - sredina, odbrana katastrooooooooofa.... i sa tom logikom neki beli balet ,oni mogu samo sanjati o tituli najboljega u evropi....

Moram ti reci - aj' ne mlati 'leba ti :rumenko:

Jel se u tih poslednjih 6 godina ne racunaju one dvije titule u Primeri, sa Kapelom i Susterom, i onaj potop Barselone od 4-1 na Bernabeu? :roll:

Ovaj "danasnji" Real najvise podsjeca na istrosene "Galaktikose" u periodu kad su gubili od Mursije :confused:

P.S.I ne pise se "biJo" :eek: To nije pravopisna greska - to je katastrofa :mrgreen:

Kaka: Treba nam još vremena!

00013953.jpg

Brazilski fudbaler i član Reala iz Madrida Kaka rekao je da je toj ekipi potrebno još vremena za uigravanje, jer postoji veliki broj igrača koji su tek letos došli u "kraljevski klub".

- Mediji i javnost su pogrešno idealizovali sliku o tome kako će se svi igrači odmah uklopiti u tim, uključujući i Kristijana Ronalda i mene. Ipak, ljudi koji se razumeju u fudbal znaju da je uvek potrebno vreme za uigravanje - rekao je Kaka za londonski Gardijan.

Kritike medija i navijača na račun Reala pojačale su se nakon što je madridski klub prekjuče izgubio od trećeligaša Alkorkona u Kupu Španije.

- Očekivanja su uvek velika i nije normalno da Real izgubi od niželigaške ekipe. Ipak, očekivati od nas da u svakoj utakmici pobedimo sa 4:0 je nenormalno. A čim se to ne dogodi, počinju priče o krizi ili o smeni trenera. Svi zaboraljaju da imamo samo bod manje od vodeće Barselone, a dobro stojimo i u Ligi šampiona - podsetio je Kaka.

On je naveo da Real ima iskusne i kvalitetne igrače, kojima je samo potrebno vreme. Kaka je poručio navijačima i da imaju pravo da budu ljuti na kraju sezone, ukoliko Real ne osvoji nijedan trofej.

- Imamo dosta iskusnih igrača, koji razumeju fudbal. Znamo šta radimo i kada se uigramo, sve će izgledati mnogo bolje. Tek ako na kraju sezone ostanemo bez ijednog trofeja, navijači će imati pravo da se ljute. Ipak, imam osećaj da će raspoloženje na tribina uskoro početi da se menja - zaključio je on.

Kaka je u Real stigao letos iz Milana i do sada je za španski klub odigrao 14 utakmica i postigao četiri gola.

Kraj za "kralja" Reala?

Kapiten madridskog Reala Raul Gonzales, kako piše El Mundo Deportivo, razmišlja da okači kopačke "o klin" narednog leta. Navodno Raul (33) ne želi da postane stalna zamena s klupe, a ne razmišlja ni o odlasku u inostranstvo na kraju karijere.

Ove sezone je četiri puta u Primeri početak utakmice dočekao na klupi, a isto mu se dvaput dogodilo i u Ligi šampiona. To mu je jasno dalo do znanja kako u hijerarhiji među klupskim napadačima više nije na vrhu. Navodno mu je i predsednik kluba Florentino Perez rekao kako bi uskoro mogao doći red na Ikera Casiljasa da postane kapitan "kraljevskog kluba" što je dodatno oneraspoložilo Raula. S druge strane, najboljeg strelca Reala u istoriji po završetku igračke karijere čeka sigurno mesto u jednom od klupskih funkcionera...

Minimalan poraz u el clasiku :confused:

Ipak, treba reci da je Real odigrao dobro, casno i hrabro - te da je do izlaska Ronalda bio cak i bolji (narocito u prvom poluvremenu) i da je imao konkretnije sanse.Takodje treba napomenuti da je Ibrahimovic postigao gol iz ofsajda, te da nije sudjen cist penal Pikea nad Ronaldom...

Minimalan poraz u el clasiku :confused:

Ipak, treba reci da je Real odigrao dobro, casno i hrabro - te da je do izlaska Ronalda bio cak i bolji (narocito u prvom poluvremenu) i da je imao konkretnije sanse.Takodje treba napomenuti da je Ibrahimovic postigao gol iz ofsajda, te da nije sudjen cist penal Pikea nad Ronaldom...

Па добро, таквих ствари често буде, али углавном честитке Барси на побједи, Реал је свеједно бољи :mrgreen::bye:

Kaka propušta Almeriju i Marsej

00015367.jpg

Fudbaler Real Madrida, Brazilac Kaka pauziraće najmanje deset dana zbog povrede prepone, navode španski sportski dnevnici "AS" i "Marka". Vezista "kraljevskog kluba" zadobio je povredu tokom "El Klasika", ali se ipak ne radi o ozbiljnijoj povredi.

Kaka nije trenirao u ponedeljak i utorak, a propustiće subotnji prvenstveni duel sa Almerijom. Nastup Brazilca na utakmici Lige šampiona protiv Olimpika iz Marseja 8. decembra takođe je pod znakom pitanja.

Realu će za plasman u nokaut fazu LŠ na tom meču biti dovoljan i poraz sa manje od tri gola razlike.

Mene Kronlado nije iznenadio, viđo sam i bolje slobodnjake od njega, ali Mesi jeste :worth: ...

Isto tako, nije me iznenadio ni sad protiv Almerije, kad je odglumeo penal, promašio isti, a nakon što je Benzema dao gol i cela ekipa slavila, on ostao sav s*****n jer je promašio :rotf: ... Mali je Real klub koliki je Kronaldo egoista :D ...

Mene je najviše iznenadio Baloteli, mada ga je i Mesi lepo tutnuo.

A neki i dalje pricaju da je Ronaldo samo prosjecan izvodjac slobodnih :roll:

Koliko se ja sećam, ja sam negirao gluposti koje se izvaljuju oko njegovih slobodnjaka, kao recimo onu Daily Mail-ovu listu najboljih izvođača svih vremena, po kojoj je Ronaldo drugi najbolji ikad, odmah iza Bekama, a ispred Platinija, Maradone, Mihajlovića, Zika, Rivelinja, i Žuninja. Ako tebi tako nešto nije u najmanju ruku smešno onda stvarno ne znam šta da ti kažem.

Uostalom, sve to ni ne znači da se on vremenom neće popraviti i prestići sve navedene. Žuninjo naprimer je svoje slobodnjake usavršio sa nekih 27, 28 godina, dok je Miha vremenom praktično iz godine u godinu postajao sve bolji kad su prekidi u pitanju.

Da, i Gajić me je juče prijatno iznenadio onim slobodnjakom protiv Milana. To mu drugi gol u LŠ ove sezone.

Mogao bi i on da se pozove sad u martu na jednu prijateljsku da ga isprobamo. Ionako dečko ima samo 23 godine. Bila bi šteta da ne dobije priliku.

Isto tako, nije me iznenadio ni sad protiv Almerije, kad je odglumeo penal, promašio isti, a nakon što je Benzema dao gol i cela ekipa slavila, on ostao sav s*****n jer je promašio :rotf: ... Mali je Real klub koliki je Kronaldo egoista :D ...

ONO je strasno :confused: Liku je ego TOTALNO van kontrole.Izvinjavao se posle i slicno, ali ONO da uradi... :rumenko:

Ipak - dok Ronaldo OVAKO igra za Real, daje ovoliko golova, namjesta isto toliko, i dok ekipa igra potpuno preporodjeno sa njim u timu - svaki ce mu fan Reala oprostiti povremene "ispade" egoizma :mrgreen:

Mene je najviše iznenadio Baloteli, mada ga je i Mesi lepo tutnuo.

Odlican gol Mesija, u stilu Yeste-a :cool:

Koliko se ja sećam, ja sam negirao gluposti koje se izvaljuju oko njegovih slobodnjaka, kao recimo onu Daily Mail-ovu listu najboljih izvođača svih vremena, po kojoj je Ronaldo drugi najbolji ikad, odmah iza Bekama, a ispred Platinija, Maradone, Mihajlovića, Zika, Rivelinja, i Žuninja. Ako tebi tako nešto nije u najmanju ruku smešno onda stvarno ne znam šta da ti kažem.

Boldovano mi nije smijesno - vec URNEBESNO - ali i dalje ostaje cinjenica da je Ronaldo ODLICAN izvodjac slobodnjaka, a ne prosjecan, kao sto su neki govorili - to je ono na sta sam ciljao.Sjecam se da smo ga uporedjivali sa Pirlom i kompanijom, a svi znamo koliko je golova iz slobodnjaka dao Ronaldo a koliko Pirlo u protekle 2 godine :cool:

Pirlo je u padu već od SP-a 2006-e, te ne možeš uzimati poslednje dve godine kao meru za obojcu ... Meni su tu negde, Pirlo je bolji za kratke a CR za daleke slobodnjake ... Ipak, Siniša je tu tata za sve, pucao je iz svih pozicija, i kratke i daleke, i jedini igrač sa het-tirkom iz slobodnjaka :worth:

Inače, ona lista je sranje, kao i sve slične koje rade Britanci jer su suviše pristrasni ...

Sto se tice slobodnih udaraca tu je Miha "tata" sto rece Walken,sa njim niko ne moze da se poredi,kakve je on golove davao i iz kakvih pozicija... :) Smesno je staviti Ronalda ispred Mihe u slobodnjacima,to moze samo potpuna fudbalska neznalica...

Ipak, Siniša je tu tata za sve, pucao je iz svih pozicija, i kratke i daleke, i jedini igrač sa het-tirkom iz slobodnjaka :worth:

Njegove slobodnjake sam obozavao da gledam...

Inače, ona lista je sranje, kao i sve slične koje rade Britanci jer su suviše pristrasni ...

Svakako...

...ali ova nije :mrgreen:

http://www.index.hr/sport/clanak/istrazivanje-cristiano-ronaldo-najbrzi-nogometas-danasnjice-robben-drugi/464642.aspx

Jedino mi je malo nerealna pozicija R.V.Persija, i cinjenica da nema O.F.Martinsa :roll: Ronaldova pozicija mi je sasvim logicna...

Mesija nidje ni za lijeka :mrgreen:

Back