Snajderov problem je tipičan holandski - nekonzistentnost. On danas briljira, sutra ga ne vidiš na terenu. Zbog toga ga smatram malo precenjenim. Robena isto tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obojca su stakleni, jebbu ih povrede ... Gledamo ja i ortak Bajern - Juve, Roben igrao fantastično neko vreme, i pita on mene što su ga prodali ovi iz Čelsija, i ja mu rekoh verovatno što je staklen i često se povređuje, i majstor se povredi nakon 20 minuta ...Snajderov problem je tipičan holandski - nekonzistentnost. On danas briljira, sutra ga ne vidiš na terenu. Zbog toga ga smatram malo precenjenim. Robena isto tako.
Ja sam iskreno i оčekivao tako nešto od Bilala, to je majstorčina na kvadrat, i on bi legao svakoj ekipi, ali mislim da bi njemu najviše odgovaralo da ode u Barsu ... Anri je na zalasku, i nema bolje zamene od Riberija na toj poziciji, a koliko čitam po netu spominje se Robinjo ... Riberi levo, Mesija desno i Ibra u sredini, i samo mogu da zamislim kako bi to funkcionisalo ...Jeste, i povrede isto tako.
Nego, je l' si vid'o ti šta je majstor? Čak je i meni, koji sam navijao za Juve, bilo krivo što ne pogodi ono. Čuo sam da nije prešao nigde jer je rekao ''ili Real, ili niko''. Nadam se da je patka u pitanju, pošto ne bih voleo da ga vidim u Realu, koji je iovako pretrpan izvanrednim igračima. Šta bi mu falilo da dođe na, recimo, Dele Alpi?
Mislim da je red da pređe u jaču ligu od Bundes, i samo mu ti glavni trofeji fale da pokupi ta priznanja, i uđe u red francuskih legendi zajedno sa Zidanom, Kopom Platinijem, Kantonom i Anrijem ... Po kvalitetu sigurno zaslužuje, ali mora to da materijalizije nekim bitnim trofejima, dal sa klubom ili repkom ...Majstorčina i to kakva. Šteta što je toliko potcenjen, po meni je lično tik uz Mesija i Ronalda, a da igra u malo boljem i uspešnijem klubu verovatno bi on bio favorit za sva moguća i nemoguća individualna priznanja ove godine, a ne Mesi.
Ko zna možda su mu dali ime u Enkijevu čast, ili mu stvarno dođe neko treće-četvrto koleno, jer sve je to izmešano po Galiji i svako svakom može biti rod ...Da, i šta kažeš za srednje mu ime? Da nije neki Enkijev rođa?
Ako jeste, mislim da komotno možemo da ga proglasimo našim.
To ćemo vikati Rensingu kad dođe sledeći put, a možemo i Senderosu, jer njemu je keva čini mi se Srpkinja ...Sledeći put kad dođe da mu pevamo ''Franjo Srbine! Franjo Srbine!'' k'o onomad Lotaru.![]()
@Xibalba
Dugo vec pratim Premijer ligu ali tu Dzerardovu kreativnost jos nijesam primjetio... Ako se kreativnost ogleda u tome da trazis prostor da raspalis i das gol od precke...ili da prebacis loptu desno ili lijevo kada je ocigledan visak na nekoj od tih strana...ili da si nesebican...onda Dzerard puca od kreacije... U svakom drugom slucaju on je covjek koji je konstantan, daje sve od sebe, ima odlican sut i tesko se povrjedjuje a jos lakse pada i drami na sudije...
Pomenuo si Benajuna... Rekao si da je univerzalac... To bi moglo biti tacno zato sto je Benitez ukinuo slobodu svakom igracu osim Dzerardu i Toresu... Ali po onome sto on prikazuje...i sta radi na sredini terena...mene stvarno cudi da nijesi vidio kreativnost kojom raspolaze Josi...
Da ne zaboravim...Karager i Hipija su bili izvanredan par...a Karager je i dalje izvanredan igrac...
Pepe je odlican stoper...
Mislim da Ramosa previse volis...i da ne primjecujes da i nije toliko dobar kao desni bek(kao sto i mnogi ne primjecuju da to nije ni Ivanovic u Celziju)...
Sto se tice Realove odbrane ona ima odlicne igrace i spada medju najbolje odbrane po individualnom kvalitetu igraca ali njihova uigranost je mnogo gora nego odbrambenih igraca Fulam
Mislim da tome kumuje neodgovornost pojedinih igraca koji ``ne vide`` da treba da se vrate i zato Real cesto napada stihijski... Drugi razlog bi mogao biti previse istumbana sredina...
Snajder ti nesto nije po meraku
Veliko je pitanje ko se dokazao prosle godine u Realu... Ako to nijesu Iguain i Snajder
Jedino sto se Snajderu moze pripisati kao lose jesu njegove povrede...
продаја робена
одличан потез
онај сине одигра пола утакмице
па 6 месеци повређен
Tvoj fašistički klub može biti najveći samo zvanično jer fifa i uefa gledaju ono što je na papiru, ali svi znamo da Real ne ib bio najbolji ni u svom gradu da nije bilo generala koji ih je mazio i pazio...
Valda ti smajli na kraju govori da malo podjebavam debilčinu, pošto je posebno osetljiv na toE sad ga i ti pretera, zanimljivije je bilo kad ste se svadjali oko Alonsa i Snajdera
![]()
Valda ti smajli na kraju govori da malo podjebavam debilčinu, pošto je posebno osetljiv na to...
Sta bi sa galacticosima ?
Perez ce da popizdi.
Ebace im kevu.
Nije Real toliko dominirao koliko je Milan bio nemoćan tokom većeg dela susreta, jer neke prevelike šanse nisu imali ni Real a posebno Milan ... Držali su oni dobro loptu u svom posedu, ali sve se to izjalovi kad uđu u zonu šuta jer tu ništa konkretno nisu uradili ... Za ovakvu igru najviše fali CR, jer ima najbolji šut tamo, te može razbiti odbranu Milana sa distance ...Prvo poluvrijeme dobra igra,gol Raula, pocetak drugog jos bolja igra i onda bum dva gola na brzinu primiseOnda ponovo Realova dominacija, Drenthe je docekao svojih pet minuta zabivsi gol a potom i sa par dobrih pasova (npr. ona peta kad je poslao loptu Marcelu), i onda opet u napad i Milan iz kontre zabija preko Pata. Real je napadao, Milan cekao priliku i docekao. I bez CRa Real je dobru partiju pruzio, stoji to da je izgubio na svom terenu ali bolje da kiksaju sada nego u nokaut fazi
![]()
@Walken & Xibalba
Sto je mnogo, mnogo je. Resavajte medjusobne razmirice preko PP-a. Ovde stvarno ne raspravljamo ni o cijoj inteligenciji niti rodjacima...
Dakle, Real...
Bila bi fora da i Real i Barsa ispadnu, ispadne Liverpul i Unirea dobije lagan raspored do kraja, a u finalu je sve moguće...
Što se mene tiče ovo je zaboravljeno, iskuliraću kao da se nije ni desilo (jer i sa rođenim bratom se posvađam na krv i nož a ne sa nekim kome oči nisam video), te možemo nastaviti priču o fudbalu, Realu, Barsi, filmovima itd., i to uz manje prepotencije sa tvoje strane i više tolerancije sa moje strane ...
Kaka bi u ovoj ekipi trebao da bude mozak ekipe, nešto slično kao Xavi/Iniesta u Barsi, dok bi CR bio egzekutor kao Mesi, jer je u tome najbolji ... Ono što sam gledao od Kake na početku je bilo odlično, sad je pao u formi, ali verujem da će je popraviti i da će preuzeti ulogu prve violine Reala ...