@Walken
Ne moze Mesijev argument da bude ako jos nije ni osvojio...a ja ne zelim da pricam hipoteticki za nekog kojeg ne smatram dovoljno vrijednim...
I ja i ti znamo da će je osvojiti i da ju je zaslužio ... Ako ti Mesi nije vredan, onda ne znam stvarno dal se ti uopšte razumeš u fudbal ...
Kristijano je rekao da ce transferi koje Perez pravi...najvjerovatnije dovesti do toga da Primera bude jaca od Premijer lige...
Nije nikada rekao da je Primera jaca...
Ukratko rečeno, njemu je sada Primera bolja i jača od PL, znaš i sam da sam na to mislio, ne hvataj se na doslovnost, nije toliko dvosmisleno ...
http://sports.yahoo.com/sow/news?slug=goal_cristiano_ronaldo_la&prov=goal&type=lgns
Poenta je da je trenutno prema izboru najbolji igrac na svijetu Kristijano Ronaldo...
Mesi je u najboljoj formi...i tu se jos isticu Injesta, Kristijano, Cavi...i bice najveci favoriti u iducem izboru...
Pa to je ono što ja pokušavam da ti objasnim već neko vreme - CR je najbolji zvanično, na papiru, ali na terenu je to Mesi u ovom trenutku (a taj trenutak smatram period od 3-6 meseci) ...
Izbor govori o cijeloj protekloj sezoni i vazi do iduceg izbora...a forma je trenutna i moze da bude okoncana...
Taj izbor važi za sezonu 2007/2008 ... U sezoni 2009/2010 najbolji je bio Leo Mesi, ali to priznanje neće dobiti do decembra ... Onda nemoj više pričati da je Čelsi najbolji i najjači klub e Evropi jer je to Barselona, i tako će biti do maja 2010-te ... Ako Čelsi u međuvremenu pobedi Barsu, po tvojoj logici Barsa će biti bolja jer se zna ko je aktualni prvak Evrope ...
Neko u jednom trenutku moze da bude u najboljoj formi...ali se zna ko je aktuelni prvak svijeta....
Ti stvarno ne kontaš neke stvari a? I Italija je aktuelni prvak sveta pa šta im to znači sada? Hoće li oni automatski biti najbolji u svakoj tekmi do narednog prvenstva?
2. primjer...
Aktuelni sampion u boksu ove godine nije odradio nijedan mec...
Izaziva ga covjek koji je pobijedio 20 meceva za redom u ovoj godini...
Ko je najbolji bokser?
Onaj koji ima pojas...
A ko ima najbolju formu?
Bokser koji izaziva...
Jel ti možeš da shvatiš da aktuelnost, tj. aktuelni šampion je najbolji samo na papiru i da to ne znači da je on uvek najbolji posle tog priznanja ... Barem dok ne dokaže ... Ta stvar je i sa CR - on je najbolji zvanično, ali ta nagrada ne znači ništa na terenu pogotovu u narednoj sezoni ako je on ne dokazuje iznova ... Po tvojoj logici, Teri ili neko drugi nikako ne može biti najbolji igrač PL ni u jednom delu sledeće sezone, jer zna se ko je dobio priznanje da je najbolji u toj ligi (Vidić) ... Znači Nemanja će cele sledeće sezone biti najbolji, pa makar i ne bio u ovako dobroj formi ...
P.S. Nadam se da si sada shvatio sta pricam...
Ako nijesi...ne mogu ti nista...
Dosadilo mi je da dalje objasnjavam...
Ne želim da te shvatim, jer ako te shvatim znači da nešto ne valja kod mene ...