Xibalba
Zainteresovan član
- Poruka
- 289
nadam se da Real ove godine neće nijedan trofej da uzme
Bravo - aj' sad idi i izvaljaj se u blatu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se da Real ove godine neće nijedan trofej da uzme
Kaka se izgubio u Talinu, policija ga vratila u hotel
Reprezentativac Brazila, Kaka, izgubio se tokom šetnje u glavnom gradu Estonije Talinu, ali su ga prepoznali lokalni policajci i otpratili do hotela "Radison". Novi fudbaler madridskog Reala iskoristio je slobodno popodne da se prošeta centrom Talina, ali je u jednom trenutku shvatio da ne zna gde se nalazi.
Na sreću jednog od najboljih fudbalera današnjice, koji je nosio trenerku reprezentacije Brazila, lokalna policijska patrola ga je prepoznala, sporazumela sa se njim i vratila u hotel. Brazil u Talinu igra prijateljsku utakmicu sa Estonijom.
Bilo bi dobro da konstantni napadaci budu Benzema i Iguain, a da po krilima igraju Kaka i CR....
A Raul,ne verujem da ce njega staviti na klupu,mislim da ce u napadu igrati Raul i Benzema, a po krilima Kaka' i Ronaldo.
Sto Kaka na krilo?
Ma Raul je omatorio i izasao iz fazona, ima tu jacih igraca od njega, a on bi trebao sa Granerom i Nistelrojem da sjedi na klupi i ceka da se neko povrijedi ili dobije svinjski grip
Sto ne![]()
Zato sto je Kaka klasican AMC. E sad, i Ronaldinjo je pre dolaska u Barsu bio isto u sredini, pa ga je Rajkard prebacio na krilo i napravio najboljeg igraca, tako da moze i sa Kakom tako nesto, ali je to rizik, mislim da je bolje da igra u sredini, iza napadaca.
Zato sto je Kaka klasican AMC. E sad, i Ronaldinjo je pre dolaska u Barsu bio isto u sredini, pa ga je Rajkard prebacio na krilo i napravio najboljeg igraca, tako da moze i sa Kakom tako nesto, ali je to rizik, mislim da je bolje da igra u sredini, iza napadaca.