Xibalba
Zainteresovan član
- Poruka
- 289
Koment na vijest o prodaji 9 Realovih igraca.U gomili pljuvaca, nadje se i neko ovakav:
Ja se izvinjavam al moram jos jedan komentar.Kakvi smo mi ljudi da je to cudo jedno.Procito sam 72 komentara i sad kao pa ovi su ludi,prodaju Robena i Snajdera,pa nenormalni su prodaju Huntelara i VDV i tako dalje i tako blize.I odma mi se vraca film od pre dva tri meseca kada sam na istom ovom forumu citao komentare Roben igrac za male utakmice(u cemu se potpuno slazem),pa Snajder ima obe dve leve noge,te gaba ste uzimali Huntelara jer on moze igrati samo u slabasnu holandsku ligu,te VDV moze samo u Nemackoj biti zvezda i.td,i.t.d.I sad sta se to promenilo pa su ovi igraci bolji cak i od Kake i Ronalda pa dizete ih do zvezda, sta je sa njima Real uradio,nista.Mrznja,zavist, ljubomora su strasna stvar.Sacekajte jedno tri meseca nek spansko prvenstvo pocne nek se timovi srede pa cemo videti sta ce biti.Pa zar vas ne uzbuguje pomisao na klasiko Real-Barsa a igraci poput Kake,Ronalda,Mesija,Cavija na jedno mesto,pa to ce biti praznik za oci i dusu. Ja sam siguran da ce i oni koji ovde najvise kazu da mrze Real ili Barsu prvi sesti pred TV da gledaju utakmicu.Ako, tako i treba.
(real madrid bt, 16. jun 2009 18:57)

A Zidan kao i Dule Vujosevic nikad ne gresi
, ne pomaze sredina i napad ako jim je zadnji red shupalj ko shvajcarski sir