Real Madrid

Koment na vijest o prodaji 9 Realovih igraca.U gomili pljuvaca, nadje se i neko ovakav:

Ja se izvinjavam al moram jos jedan komentar.Kakvi smo mi ljudi da je to cudo jedno.Procito sam 72 komentara i sad kao pa ovi su ludi,prodaju Robena i Snajdera,pa nenormalni su prodaju Huntelara i VDV i tako dalje i tako blize.I odma mi se vraca film od pre dva tri meseca kada sam na istom ovom forumu citao komentare Roben igrac za male utakmice(u cemu se potpuno slazem),pa Snajder ima obe dve leve noge,te gaba ste uzimali Huntelara jer on moze igrati samo u slabasnu holandsku ligu,te VDV moze samo u Nemackoj biti zvezda i.td,i.t.d.I sad sta se to promenilo pa su ovi igraci bolji cak i od Kake i Ronalda pa dizete ih do zvezda, sta je sa njima Real uradio,nista.Mrznja,zavist, ljubomora su strasna stvar.Sacekajte jedno tri meseca nek spansko prvenstvo pocne nek se timovi srede pa cemo videti sta ce biti.Pa zar vas ne uzbuguje pomisao na klasiko Real-Barsa a igraci poput Kake,Ronalda,Mesija,Cavija na jedno mesto,pa to ce biti praznik za oci i dusu. Ja sam siguran da ce i oni koji ovde najvise kazu da mrze Real ili Barsu prvi sesti pred TV da gledaju utakmicu.Ako, tako i treba.
(real madrid bt, 16. jun 2009 18:57)

:amen::worth::worth::worth:
...a ja kazem da do sada nismo imali priliku da ga vidimo u radu sa velikim zvijezdama, i da stoga ne mozemo diskutovati o njegovom autoritetu - prije nego vidimo kako ce se snaci u novonastaloj situaciji (tj. radu sa zvijezdama).Vrlo je jednostavno :roll:

Istine radi, Pelegrini ima VEOMA dobre rezultate iz proslosti, sa svim ekipama koje je vodio.Rekao bih da je imao cak i PREDOBRE rezultate, sa obzirom na igracki kadar u tim ekipama...

:worth::worth::worth:

Ja ne pricam o tome da li je Pelegrini dobar trener. Meni je diskutabilno da li je autoritativan. Ronaldo ce svakako pre njemu nesto da kaze nego sto je Fergusonu, ili sto bi rekao, na primer, Kapelu. pelegrini nema bas neke world class rezultate iza sebe, i Ronaldno sigurno nece cekati da se ovaj nakupi trofeja da bi ga postovao, vec ce mu se odmah mesati u posao, ukoliko se ne promeni.

@Dusan-master: Kako to mislis da Lass igra levog beka?!

Pa igrao je par puta kada nije bilo Kanavara...Ramos stopera a Lass beka...

Ronaldo i Kaka debituju u Irskoj
Dva velika pojačanja Reala iz Madrida,Kristijano Ronaldo i Kaka,mogli bi da debituju za taj fudbalski klub 20. jula na prijateljskoj utakmici sa ekipom Šamroka.

Šamrok je u ponedeljak objavio da su sve ulaznice za utakmicu, koja će se igrati na stadionu 'Talat' kapciteta 3.500 mesta, rasprodate tokom vikenda. "Članovi fudbalskog kluba Šamrok Rovers i vlasnici sezonskih karata kupili su preko 3000 karata u poslednjih 48 sati", piše u saopštenju dablinskog kluba.

Sportski direktor Reala Horhe Valdano je izjavio da će Real od 13. do 22. jula trenirati na terenu 'Karton Haus', gde će se pripremati za narednu sezonu.

na kraju nista

Real diže ruke od dovođenja Vilje
Beta/AP
Beta/AP
Direktor Reala iz Madrida Horhe Valdano rekao je u sredu da je taj fudbalski klub odustao od dovodjenja napadača Valensija Davida Vilje.

Predstavnici Reala prethodne dve nedelje razgovarali sa upravom Valensije, ali je klub sa stadiona Mestalja na kraju iznenadio špansku javnost saopštenjem u kojem se navodi da Vilja nije na prodaju. Pored Reala, za dovodjenje Vilje bili su zainteresovani engleski klubovi Čelsi i Mančester junajted.

"Priča oko Davida Vilje je završena. Predsednici dva kluba su razgovarali i Valensija je poručila da Vilja nije na prodaju. Jasno nam je da sada moramo negde drugde da potražimo napadača", rekao je Valdano za britansku televiziju Skaj.

Vilja je u leto 2005. godine iz Saragose prešao u Valensiju, za koju je odigrao 129 utakmica i postigao 87 golova.

Villa je odlican igrac, ali mislim da bi dovodjenjem Benzeme udarili temlje za narednih 10 godina. Vec imaju Higuaina kojim ima 21 godinu, ako dovedu Benzemu koji ima takodje 21 godinu, napravili su tandem napadaca koji bi mogao da vlada Evropom narednih 10 godina. Villa jeste odlican i mozda bi bio tefektivniji u prve 2 sezone, ali gledano dugorocno Benzema je bolje resenje. Pored njega treba da dovedu jos Maicona na poziciju desnog beka, a da ramosa vrae na CB i Riberija, jer ako Zidan kaze da on treba da igra u Realu onda je to tako i amin:)A Zidan kao i Dule Vujosevic nikad ne gresi

Alardajs "peca" Van Nistelroja
Menadžer Blekburna Sem Alardajs, koji je svojevremeno ubedio Nikolasa Anelku da pređe u Bolton, smatra da bi mogao da uradi nešto slično i sa Van Nistelrojom.

Istovremeno, Alardajs je odbacio mogućnost da u dresu Blekburna zaigra Majkl Oven, koji je sklon povredama. Menadžer Roversa mora podhitno da pojača napad, pošto su klub napustili Roke Santa Kruz i Met Derbišajer. Alardajs je pokazao interesovanje za Holanđanina koji bi mogao da postane „žrtva“ novog predsednika ’kraljevskog’ kluba, Florentina Pereza.

„Plata koju on ima u Madridu je možda iznad naši mogućnosti. Ali, možda bi on želeo opet da igra u Engleskoj za nešto manje pare, onda bi mi bili zainteresovani“, rekao je Alardajs.

Aladrajs, koji je svojevremeno ubedio Nikolasa Anelku da pređe u Bolton, veruje da bi sa Nistelrojem mogao da uradi nešto slično, pošto veruje da bi bivši centarfor Mančester Junajteda pristao da prima manju platu, u zamenu za regularno mesto u startnih jedanaest.

„Ko je pomislio da Bolton može da dovede Nikolasa Anelku? Niko. Ali ja sam uspeo u tome“, rekao je Alardajs.

„Bilo bi lepo da to uradim i sa Van Nistelrojem. Bila bi velika stvar ukoliko bi uspeli to da izvedemo“, dodao je menadžer Blekburna.

Majkl Oven je još jedna zvezda „u padu“ koja će ovog leta promeniti klub, pošto 29-godišnjem centarforu ističe ugovor sa Njukaslom koji je ispao u Čempionšip.

Alardajs je izjavio kako ne bi želeo da rizikuje sa igračem sa kojim je prethodno radio na Sent Džejms Parku.

„Ja se samo pitam šta bi bilo u slučaju povrede. Meni je potreban centarfor koji će moći da odigra 30 utakmica naredne sezone. Sa Majklom to nije bio slučaj u protekle četiri godine“, rekao je Alardajs.

Mislim da bi Van Nistelroj trebao da ode nema ovde mesta za njega kao ni za Robena ni Snajdera nerazumem zasto oce da prodaju Robena on je bas dobar aj Snajdera jos nekako...

http://www.index.hr/sport/clanak/marca-real-ponudio-32-milijuna-eura-za-benzemu/439527.aspx

ukoliko on dodje, ne treba im vise niko. Samo nek dovedu jednog jakog odbrambenog i onda krecemo :D

Da kupe jos Benzemu i to je to neznam da li je neophodan odbrambeni posto imaju vec Pepe(a dok sa on ne vrati na njegovoj poziciji moze igrati Ramos)...a i doveli su Albiola ...to bi izgledalo ovako bez Pepea Lass-Ramos-Albiol-Marcelo...i sa Pepeom Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo...odlicna odbrana;)

Villa je odlican igrac, ali mislim da bi dovodjenjem Benzeme udarili temlje za narednih 10 godina. Vec imaju Higuaina kojim ima 21 godinu, ako dovedu Benzemu koji ima takodje 21 godinu, napravili su tandem napadaca koji bi mogao da vlada Evropom narednih 10 godina. Villa jeste odlican i mozda bi bio tefektivniji u prve 2 sezone, ali gledano dugorocno Benzema je bolje resenje. Pored njega treba da dovedu jos Maicona na poziciju desnog beka, a da ramosa vrae na CB i Riberija, jer ako Zidan kaze da on treba da igra u Realu onda je to tako i amin:)A Zidan kao i Dule Vujosevic nikad ne gresi

Konacno neko ko razmislja kao ja :worth: Naravno, ja bih Ramosa zadrzao na desnom beku, jer tu najvise pruza (i moze da iskoristi jak ofanzivni potencijal), dok bi stoperski tandem bio Pepe-R.Albiol...

Da kupe jos Benzemu i to je to neznam da li je neophodan odbrambeni posto imaju vec Pepe(a dok sa on ne vrati na njegovoj poziciji moze igrati Ramos)...a i doveli su Albiola ...to bi izgledalo ovako bez Pepea Lass-Ramos-Albiol-Marcelo...i sa Pepeom Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo...odlicna odbrana;)

Mislim da Dijaru nece stavljati na poziciju desnog beka, cak ni privremeno, iz prostog razloga sto je u veznom redu njega nemoguce nadoknaditi :cool:

Back