Real Madrid

@RealMadrid_fan
Sta fali odbrani Marselo-Mecelder-Pepe-Ramos? To je bolja odbrana od Barselonine...

Ukoliko bi ta odbrana bila do kraja sezone onda joj ne fali nista, ali Real zapocinje sezonu bez Pepea, a neznam ko bi njega mogao zamijenti (Hajnce sigurno ne), Mecelder je igrac koji se cesto povredjuje, a Marselo je cas u odlicnoj formi cas veze nema. Ramos je jedini koji je bas igrac za Real sto se tice odbrane :worth:

Ukoliko bi ta odbrana bila do kraja sezone onda joj ne fali nista, ali Real zapocinje sezonu bez Pepea, a neznam ko bi njega mogao zamijenti (Hajnce sigurno ne), Mecelder je igrac koji se cesto povredjuje, a Marselo je cas u odlicnoj formi cas veze nema. Ramos je jedini koji je bas igrac za Real sto se tice odbrane :worth:

Hajnce NIJE igrac za Real, Mecelder je previse sklon povredama i nije najveca klasa stopera, a Marselo je veliki talenat, ali je totalno neozbiljan.Inace, vise volim bekove poput Ramosa (podjednako dobri i naprijed i pozadi), nego poput Danija Alvesa (naprijed virtuoz, pozadi rupa)...Dakle, Realu treba stoper vrhunske klase i dobar lijevi bek :rtfm:

Hajnce NIJE igrac za Real, Mecelder je previse sklon povredama i nije najveca klasa stopera, a Marselo je veliki talenat, ali je totalno neozbiljan.Inace, vise volim bekove poput Ramosa (podjednako dobri i naprijed i pozadi), nego poput Danija Alvesa (naprijed virtuoz, pozadi rupa)...Dakle, Realu treba stoper vrhunske klase i dobar lijevi bek :rtfm:

:worth::worth::worth::amen:

ovo nije dobro za fudbal...ni jedan igrac ne kosta 94 miliona eura... pa ni Kristijano Ronaldo.

Dakle...mislili su 2001 da je fudbal unisten kad je dosao Zidan...i posle toga-nisu se mnogo klubovi razbacivali...

TAMAN KAD SE situacija sa novcem smirila...Arsenal ne trosi, Milan stedi, Chelsea ne trosi...dolazi Florentino Perez i daje 94 miliona eura za CR.

I nadam se, da kad se ovo zavrsi...ovaj projekat Galaktiko 2 , fudbal ce biti isti kao prije...:) ...jer ovo moze biti smrt za fudbal.

Koliko stvari se u svijetu moze izgraditi ovim novcem? Ni jedan igrac ne kosta ovoliko.

Ali je zanimljivo pratiti :D situaciju...

ovo nije dobro za fudbal...ni jedan igrac ne kosta 94 miliona eura... pa ni Kristijano Ronaldo.

Dakle...mislili su 2001 da je fudbal unisten kad je dosao Zidan...i posle toga-nisu se mnogo klubovi razbacivali...

TAMAN KAD SE situacija sa novcem smirila...Arsenal ne trosi, Milan stedi, Chelsea ne trosi...dolazi Florentino Perez i daje 94 miliona eura za CR.

I nadam se, da kad se ovo zavrsi...ovaj projekat Galaktiko 2 , fudbal ce biti isti kao prije...:) ...jer ovo moze biti smrt za fudbal.

Koliko stvari se u svijetu moze izgraditi ovim novcem? Ni jedan igrac ne kosta ovoliko.

Ali je zanimljivo pratiti :D situaciju...

Apsolutno se slazem...

Ipak, zaboravljas ponude Man.Sitija za Kaku - da je u pitanju malo veci klub, mislis da sada ne bi nosio taj dres?

Ja sam uvijek bio prije zagovornik dovodjenja Vilje ili Riberija, nego Ronalda, samo iz razloga sto je preskup, a sto je Riberi igrac "gladan trofeja" ...

Inace, ne sumnjam da ce se ovaj potez i te kako isplatiti Perezu.Cudo je marketing, prodaja dresova, prava, ime, brend.Vidjeces ;)

Premier liga ce biti mnogo zanimljivija sledece godine. Igraci Manchestera ce morati da dokazu da se svet ne vrti oko Ronalda i da su i bez njega dovoljno jaki, Chelzi mi se cini kao najozbiljniji kandidat (da je ostao Hidink vec sad bih vas promovisao u nove sampione) a rame uz rame mu je Liverpool. Arsenal ce, naravno, biti cetvrti...

:hahaha:, koliko ljudi ne voli Real samo zbog cinjenice da je najtrofejniji klub na svijetu :hahaha: :rotf:

Tacno je da mrzim taj klub i muka mi je kad spomenu Real...ali ne zato sto je najtrofejniji klub vec zato sto imaju zutokljunce na celu kluba koji misle da se sve moze razbacivanjem para.
...ali nema veze,ovako je stvarno interesantno pratiti dogadjanja u vezi transvera vezanih za Real a pritom sam gotovo siguran da ce ga ispusiti i po drugi put,zivi bili pa videli...:bye:

Florentino Perez

Ne, Perez je, zapravo, izjavio nesto ovako:

"Ribery pripada Bayernu. Bavarska ga momčad ne želi prodati, a takav stav treba poštovati. Mi ćemo upravo to i učiniti", potužio se novinarima sinoć novi predsjednik madridskog kluba.

"Predomisle li se u Bayernu, gledat ćemo, naravno, stvari na drukčiji način", konstatirao je Perez najavivši da stvar nije potpuno gotova."

Dakle, Perez NIJE rekao da ne zele Riberija, niti da Riberi nece doci u Madrid.Budimo precizni :roll:

Tacno je da mrzim taj klub i muka mi je kad spomenu Real...ali ne zato sto je najtrofejniji klub vec zato sto imaju zutokljunce na celu kluba koji misle da se sve moze razbacivanjem para.
...ali nema veze,ovako je stvarno interesantno pratiti dogadjanja u vezi transvera vezanih za Real a pritom sam gotovo siguran da ce ga ispusiti i po drugi put,zivi bili pa videli...:bye:

Mislim da je krajnje vrijeme da ti najljubaznije saopstim da ovdje apsolutno nikog savrseno NE INTERESUJE tvoj hejt prema Realu, niti "ispovjesti" po tom pitanju :roll:

Inace, do juce ti "zutokljunci" o kojima pricas, nisu bili na celu Reala, pa ste ti, i tebi slicni, isto govorili o tom, najvecem svijetskom klubu.Nemoj da Florentino Perez bude opravdanje za tvoju mrznju prema Realu, jer i ja, i ti - odnosno svi ovdje, znamo da to nema veze sa istinom :kafa:

Mislis da ce Real opet "ispu*iti" kao onda kada je Perez doveo Zidana, pa je Real potom osvojio LS?Inteligentno i domisljato - od koga je - ni ne cudi :udriglavu:

Back