Real Madrid

Nisam se ovde registrovao da mi neki pacenik prepricava istoriju Reala i pritom se time brani od istine,skrece sa teme itd...a ja znam zasto to radis,radis samo zato sto te boli ovaj uspeh Barselone...
Imam ja takvih ovde kod mene u kraju,isti su kao i ti...navijaci Reala!Cim zapne,odmah pocinju sa istorijama tipa...koliki je to klub,sta su sve osvojili,trte-mrte,ovo-ono...valjda vam je tako lakse kad pricate,a...?:)

Jao sta si zapeo za mene, pa ti pokusavas da dokazes ono u sta ni sam ne vjerujes :hahaha::rotf:, mozes pricati sta hoces, ali Real je bolji. Svaka cast Barci za ovu sezonu :klap: , ali ti si se uhvatio ove sezone ko da si od sad poceo pratiti fudbal i ne zanima te nista prije sta se desavalo, a da imalo pratis Barcu znao bi odgovoriti nekome kad krene pricati o istoriji klubova. Pa Barca ima igrace i istoriju kojoj mnogi zavide, ali nema veze ti zivi svoj zivot u zabludi da se oko Barce okrece svijet i ne pisi vise po forumu tvoje bisere, ako mi imas nesto reci posalji mi preko pp. :bye:

Nisam se ovde registrovao da mi neki pacenik prepricava istoriju Reala i pritom se time brani od istine,skrece sa teme itd...a ja znam zasto to radis,radis samo zato sto te boli ovaj uspeh Barselone...
Imam ja takvih ovde kod mene u kraju,isti su kao i ti...navijaci Reala!Cim zapne,odmah pocinju sa istorijama tipa...koliki je to klub,sta su sve osvojili,trte-mrte,ovo-ono...valjda vam je tako lakse kad pricate,a...?:)

Pa ovo je tema fudbalskog kluba Real Madrid, sta hoces istoriju Milana, Liverpoola....?
Sta je tebi ? Jos jednom ti kazem, saberi se covece.

Jos malo pa ces prisustvovati spektaklu koji se zove Galacticos vol.2.
strpi se.

Kaka je Realov u ponedeljak i zvanicno.

Sine, uzmi procitaj neku knjigu, pogledaj neki film, podji u setnju...Postoji toliko nacina da se relaksiras, smiris i odmoris - a za lijecenje raznih vidova frustracija i kompleksa od Reala i spotra uopste obrati se nekom za to kompetentnom, jer mislim da apsolutno niko ovdje ne zeli da gubi svoje vrijeme u besmislenim i bespredmetnim raspravama sa nekim "znalcima" poput tebe :manikir:

P.S.Mislim da si sam sebe savrseno tacno opisao ovom boldovanom rijecju gore.Bravo :ok:

Jos malo pa ces prisustvovati spektaklu koji se zove Galacticos vol.2.
strpi se.

Kaka je Realov u ponedeljak i zvanicno.

Jednom ste se obrukali i nebi bas bilo dobro za Real da naprave istu gresku...Da se razumemo, stvarno je extra da vecina fudbalskih zvezda poput ronalda i kake igraju u jednom klubu...ali ja mislim da to nije resenje.Prvenstveno trebaju da izvrse "renoviranje odbrane" jer stvarno u zadnje vreme imaju ocajnu odbranu.

Jednom ste se obrukali i nebi bas bilo dobro za Real da naprave istu gresku...Da se razumemo, stvarno je extra da vecina fudbalskih zvezda poput ronalda i kake igraju u jednom klubu...ali ja mislim da to nije resenje.Prvenstveno trebaju da izvrse "renoviranje odbrane" jer stvarno u zadnje vreme imaju ocajnu odbranu.

Brukali su se mnogi tokom istorije, i to vise puta - to je ipak sport, mora biti promasaja...

Dobar centralni i lijevi bek su obavezne kupovine Reala ovog ljeta, jer Kristof i Hajnce NISU ljudi za Real, makar ne za prvi tim...

Ne pamtis bruku Baselone kada su bili 14-15 pa ih Antic izvukao u ligu sampiona?
Antica je zamenio Rajkard na kraju sezone.

Peres dovodi i Riberija?
Beta
Beta
Predsednik Reala iz Madrida Florentino Peres izjavio je da u klub želi da dovede fudbalera Bajerna iz Minhena Franka Riberija.

Peres je dodao i da planira da se narednih dana sastane sa čelnicima nemačkog kluba kako bi razgovarali o tom transferu. Peres, koji je početkom juna preuzeo Real, postavio je Manuela Pelegrinija za novog trenera, a takođe, pored Francuza, na ’Santjago Bernabeu’ želi da dovede i igrača Milana Brazilca Kaku.

"Bili bismo neizmerno zadovoljni ukoliko bi uspeli da dovedemo Riberija. Međutim, prvo moramo da razgovaramo sa njegovim klubom. U narednih nekoliko dana ću se sastati sa mojim prijateljima, predsednikom Bajerna Karl Hajnc Rumenigeom i menadžerom tog kluba Ulijem Henesom, i videćemo šta oni planiraju", rekao je Peres.

Peres je u intervjuu za list L'Ekip istakao da je Riberi jedan od najboljih fudbalera sveta, kao i da je francuskog reprezentativca preporučio bivši igrač Reala Zinedin Zidan, koji je sada savetnik predsednika ’kraljevskog kluba’.

"Zidan nam je rekao mnogo o Riberiju. Objasnio nam je da bi on u potpunosti odgovarao filozofiji igre Real Madrida, i mi smo ga poslušali", dodao je Peres.

Riberi je 2007. godine iz Marseja došao u Bajern, i za nemački klub odigrao 81 utakmicu i postigao 33 gola. Sa minhenskim klubom je 2008. godine osvojio prvenstvo i Kup Nemačke.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 37 mečeva i postigao sedam pogodaka.

Ukoliko dodju Riberi i C. Ronaldo, a Kaka je valjda vec dosao, onda ce najvjerovatnije Higuain kao i jos par ofanzivnijih igraca potraziti novi klub

Ma jasta...svi u Real. Vilja, Tores, Riberi, Ronaldo, Kaka... Ako im dodje jedan od navedenih mogu da masu repom.

Kaka dolazi sigurno, a Toresa niko nije ni pominjao, tako da je to bespredmetna prica :roll: Inace, treba imati na umu to da Perez slabo kada prica prazne price, tako da...

Inace, za Kaku je do juce vazilo da ga je NEMOGUCE angazovati i odvojiti od Milana - a pogledajmo sad :lol: Perez jeste Perez - ali je najprije Real je Real.Ko razumije - shvata :zag:

na nekom sajtu navijaca Real Madrida sam naisao na Perezov idealan tim, koji glasi ovako :

Cassillas
Pepe
Vidic
Garray
Marcelo
Kaka
Sneijder
Robben
Ribbery
C. Ronaldo
Villa

samo ne znam na koju ovo formaciju ide

na nekom sajtu navijaca Real Madrida sam naisao na Perezov idealan tim, koji glasi ovako :

Cassillas
Pepe
Vidic
Garray
Marcelo
Kaka
Sneijder
Robben
Ribbery
C. Ronaldo
Villa

samo ne znam na koju ovo formaciju ide

Ovo je glupost koja nikada ne bi mogla da funkcionise, i koja se kosi sa svim mogucim fudbalskim principima i pravilima :dash:
Odakle ti ova nebuloza?!

Inace, Marselo po meni NIJE igrac za Real - neozbiljan, neambiciozan a i zalaganje mu je vrlo upitno :confused:

Ovo je glupost koja nikada ne bi mogla da funkcionise, i koja se kosi sa svim mogucim fudbalskim principima i pravilima :dash:
Odakle ti ova nebuloza?!

Inace, Marselo po meni NIJE igrac za Real - neozbiljan, neambiciozan a i zalaganje mu je vrlo upitno :confused:

slazem se sa tim da je to nebuloza i cista glupost, jer svi ti igraci koji bi trebali igrati u veznom redu su ofanzivni igraci, Marcelo je jos mlad (tek je napunio 20god ja mislim) mada ga ni to neopravdava.

Moje misljenje o vasim igracima...;)

Igraci koji su odlicni u vasem timu su: Kasiljas, Pepe, Marselo, Lasana Diara, Mamadu Diara, Snajder, Roben, Nistelroj, Raul, Iguain...
Solidni su: Mecelder, Hajnce, Ramos, Gago, Guti i Huntelar...
Potpuni promasaji: Drente i van der Vart...
Najvece srce imaju: Salgado, Diara, Kasiljas i Raul(ovim opadajucim redom)...
Meni se svidja de la Red...

Moje misljenje o vasim igracima...;)

Igraci koji su odlicni u vasem timu su: Kasiljas, Pepe, Marselo, Lasana Diara, Mamadu Diara, Snajder, Roben, Nistelroj, Raul, Iguain...
Solidni su: Mecelder, Hajnce, Ramos, Gago, Guti i Huntelar...
Potpuni promasaji: Drente i van der Vart...
Najvece srce imaju: Salgado, Diara, Kasiljas i Raul(ovim opadajucim redom)...
Meni se svidja de la Red...

Slazem se za vecinu, ali ne i za Marsela, Hajncea, Ramosa...Marselo je neozbiljno deriste koje se uz to i ne zalaze dovoljno, Hajnce je najveci promasaj sto se tice transfer politike Reala u skorije vrijeme, a Ramos je MASINA koja nema cijenu - ljubimac navijaca i standardni bek Spanske reprezentacije :ok:

I ja isto simpatisem De La Reda...

@Xibalba
Ramos me razocarao u posljednjem derbiju protiv Barselone(mada ne baziram misljenje na jednoj utakmici)...
Inace, smatrao sam ga jednim od najboljih pojacanja Reala...

Sada stavljam znak jednako izmedju Hajncea i Ramosa...

Naravno, to je samo moje misljenje:ok: ( i da se promijeniti vremenom:mrgreen: )

Marselo je vise nego izuzetan potencijal!(biser po meni)

@Xibalba
Ramos me razocarao u posljednjem derbiju protiv Barselone(mada ne baziram misljenje na jednoj utakmici)...
Inace, smatrao sam ga jednim od najboljih pojacanja Reala...

Sada stavljam znak jednako izmedju Hajncea i Ramosa...

Naravno, to je samo moje misljenje:ok: ( i da se promijeniti vremenom:mrgreen: )

Marselo je vise nego izuzetan potencijal!(biser po meni)

I mene je razocarao u tom mecu - toliko da sam dobio zelju da mu iscupam usi :evil:

Hajnce i Ramos nikoko ne mogu u isti kos - Hajnce je ipak jedna potpuna fudbalska neznalica sa solidnim fizickim predispozicijama, i nista vise :roll:

Marselo jeste veliki talenat i ogroman potencijal, ali, slabo sta je pokazao do sada...

Back