sTAXx
Početnik
- Poruka
- 43
Dosadili mi je svadjati se sa tobom jer se vidilo koliko imas (ne)znanje u vise situacija.
...i rece mi to fan Real madrida...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosadili mi je svadjati se sa tobom jer se vidilo koliko imas (ne)znanje u vise situacija.

Nisam se ovde registrovao da mi neki pacenik prepricava istoriju Reala i pritom se time brani od istine,skrece sa teme itd...a ja znam zasto to radis,radis samo zato sto te boli ovaj uspeh Barselone...
Imam ja takvih ovde kod mene u kraju,isti su kao i ti...navijaci Reala!Cim zapne,odmah pocinju sa istorijama tipa...koliki je to klub,sta su sve osvojili,trte-mrte,ovo-ono...valjda vam je tako lakse kad pricate,a...?![]()

, mozes pricati sta hoces, ali Real je bolji. Svaka cast Barci za ovu sezonu
, ali ti si se uhvatio ove sezone ko da si od sad poceo pratiti fudbal i ne zanima te nista prije sta se desavalo, a da imalo pratis Barcu znao bi odgovoriti nekome kad krene pricati o istoriji klubova. Pa Barca ima igrace i istoriju kojoj mnogi zavide, ali nema veze ti zivi svoj zivot u zabludi da se oko Barce okrece svijet i ne pisi vise po forumu tvoje bisere, ako mi imas nesto reci posalji mi preko pp. 
Nisam se ovde registrovao da mi neki pacenik prepricava istoriju Reala i pritom se time brani od istine,skrece sa teme itd...a ja znam zasto to radis,radis samo zato sto te boli ovaj uspeh Barselone...
Imam ja takvih ovde kod mene u kraju,isti su kao i ti...navijaci Reala!Cim zapne,odmah pocinju sa istorijama tipa...koliki je to klub,sta su sve osvojili,trte-mrte,ovo-ono...valjda vam je tako lakse kad pricate,a...?![]()

Jos malo pa ces prisustvovati spektaklu koji se zove Galacticos vol.2.
strpi se.
Kaka je Realov u ponedeljak i zvanicno.
Jednom ste se obrukali i nebi bas bilo dobro za Real da naprave istu gresku...Da se razumemo, stvarno je extra da vecina fudbalskih zvezda poput ronalda i kake igraju u jednom klubu...ali ja mislim da to nije resenje.Prvenstveno trebaju da izvrse "renoviranje odbrane" jer stvarno u zadnje vreme imaju ocajnu odbranu.
Jednom ste se obrukali i nebi bas bilo dobro za Real da naprave istu gresku...Da se razumemo, stvarno je extra da vecina fudbalskih zvezda poput ronalda i kake igraju u jednom klubu...ali ja mislim da to nije resenje.Prvenstveno trebaju da izvrse "renoviranje odbrane" jer stvarno u zadnje vreme imaju ocajnu odbranu.
Ne pamtis bruku Baselone kada su bili 14-15 pa ih Antic izvukao u ligu sampiona?
Antica je zamenio Rajkard na kraju sezone.

Ma jasta...svi u Real. Vilja, Tores, Riberi, Ronaldo, Kaka... Ako im dodje jedan od navedenih mogu da masu repom.
Perez jeste Perez - ali je najprije Real je Real.Ko razumije - shvata 
na nekom sajtu navijaca Real Madrida sam naisao na Perezov idealan tim, koji glasi ovako :
Cassillas
Pepe
Vidic
Garray
Marcelo
Kaka
Sneijder
Robben
Ribbery
C. Ronaldo
Villa
samo ne znam na koju ovo formaciju ide
Ovo je glupost koja nikada ne bi mogla da funkcionise, i koja se kosi sa svim mogucim fudbalskim principima i pravilima![]()
Odakle ti ova nebuloza?!
Inace, Marselo po meni NIJE igrac za Real - neozbiljan, neambiciozan a i zalaganje mu je vrlo upitno![]()
Moje misljenje o vasim igracima...
Igraci koji su odlicni u vasem timu su: Kasiljas, Pepe, Marselo, Lasana Diara, Mamadu Diara, Snajder, Roben, Nistelroj, Raul, Iguain...
Solidni su: Mecelder, Hajnce, Ramos, Gago, Guti i Huntelar...
Potpuni promasaji: Drente i van der Vart...
Najvece srce imaju: Salgado, Diara, Kasiljas i Raul(ovim opadajucim redom)...
Meni se svidja de la Red...

( i da se promijeniti vremenom
)
@Xibalba
Ramos me razocarao u posljednjem derbiju protiv Barselone(mada ne baziram misljenje na jednoj utakmici)...
Inace, smatrao sam ga jednim od najboljih pojacanja Reala...
Sada stavljam znak jednako izmedju Hajncea i Ramosa...
Naravno, to je samo moje misljenje( i da se promijeniti vremenom
)
Marselo je vise nego izuzetan potencijal!(biser po meni)

Pamtim i one mnogo vece - zar si sumnjao u to?![]()

Nisam, zbog toga i nisam tebi uputio pitanje.![]()

hm, ako je Drente promasaj nek ga daju Partizanu
nama ce verovatno otici Obrad, ovaj bas i nije neka zamena, al daj sta das![]()

moze, moze
jos samo u napadu da nadjemo neki skart
da ima 185cm, brz, osecaj za gol, to je dovoljno![]()