Reaktivacija UCPMB?

pa zar ti ništa ne znače najave EU funkcionera, da Srbija ulaskom u EU...priznaje nezavisno Kosovo!?!?!?!?!:dash:

kao prvo ja to nigde nisam cuo i to je najveca glupost izmisljena od unistiteljskih i izolacionistickih snaga,samo jaka i stabilna Srbija kao punopravna clanica EU moze da sacuva KiM i da se obezbedimo od novih smanjenja teritorije,jer ako bi na vlasti dosle unistiteljske i izolacionisticke snage(a nece doci 100%) ne samo da bi mogli da se oprostimo od Kosova,vec bi i drugi delovi nase zemlje mogli posle izvesnog vremena doci u opasnost!

Da Bog da vam Beograd zauzeli :P isto onako kako vas boli racku za Kosmet i te Srbe tamo, tako ostatak Srbije i sve Srbe u svetu treba da boli qita za vama sve da atomsku bace na vas. Svakako je BG smetljiste srpskog naroda.

jesu tajna su organizacija ali taj prostor je isuvise mali za neko ozbiljno delovanje i da probaju ponovo nesto bice ocas posla razbiveni od nase policije i vojske,tako da oko njih se ne brinem uopste!

Ne nisu tajna organizacija tajne organizacije nemaju svoje javno proklamovane ciljeve i ne preuzimaju odgovornost za pocinjena (ne)dela. Oni su teroristicka organizacija!

Kojih to funkcionera i po kom to principu? Želim odgovor na oba pitanja. U suprotnom nemaš ni najblaže veze o čemu mlatiš!

Oli Ren dan pred potpisivanje rekao otprilike "Srbija ako je iskrena u nastojanju da udje u zajednicku porodicu evropskih naroda mora da prihvati realnost...blablabla " to je toliko bilo providno da je Predsednik Tadic bio prinudjen da izvali jednu od svojih patriotskih u kampanji : "Ako budem morao da biram izmedju EU i KiM izabracu KiM" .Nadam se da niste zaboravili taj patriotski napad Predsednika Tadica (Ja sam mislio predje u Radikale :rotf: ).

ti ne mozes porediti tu situaciju sa ovom to je apsurd,ucpbm vise ne postoji,postojala je dok je postojala i kzb do 2001,kad je kzb ukinuta oni su nestali zato sto je prostor za delovanje isuvise mali!

Jel znas koliki je prirodni prirastaj Albanaca? Jel znas koliko se promenila slika Preseva, Bujanovca i Medvedje? Sta ako su njihove namere usmerene i na Srbe sa severa Kosmeta i enklave? Ili jednostavno na provakaciju srpskih snaga? A kako je prostor za delovanje mali kada oni iza sebe imaju ceo Kosmet?

PS: Mogao bi da zamenis tu zastavu sa avatara jednom bratskom
800px-flag_of_kosovosvg.png

to je organizacija koja vise NE POSTOJI!

Hahahaha :rotf: jeli ih Tadic ukinuo Predsednickim dekretom . Ovo naoruzanja koje su nasli kod njega kuci (sto Siptari retko cine obicno pred akciju a do tada ga drze zakopanog) je dovoljno da se opremi vod ljudi i to po svim vojnim merilima . 1 ili 2 Strelca , 4 do 8 pesadinaca sa lakim naoruzanjem i 2 raketasa , i kao takvi da zabave o jadu centralnu Srbiju . Da ne pominjen sto je vreme otoplilo taman za hajdukovanje a i jos malo je do septembarske sednice SB UN a malo je zemalja priznalo a tema otisla skoro u zaborav (niko o njoj ne pise u svetu).

Kojih to funkcionera i po kom to principu? Želim odgovor na oba pitanja. U suprotnom nemaš ni najblaže veze o čemu mlatiš!

Zar nije Oli Ren rekao da "prihvatimo realnost" i da "clanstvo u EU podrazumeva dobrosusedske odnose i sa Kosovom"? Zar nije Solana slavio sa siptarima u Pristini?

Ako ti nije jasno da clanstvo Srbije u EU ne moze biti sa Kosmetom, onda mozes da tvrdis i da lopov koji ti je razbio bravu od stana nece provaliti unutra.

Jel znas koliki je prirodni prirastaj Albanaca? Jel znas koliko se promenila slika Preseva, Bujanovca i Medvedje? Sta ako su njihove namere usmerene i na Srbe sa severa Kosmeta i enklave? Ili jednostavno na provakaciju srpskih snaga? A kako je prostor za delovanje mali kada oni iza sebe imaju ceo Kosmet?

PS: Mogao bi da zamenis tu zastavu sa avatara jednom bratskom
[/IMG]

znam koliki je prirodni prirastaj i znam da iza sebe imaju ceo Kosmet ali teritorija preseva bujanovca i medvedje je isuvise mala da bi moglo da se deluje zaista,pa i covek koji boravi dole vam je rekao isto na ovom topicu,i ne pada mi napamet da na avatar stavljam zastavu nepostojece drzave!

Zar nije Oli Ren rekao da "prihvatimo realnost" i da "clanstvo u EU podrazumeva dobrosusedske odnose i sa Kosovom"? Zar nije Solana slavio sa siptarima u Pristini?

Ako ti nije jasno da clanstvo Srbije u EU ne moze biti sa Kosmetom, onda mozes da tvrdis i da lopov koji ti je razbio bravu od stana nece provaliti unutra.

moze Oli Ren da prica sta zeli,on nije taj koji odlucuje da li ce Srbija uci sa KiM ili bez njega kao ni Solana,o tome odlucuju sve drzave clanice!

moze Oli Ren da prica sta zeli,on nije taj koji odlucuje da li ce Srbija uci sa KiM ili bez njega kao ni Solana,o tome odlucuju sve drzave clanice!

Evo postavi cu ti to ovako... Ako Srbija hoce da udje u EU sa Kosmetom u svom sastavu, ovi sto su priznali(koji su daleko uticajniji i mocniji) to svakako nece dozvoliti. I koja ostaaje opcija?

Oli Ren dan pred potpisivanje rekao otprilike "Srbija ako je iskrena u nastojanju da udje u zajednicku porodicu evropskih naroda mora da prihvati realnost...blablabla " /QUOTE]

OK, rekli su njih dvojica, ali njih dvojica nisu zakon. Po kom to principu Srbija pristaje na nezavisno Kosovo ako se pridruži EU. Odgovorite mi na ovo!

Oli Ren dan pred potpisivanje rekao otprilike "Srbija ako je iskrena u nastojanju da udje u zajednicku porodicu evropskih naroda mora da prihvati realnost...blablabla " /QUOTE]

OK, rekli su njih dvojica, ali njih dvojica nisu zakon. Po kom to principu Srbija pristaje na nezavisno Kosovo ako se pridruži EU. Odgovorite mi na ovo!

Po principu jaceg i mocnijeg kao i uvek do sad. Ajde ti meni objasni kako ce Srbija sa Kosmetom da udje u EU?

Evo postavi cu ti to ovako... Ako Srbija hoce da udje u EU sa Kosmetom u svom sastavu, ovi sto su priznali(koji su daleko uticajniji i mocniji) to svakako nece dozvoliti. I koja ostaaje opcija?

da ali se odluke donose konsenzusom svih clanica a i Kosovo ne moze da bude nezavisna drzava dok ne postane clanica UN a to se nece desiti nikada,tako da Kosovo u EU moze da udje samo kao sastavni deo Srbije!

ne radim u nikakvoj tajno sluzbi,svako vidi da je ta organizacija proslost koja je mogla da deluje samo u KZB!

ono sto se desavalo dok nasa vojska i policija nije usla u KZB u prolece 2001 !

Ta organizacija je odlicno finansirana, u vezi je sa Albanijom, ANA, i stranim sluzbama, i moze da se regrutuje za nekoliko nedelja od ranijih clanova, i placenika kao sto je uostalom i bilo 98/99. Samo se seti Kosara...

Ta organizacija je odlicno finansirana, u vezi je sa Albanijom, ANA, i stranim sluzbama, i moze da se regrutuje za nekoliko nedelja od ranijih clanova, i placenika kao sto je uostalom i bilo 98/99. Samo se seti Kosara...

tacno je da mogu da se skupe za nekoliko nedelja i da imaju skriveno oruzje kao sto se to danas pokazalo,ali nasa vojska i policija su mnogo nadmocnije i zavrsili bi sa njima za par dana!

da ali se odluke donose konsenzusom svih clanica a i Kosovo ne moze da bude nezavisna drzava dok ne postane clanica UN a to se nece desiti nikada,tako da Kosovo u EU moze da udje samo kao sastavni deo Srbije!

Ponovo cu te pitati i pokusati da ti nacrtam... Hipoteticki, DS ima 51%, napravi vladu, idemo ka Evropi, potpisujemo sve sporazume, SSP, clanstvo za kandidaturu, ukidaju nam vize, predpostavljamo da nece biti nikakvih neocekivanih okolnosti, dolazimo do trenutka kada treba da postanemo punopravna clanica... I sada ti hoces da me ubedis da ce ovih 20 i kusur zemalja potpisati da primaju Srbiju sa Kosmetom u EU. Za Rumune, Spance i ostale sto nisu priznali ok, ali da li ce to potpisati npr Francuska?

Necete da cujete , jednostevno necete da cujete . Pogledaj moj avatar i bice ti jasno , pa ko je progurao sve do sada sto se desava Srbiji osim Solana , Ren , Kusner (pa on je i direktno radio na ostvarenju toga cilja dok je bio izaslanik) i ostala kompanija . To bi bilo isto kao da kazes "ma daj Tadic , Nikolic , Kostunica , Dacic i osteli odlucuju o Srbiji , e nije nego poslanici." pa ko ce da rece kako se glasa tamo i ovamo. To ti je realnost , prihvati ili se pridruzi zabavi na mom avataru .:dash:

tacno je da mogu da se skupe za nekoliko nedelja i da imaju skriveno oruzje kao sto se to danas pokazalo,ali nasa vojska i policija su mnogo nadmocnije i zavrsili bi sa njima za par dana!

Ne govorim ti ja da ce oni da nas napadnu i dodju do Krusevca, ali imaju dovoljno potencijala da ubijaju nase vojnike, vrse napada po Juznoj Srbiji, administrativnoj liniji, unose nemir i okrenu se i vrate na Kosmet. Sta bi bilo sa nasim ljudima na Kosmetu? Ili jos gore sta ako krenu na nase ljude na Kosmetu? Sta ce Kfor da ih zastiti?

Back