Reaktivacija UCPMB?

Ponovo cu te pitati i pokusati da ti nacrtam... Hipoteticki, DS ima 51%, napravi vladu, idemo ka Evropi, potpisujemo sve sporazume, SSP, clanstvo za kandidaturu, ukidaju nam vize, predpostavljamo da nece biti nikakvih neocekivanih okolnosti, dolazimo do trenutka kada treba da postanemo punopravna clanica... I sada ti hoces da me ubedis da ce ovih 20 i kusur zemalja potpisati da primaju Srbiju sa Kosmetom u EU. Za Rumune, Spance i ostale sto nisu priznali ok, ali da li ce to potpisati npr Francuska?

naravno da nece da potpisu ni Francuska ni ostale zemlje koje su priznale Kosovo ali isto tako ni ove zemlje koje nisu priznale Kosovo nece da dozvole da Srbija udje u EU bez Kosova,mada do naseg ulaska u EU ima jos 4g najmanje i da je sad izlisno o tome pricati,najbitnije nam je sada da se ratifikuje SSP i da se obezbedi ukidanje viza kao i priliv stranih investicija kako bi se podigao standard grdjana na visi nivo!

Ne govorim ti ja da ce oni da nas napadnu i dodju do Krusevca, ali imaju dovoljno potencijala da ubijaju nase vojnike, vrse napada po Juznoj Srbiji, administrativnoj liniji, unose nemir i okrenu se i vrate na Kosmet. Sta bi bilo sa nasim ljudima na Kosmetu? Ili jos gore sta ako krenu na nase ljude na Kosmetu? Sta ce Kfor da ih zastiti?

daj molim te i sam covek koji je dole na terenu potvrdio vam je da od ucpbm nema nista,tako da je rasprava na ovu temu izlisna!

a ko ce drugi da ih stiti nego KFOR

Drzava pre svega treba da radi na otkupljivanju kuca i imanja Albanaca iz Presheva i Bujanovca.Medvedja ja ne znam zashto se tu stalno spominje kad tamo maltene nema uopshte Albanaca.
A ako neshto pokushaju nayebati im se keve svim sredstvima,transparentno i demokratski,naravno.

naravno da nece da potpisu ni Francuska ni ostale zemlje koje su priznale Kosovo ali isto tako ni ove zemlje koje nisu priznale Kosovo nece da dozvole da Srbija udje u EU bez Kosova,mada do naseg ulaska u EU ima jos 4g najmanje i da je sad izlisno o tome pricati,najbitnije nam je sada da se ratifikuje SSP i da se obezbedi ukidanje viza kao i priliv stranih investicija kako bi se podigao standard grdjana na visi nivo!

Sam si rekao u EU ne mozemo sa Kosmetom... I sam si rekao da Tadiceva politika nema smisla, jer Srbije u EU nema sa Kosmetom, a on nas u to ubedjuje svaki dan.

Zato treba odrzati ekonosmske odnose sa EU, ali se i vise okrenuti alternativama. A pitanje je koliko ce izdrzati ove zemlje sto nisu priznale. I tu si sam rekao ko zna koliko ce zemlja EU priznati Kosmet za 4 godine kad mozda budemo pred vratima. Evo ti primer Ceske, gde je deo vlade, van skupstine priznao nezavisnost sa kojom se ni predsednik, ni deo vlade nije slozio.

Po tom principu Kosovo smo već i izgubili, bez obzira da li ušli ili ne ušli u EU.

Srbija je nastavila pregovore sa svim zemljama EU i nijedna nije postavila uslov priznavanja Kosova za prijem.

Nisi me razumeo, kada sam rekao jaceg i mocnijeg mislio sam u okviru EU, ne u svetskim okvirima gde nam prilicno mocna strana sveta za sada drzi ledja.

Ja mislim da su se Ovk dobro pripremili za ovih 8 god ..Bivsi pripadnici sprovode "zakone" kao KPS ,Ovk postoji i dalje sada je samo legalna...
A KFOR ne ume da zashtiti ni sam sebe ...zivim u KM poslednjih 5god zbog posla i chini mi se da KFOR nema vojnike vec liche na saobracajce koji samo osim naplacivanja kazni za brzu voznju drugo nishta i ne rade

Jeste taj KPS kao shtaro zaplenili oruzje u okolini Prishtine ,a da bi ga preneli blize (shtab) KM

Sam si rekao u EU ne mozemo sa Kosmetom... I sam si rekao da Tadiceva politika nema smisla, jer Srbije u EU nema sa Kosmetom, a on nas u to ubedjuje svaki dan.

Zato treba odrzati ekonosmske odnose sa EU, ali se i vise okrenuti alternativama. A pitanje je koliko ce izdrzati ove zemlje sto nisu priznale. I tu si sam rekao ko zna koliko ce zemlja EU priznati Kosmet za 4 godine kad mozda budemo pred vratima. Evo ti primer Ceske, gde je deo vlade, van skupstine priznao nezavisnost sa kojom se ni predsednik, ni deo vlade nije slozio.

nisam ja nigde rekao da u EU ne mozema sa kosmetom kao i da politika Tadice nema smisla,u EU sigurno mozemo sa Kosmetom a za ovih 4g ostaje da zemlje koje su priznale Kosovo uvide da Kosovo nece nikada postati nezavisna drzava ako ne postane clanica UN a nemamo kojim alternativama da se okrenemo zato sto EU NEMA ALTERNATIVU!!

Daleko je Srbija od upotrebe vojske. Medjutim moramo vojsku poboljsati, da bi spremni docekali novi raspored na svjetskoj politickoj sceni. Na kraju moramo postovati nase neprijatelje, i uciti od njih. Npr od Hrvata treba da naucimo kako se protjeruje jedan narod da se vise ne vrati, a od Albanaca da se neka teritorija ne osvaja puskom, vec K***EM. U nasoj porodici 2 djeteta puna kapa, a kod njih godisnje jedno, pa dokle god zena moze da radja. Postaju djedovi i babe sa 40 godina, a nasi mnogi ni ne docekaju da vide unucad...

nisam ja nigde rekao da u EU ne mozema sa kosmetom kao i da politika Tadice nema smisla,u EU sigurno mozemo sa Kosmetom a za ovih 4g ostaje da zemlje koje su priznale Kosovo uvide da Kosovo nece nikada postati nezavisna drzava ako ne postane clanica UN a nemamo kojim alternativama da se okrenemo zato sto EU NEMA ALTERNATIVU!!

:rotf: :rotf: :rotf:

Ovo podvuceno ce se desiti samo ako propadne Amerika, a onda ni EU nece imati smisla. SRBIJA NEMA ALTERNATIVU!

da a do te agresije je dovela unistiteljsko izolacionisticka politika koju danas zagovaraju DSS i SRS

Dobro ako ti je lakse da verujes da se Slobom, Kostunnicom i Seseljem sve prvada, ali ja mislim da su do agresije doveli strani geopoliticki faktori.

A tebi neka BoTa nastavi da pravda svoje nedostatke i nedostatke EU i Amerike Slobom i Kostunicom, pa cemo videti dokle cemo dogurati.

:rotf: :rotf: :rotf:

Ovo podvuceno ce se desiti samo ako propadne Amerika, a onda ni EU nece imati smisla. SRBIJA NEMA ALTERNATIVU!

SRBIJA U EU NEMA ALERNAZTIVU,a sta ce se desiti za 4g to cemo da vidimo.

Dobro ako ti je lakse da verujes da se Slobom, Kostunnicom i Seseljem sve prvada, ali ja mislim da su do agresije doveli strani geopoliticki faktori.

A tebi neka BoTa nastavi da pravda svoje nedostatke i nedostatke EU i Amerike Slobom i Kostunicom, pa cemo videti dokle cemo dogurati.

naravno da sve propada unistiteljsko-izolacionistickom politikom pa to je dokazani bezbroj puta,i ako bi takve snage dosle na vlasti ponovo od Srbije nece ostati ni S!

doguracemo daleko dalje nago kad bi na vlasti dosle izolacionisticko-unistiteljske partije koje bi odvele zemlju u izolaciju i u propast kao sto su je vodile do sat puno puta 90-tih!

Akcija hapšenja u Preševu
24. maj 2008. | 15:06 | Izvor: FoNet
Beograd -- MUP Srbije saopštio je da su uhapšeni Nazmi Hajredini i Adnan Hajredini iz Preševa, bivši pripadnici OVK, kod kojih je nađeno teško naoružanje, video i propagandni materijal.

(MUP)
(MUP)
Prilikom pretresa porodične kuće i imanja osumnjičenih, policija je pronašla pet automatskih pušaka, dva ručna bacača, 20 mina za ručne bacače, deset puškomitraljeza različitog kalibra, pet pištolja, dve ručne ofanzivne bombe, više od 20.000 komada municije za teško naoružanje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je pronašla i uniforme Oslobodilačke vojske Kosova i Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Bujanovca, zastave Albanije i SAD, radio stanice, fotografije pripadnika OVPMB i video i propagandni materijal ove terorističke organizacije, navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičeni Nazmi Hajredini je bivši pripadnik albanske terorističke formacije OVK, OVPMB, a do aprila 2007. godine obavljao je funkciju predsednika Udruženja veterena OVPMB.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom istražnom sudiji.

Pripadnici Ministartva unutrašnjih poslova nastavljaju rad na identifikaciji ostalih pripadnika ove organizacije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=24&nav_category=16&nav_id=300245

Ja samo 'nako da vam javim da su se vratili. Al' boli vas ****, bitni su Kostunica, Tadic, Nikolic...

brate ovako necu da duzim-
imam par poznanika muslimana iz novog pazara koji se bave cime se bave nije bitno ali su u veoma bliskim odnosima sa albancima dole
ONI se naouruzavaju na jugu srbije i pogotovu u crnoj gori i to veoma ozbiljno

a ja kazem-ne daj boze da provalimo da nije tako,jer ce tada biti kasno

Daleko je Srbija od upotrebe vojske. Medjutim moramo vojsku poboljsati, da bi spremni docekali novi raspored na svjetskoj politickoj sceni. Na kraju moramo postovati nase neprijatelje, i uciti od njih. Npr od Hrvata treba da naucimo kako se protjeruje jedan narod da se vise ne vrati, a od Albanaca da se neka teritorija ne osvaja puskom, vec K***EM. U nasoj porodici 2 djeteta puna kapa, a kod njih godisnje jedno, pa dokle god zena moze da radja. Postaju djedovi i babe sa 40 godina, a nasi mnogi ni ne docekaju da vide unucad...

srbija nema vojsku ni beograd da brani

Back