Разврат на улицама Београда

Pa to bacanje djubreta na ulici nije malogradjanstina, nego obicno seljacko ponasanje.

Pazi mnogo mi smeta kada neko seljake krivi za djubre, plastiku, sto seva, grmi, sto ne pada kisa, ili su poplave.

Da li si ti ikada bio kod nekog seljaka, video kako se radi, kakav je red u njegovoj avliji, bio u stalama, primetio da postoji
organsko djubre, video da se nedeljom ujutru cisti i to dvoriste, ali i deo ispred kuuce, da se zelmlja prska vodom
da ne bi bilo prasine. Seljak nema od nekakvih komunalaca da ocekuje nista, sve mora sam.

Pazi mnogo mi smeta kada neko seljake krivi za djubre, plastiku, sto seva, grmi, sto ne pada kisa, ili su poplave.

Da li si ti ikada bio kod nekog seljaka, video kako se radi, kakav je red u njegovoj avliji, bio u stalama, primetio da postoji
organsko djubre, video da se nedeljom ujutru cisti i to dvoriste, ali i deo ispred kuuce, da se zelmlja prska vodom
da ne bi bilo prasine. Seljak nema od nekakvih komunalaca da ocekuje nista, sve mora sam.

seljak kao zanimanje je za svako postovanje, seljak kao odrednica u ponasanju je nesto drugo.
mislim da za ponasanje treba da se koristi izraz seljacina, a ne seljak...

Bio sam 100 puta. To kakvi su seljaci, ne mogu ni da iskazem recima.

Jes ti bila nekad u nekom selu kroz koje protice neki potok?

Ja jesam cesto, i tamo voda ne moze da prodje od lima, plasticnih flasa, kesa i ostalog djubreta.

Podržavam blud ,razvrat ,nemoral i sve vrste poročnog ponašanja ,posle uvodnog posta čak i razmišljam da tražim posao i da se preslim u BG , ovaj NS mi je nekako učmao i isfoliran previše .

dodji sveto pa da te vodim pre podne na kalemegdansku terasu, po podne u dolinu trulih sisa a uvece na splavove da se nagledas bluda i nemorala :lol:

dodji sveto pa da te vodim pre podne na kalemegdansku terasu, po podne u dolinu trulih sisa a uvece na splavove da se nagledas bluda i nemorala :lol:
Ne volim ja taj fenseraj , ja oću po mračinm jazbinama medju ljudskim muljem i talogopm da se krećem , kao i da šenlučim po parkovima i ulicama u sitne sate .
Боље немој, после ће ти твој духовник одредити тиховање као епитимију :(
Pa računam da ću u toj Sodomi i Gomori naći neku prikladnu sektu koja će još dodatno pojačavati moje izopačene i devijantne porive .

Back