Разврат на улицама Београда

Pa?

Jel ti stvarno ocekujes da se svi ponasaju po nekom tvom obrascu? Uvek mozes da okrenes glavu ako ti to sto vidis ne odgovara. Ni meni se svasta ne svidja pa me niko ne pita smeta li mi ili ne.

Чекај мало, ја не говорим о субјективном погледу на ствар, већ о општем обрасцу понашања, неким нормама понашања, неком реду и општој култури.

Ти ако окрећеш главу од некултурног понашања, ти онда намећеш свој образац. Ја нећу да ћутим ако неко баца ђубре на сред улице, нпр, јер он својом некултуром угрожава и мене.

Znaci za sledbenike NWO svi oni koji nisu sadisti, mazohisti , ******, lezbejke, narkomani,prostitutke, siledzije ...nisu normalne osobe nego konzervativci.

Talog taloga.
Na sta lici taj vas novi svetski poredak? Na pakao?

Pa on moze da lici na pakao, ali ce se ljudi makar manje folirati nego ranije. Manje stresa, duzi zivot.
Konzervativci jesu bolesnici, to je jasna stvar.

Чекај мало, ја не говорим о субјективном погледу на ствар, већ о општем обрасцу понашања, неким нормама понашања, неком реду и општој култури.

Ти ако окрећеш главу од некултурног понашања, ти онда намећеш свој образац. Ја нећу да ћутим ако неко баца ђубре на сред улице, нпр, јер он својом некултуром угрожава и мене.

Sta je kulturno a sta nije razlicita su misljenja.

Npr ono sto se u Indiji smatra super higijenom kao sto je mazanje uljem koje smrdi strasno ali je za njih vrlo zdravo, u Evropi bi bilo nekulturno, a higijena Evropljana se smatra izuzetno nekulturnom u Japanu.

Sto je za jedne sund i kic za druge je vrhunac kulture, sto neko smatra extremno zanimljivim drugi smatraju extremno iritirajucim itd.

Disciplina bacanja djubreta kroz prozor slobodnim stilom je druga stvar.

Ali da li se neko ******i nasred ulice, ide polugo ili slusa Cecu u kolima nije me briga...

Zivi i pusti da zive...

- - - - - - - - - -

to je bila uspavana lepotica, kako nasi vole trnova ruzica :rtfm:
e a pre neki dan sam ga bocnula to da mu napisem, tacnije da vrati roze aljince, al nije moglo, potrosila....

dakle peticija da kami vrati aljince :hej:

Sta god, ja samo znam da je bilo nesto roze :lol:

Npr ono sto se u Indiji smatra super higijenom kao sto je mazanje uljem koje smrdi strasno ali je za njih vrlo zdravo, u Evropi bi bilo nekulturno, a higijena Evropljana se smatra izuzetno nekulturnom u Japanu.

Sto je za jedne sund i kic za druge je vrhunac kulture, sto neko smatra extremno zanimljivim drugi smatraju extremno iritirajucim itd.

Ali da li se neko ******i nasred ulice, ide polugo ili slusa Cecu u kolima nije me briga...

Zivi i pusti da zive...

- - - - - - - - - -

Kad ne budes mogao normalno da funkcionises zbog idiota koji te okruzuju, shvatices o cemu ti covek prica.

"zivi i pusti druge da zive"
sve je to lepo i kjul samo je sraaanje sto ne misle svi tako.

A sta ces kad drugi tebe ne puste da zivis?

- - - - - - - - - -

meni je bilo simpaticno, pa i bonu sam ti dala za to jednom secam se, cim sam videla, posle kad si je sklonio nije moglo
bas je dobra fora ;)

- - - - - - - - - -

ps: to ti je bio i cilj ;)

daj bre zeno, nemoj da spamujes.
Jesi li cula za privatne poruke?

Zivi i pusti da zive...

- - - - - - - - - -

Уопште није друга ствар. Тај који баца ђубре кроз прозор ће, сутра, да те прегази на улици на твоје зелено, јер мисли да може да ради шта хоће. Свако друштво има своје норме, а оне су ту да се поштују. Свако одскакање доводи до следећег, још већег, одскакања, ваљда је то јасно?

- - - - - - - - - -

Tacno.
Ali poenta teme takodje je da se ucini nesto da mogu svi lepo da zive a ne da jedni ugrozavaju druge.

Imamo dva smera, ili prema dzungli ili prema civilizaciji.

Тачно тако.

Уопште није друга ствар. Тај који баца ђубре кроз прозор ће, сутра, да те прегази на улици на твоје зелено, јер мисли да може да ради шта хоће. Свако друштво има своје норме, а оне су ту да се поштују. Свако одскакање доводи до следећег, још већег, одскакања, ваљда је то јасно?

- - - - - - - - - -

Тачно тако.

Samo ovce ne odskacu iz stada.

elem ko je dovoljno lud da predje ulicu cak i na zeleno a da ne pogleda levo desno zasluzio je da ga zgaze :lol:

Back