SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
ja po naslovu pomislio neko heftanje sve u 16 na ulicama Beograda, kads ono cvrc
Има и тога, сетимо се Арене.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja po naslovu pomislio neko heftanje sve u 16 na ulicama Beograda, kads ono cvrc
Pa to bacanje djubreta na ulici nije malogradjanstina, nego obicno seljacko ponasanje.
nemoj plasis tete, nismo bre mi ovde neki divljaci... ako mora da se nosi imamo bre mi i :
Pogledajte prilog 299300
prava stvar, made in germany, sa posvetom kancelarke licno.![]()
Pazi mnogo mi smeta kada neko seljake krivi za djubre, plastiku, sto seva, grmi, sto ne pada kisa, ili su poplave.
Da li si ti ikada bio kod nekog seljaka, video kako se radi, kakav je red u njegovoj avliji, bio u stalama, primetio da postoji
organsko djubre, video da se nedeljom ujutru cisti i to dvoriste, ali i deo ispred kuuce, da se zelmlja prska vodom
da ne bi bilo prasine. Seljak nema od nekakvih komunalaca da ocekuje nista, sve mora sam.
Има и тога, сетимо се Арене.

Pazi mnogo mi smeta kada neko seljake krivi za djubre, plastiku, sto seva, grmi, sto ne pada kisa, ili su poplave.
Da li si ti ikada bio kod nekog seljaka, video kako se radi, kakav je red u njegovoj avliji, bio u stalama, primetio da postoji
organsko djubre, video da se nedeljom ujutru cisti i to dvoriste, ali i deo ispred kuuce, da se zelmlja prska vodom
da ne bi bilo prasine. Seljak nema od nekakvih komunalaca da ocekuje nista, sve mora sam.
Podržavam blud ,razvrat ,nemoral i sve vrste poročnog ponašanja ,posle uvodnog posta čak i razmišljam da tražim posao i da se preslim u BG , ovaj NS mi je nekako učmao i isfoliran previše .

Podržavam blud ,razvrat ,nemoral i sve vrste poročnog ponašanja ,posle uvodnog posta čak i razmišljam da tražim posao i da se preslim u BG , ovaj NS mi je nekako učmao i isfoliran previše .

Ne volim ja taj fenseraj , ja oću po mračinm jazbinama medju ljudskim muljem i talogopm da se krećem , kao i da šenlučim po parkovima i ulicama u sitne sate .dodji sveto pa da te vodim pre podne na kalemegdansku terasu, po podne u dolinu trulih sisa a uvece na splavove da se nagledas bluda i nemorala![]()
Pa računam da ću u toj Sodomi i Gomori naći neku prikladnu sektu koja će još dodatno pojačavati moje izopačene i devijantne porive .Боље немој, после ће ти твој духовник одредити тиховање као епитимију![]()
ma de vi na kalisu vidjate taj blud bem mu misa ocu i ja da vidim to![]()

ja oću po mračinm jazbinama medju ljudskim muljem i talogopm da se krećem

igrom slucaja vec nekoliko jutara sam svedok pijanih maca od terazija pa sve do kalisa koje bauljaju nako rasupane i zarozane ko da su sisle sa gengbenga![]()

Pa pijandure i razvrat nije isto
Daj taj blud, razvrat, sodomiju, bo.ndage, bicevanje...
Ladno je bon.dage zabranjena rec na krsti

Laaaažeš .Pa pijandure i razvrat nije isto
Daj taj blud, razvrat, sodomiju, bo.ndage, bicevanje...
Ladno je bon.dage zabranjena rec na krsti

Laaaažeš .![]()

Oca im ***** cenzorskog , treba i na Krsti hitno uvesti taj razvrat i blud sa beogradskih ulica i parkova ,

ma de vi na kalisu vidjate taj blud bem mu misa ocu i ja da vidim to![]()