n-a-t-a
Ističe se
- Poruka
- 2.102
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije toj djeci lako, kad vidiš da ti majka švrlja ...
Obično se ljubavnice oca lakše tolerišu (rekoh ...obično)...ali ipak je ovo majka,osoba koja bi trebala da ti bude uzor, alfa omega,bla bla bla i onda...paf.
Što se tiče psovanja...u pič......pa to se desi u momentu ,obično se misli da je TA treća osoba u trouglu kriva za sve i onda samo rafal po toj osobi...
SEBICNOST!!!???sto su me koji djavo pravili ako me ne mogu podici kao ljudi??? ili sam ja neka njihova greska...
dobro im je samnom ali njihov zivot je ipak na mestu broj 1...(tako razmisljam ja i 90% dece razvedenih roditelja)...
Odakle ti zakljucak da ja necu imati vremena za njih? ili da ce biti sami? koliko su se oni zrtvovali za mene-ja cu duplo za njih... zivi bili pa videli...
sve u zivotu ide po zasluzi...
P.S. Ja zivim sa momkom vec skoro 3 godine i imamo perfektan odnos(da ne ureknem)... sve mogu biti ali ne tolerantna i puna ne razumevanja-NISAM.
Nije toj djeci lako, kad vidiš da ti majka švrlja ...
Obično se ljubavnice oca lakše tolerišu (rekoh ...obično)...ali ipak je ovo majka,osoba koja bi trebala da ti bude uzor, alfa omega,bla bla bla i onda...paf.
Što se tiče psovanja...u pič......pa to se desi u momentu ,obično se misli da je TA treća osoba u trouglu kriva za sve i onda samo rafal po toj osobi...
samo zato shto ima drugog momka
shvrlja majka ...samo zato shto ima drugog momka
kako li samo opstajesh sa takvim stavovima?
srca mala draga
ali zivot stvarno zna da iznenadi
samo nemojte previse da osudjujete
takve stvari se desavaju upravo zato sto smo svi ljudi
ali uvek morate znati da vas vasi roditelji vole
znas ja sam razvedena doduse ne jos zakonski i moja deca su jos mala da shvate koliko je strasno biti u braku gde je prestala ljubav
njihov otac je divan covek ali smo se nakako usput prestali voleti ali nasu decu volimo jako i cinimo sve da sto manje osete da nismo zajedno mada jos uvek delimo isti zivotni prostor
pokusavali smo da spasemo ljubav ali nam nije uspelo
i za mene to nije poraz
mora biti da na ovom celom svetu postoji ljubav koja ne prestaje
za sada znam da takva ljubav postoji prema deci
budite hrabre dobre i ja vam zelim puno srece

ne postoji tu vishe ni b od braka a deli ih samo parche hartije
bar se nekrije godinama vec ga je predstavila

shvrlja majka ...samo zato shto ima drugog momka
kako li samo opstajesh sa takvim stavovima?
nije mi nista skrivio jednostavno sam po*******....pa sam se iskalila na njemu...moram da nadjem nacin da popricam sa kevom..a ako ni to ne upali pa videcu vec....naici ce neko resenje...
evo stvari stoje ovako.....moji matorci se razvode,zato sto je moja keva nasla nekog tipa i odlucila je da sutne caleta...koji je sada naravno duboko razocaran....i sve u svemu imam jos i mladju sestricu koja sve to mora da gleda i znam da joj nije lako iako ne pokazuje nikakve emocije...sigurna sam da se u njoj nesto kuva i bojim se da bi uskoro mogla da pukne...i sta sad ja tu da radim.....kako da joj pomognem??????![]()
hvala svima na savetima pazljivo ih citam i veoma sam vam zahvalna.......divni ste....ali evo stvari se polako resavaju...pricala sam malo sa roditeljima sad cemo videti sta ce biti...drzite mi palceve

hvala svima na savetima pazljivo ih citam i veoma sam vam zahvalna.......divni ste....ali evo stvari se polako resavaju...pricala sam malo sa roditeljima sad cemo videti sta ce biti...drzite mi palceve

a ako mislite na sebe ( vi roditelji)
zakasnili ste
razvod braka je opravdan samo kod onih slucajeva gde je sud nadlezan
ovo ostalo je samo zelja za necim boljem samo za sebe, a o ostalima -bas me briga
pomalo surovo
ali zivot je tu nas dobro namuci
Значи, ништа од развода док год неко од супружника не почини кривично дело?
Jos nisam cula da se neko pokajao sto se razveo???
Da li je to moguce?