Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
naravno da bi voleo ali keva ni da cuje za to...
Ок, али није кева та која сама одлучује. Одлучују обоје, равноправно!
Тата има потпуно исто право да тражи да живите са њим, као и мама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не капирам шта је овде ''моја воденица''?![]()
))?Ne znam zašto bi se podrazumevalo da dete ostaje sa majkom?

Hellen je li ovo ona tebe smatra za neku preljubnicu))?
Ja drugu vodenicu ne vidim! Sve si ispravno napisala od reci do reci ali eto opet ti zameraju i vodenice i mlinove i vodu!
Једино ако ме то што сам разведена аутоматски карактерише као прељубницу...![]()

Drugi razlog ne postoji,postovi su ti uvek umereni i na mestu. A mozda nije nista lose mislila ,mozda sam ja pogresno razumela,desi se to meni cesto .![]()

Верујем да се тренутно сав ваш свет распада, али брак је заједница у коју су ушли ваши родитељи, они имају право и могућност и да изађу из њега. С тим што у свему томе имају ОБАВЕЗУ да прво мисле на вас, на то како да вас заштите од својих размирица и мешања у њихове личне односе, како да вас припреме за новонастале промене и да вас и даље једнако обасипају пажњом, љубављу и родитељском бригом.
На жалост, многи одрасли у стресним тренуцима развода кажу и чине многе глупости не размишљајући какве ће последице оставити.
Оно на шта нема право то је да вас запоставља. О ТОМЕ треба да причате. Да ли се теби мамин момак допада или не, то није битно, битан је однос вас две (три), однос у коме мама мора да настави да буде мајка и поред своје нове љубави, развода и свега осталог

Znala sam koji primer ces navesti...ali sam zaboravila da kazem da sam protiv svih vrsta maltretiranja... ali u uvodnom postu nije napisano nista od toga...
Nije bitno sto joj se ne svidja mamin novi momak??? a mama se jos nije ni razvela???
Hoces da ti kazem sta deca pomisle u takvim situacijama: da je mami preci sex od dece... tuzno ali istinito...
I jos nesto... moji roditelji nisu oduvek imali ovakav brak... i oni su bili pred razvodom par puta i unistavali nas sa svadjama, svadjama, svadjama... ali ipak su ostali zajedno, taj period je prosao i sve je ok...(da kucnem u drvo)... isplatilo se...
Znala sam koji primer ces navesti...ali sam zaboravila da kazem da sam protiv svih vrsta maltretiranja... ali u uvodnom postu nije napisano nista od toga...
Nije bitno sto joj se ne svidja mamin novi momak??? a mama se jos nije ni razvela???
Hoces da ti kazem sta deca pomisle u takvim situacijama: da je mami preci sex od dece... tuzno ali istinito...
I jos nesto... moji roditelji nisu oduvek imali ovakav brak... i oni su bili pred razvodom par puta i unistavali nas sa svadjama, svadjama, svadjama... ali ipak su ostali zajedno, taj period je prosao i sve je ok...(da kucnem u drvo)... isplatilo se...
Koje ulizivanje...aaauuuu....
Nisam je okarakterisala kao preljubnicu, vec mi je smesno bilo sto razvedene forumasice odmah staju na stranu roditelja...
taote-ispada da svako treba da pravi decu, ne menjajuci svoj nacin zivota, vec sirotu decu prilagodjavati svojim potrebama... "Boze moj ona ima pravo da zivi svoj zivot"... fuj.. jednostavno fuj... pominjes neki sebicluk... to necu ni prokomentarisati...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Da, vazno je da roditelji ostanu da zive u istom stanu, da ZAJEDNO budu deo nasih zivota... zasto je to tesko razumeti?
Izgleda je tesko preuzeti odgovornost za svoje postupke, pa je nekima lakse razvesti se...
Za mene nema lepseg osecaja na svetu, nego kad nedeljom ujutru cujem svoje roditelje kako zajedno dolaze sa pijace, piju kafu i spremaju rucak, pa svi zajedno(roditelji,brat,ja,moj momak) rucamo i caskamo o nekim bitnim i nebitnim stvarima... to je za mene smisao...
a mislim i za vecinu mladih ljudi... ne kazem da se to ne bi desavalo da nema jednog roditelja ali u tom slucaju nesto bi falilo...
ne pomazhete bas svi![]()
(hellen pomaze ali neki stvarno podju totalno u ...)
Kad sam procitala prvi post, mislila sam da mladja sestra ima 4-5 godina...ima 14 , moze neke stvari da razumije,barem to da joj se roditelji razvode.
Bolje da sazna od sestre nego od nekog treceg...
Bilo bi, u najmanju ruku, zgodno da im roditelji objasne stvar na ispravan način, a taj je da ih ne uvlače u svoje razmirice i probleme koje one ne mogu razumeti, a ne da kriju od njih nešto što se neda sakriti.
I, da, može se svoje razočarenje, nezadovoljstvo, strah i tuga iskazati i na drugi način, umesto psovanjem (u tim godinama!) maminog momka, što je krajnje neproduktivno, jer može lako da se desi da i sa njim moraju da žive, a ovakav start ne obećava ništa dobro, i još pokazuje nevaspitanje.
Ala si se nalupala i pokazala svoju sebičnost! Ovde se radi jedino i samo o sebičnosti , nije bitno da li su roditelji srećni zajedno, vašno da održavaju takav privid dok su tebi potrebni, a posle kada više ne budeš imala vremena za njih, neka se sami nose sa svojim problemima, jer će im samo to i ostati od života, ako tebe budu slušali! Volela bih da budem tu kada bude potrebno TEBE pozvati na odgovornost prema ostarelim roditeljima, koji u 90% slučajeva čame sami u stanovima, na viđajući svoju decu, čim ptrestanu da im trebaju! i
I volela bih da vidim tvoj brak kakav će biti, uz takav stepen nerazumevanja i netolerancije.

sto su me koji djavo pravili ako me ne mogu podici kao ljudi??? ili sam ja neka njihova greska...
dobro im je samnom ali njihov zivot je ipak na mestu broj 1...(tako razmisljam ja i 90% dece razvedenih roditelja)... 
ne generalizuj.SEBICNOST!!!???sto su me koji djavo pravili ako me ne mogu podici kao ljudi??? ili sam ja neka njihova greska...
dobro im je samnom ali njihov zivot je ipak na mestu broj 1...(tako razmisljam ja i 90% dece razvedenih roditelja)...
Odakle ti zakljucak da ja necu imati vremena za njih? ili da ce biti sami? koliko su se oni zrtvovali za mene-ja cu duplo za njih... zivi bili pa videli...
sve u zivotu ide po zasluzi...
P.S. Ja zivim sa momkom vec skoro 3 godine i imamo perfektan odnos(da ne ureknem)... sve mogu biti ali ne tolerantna i puna ne razumevanja-NISAM.