RAZVOD

Ne razumem tvoju znatizelju..jel ti zelis da se razvedes?;)Postavi i njegov natal..

Prvo,naglaseni su promenljivi znaci na uglovima,narocito na vrhu 7.
JU nije lose postavljen,on nema opoziciju sa SA iako je astrocom obelezio,kako je u 5.kuci govori da si u braku ili zbog ljubavi ili zbog dece,ali Jupiterov dispozitor VE je jako lose postavljen.
VE je u skorpiji,tu je u izgonu i prima jako lose aspekte od SA i MA,mozda je u pocetku bilo strasti ali vremenom se gasila i pretvarala u nezadovoljstvo,sukobe i svadje.Moze cak prerasti i u mrznju ako predugo traje.

Po direkcijama ti je PL na VE,VE u kvadratu sa cvorovima,tranz.SA pravi kvadrat na progr.VE,sve se nekako vrti oko VE i aktivira njenu natalnu poziciju i aspekte..
Hajde ti nam pomozi pa reci sta se desava,aplikacioni aspekti tek trebaju da se aktiviraju kroz par meseci..:)

Pa desava se da u braku vec oko 4 godine a mozda i jace vlada kriza. Odnosno godinama vec ne delimo krevet, da budem diskretnija, dete sada ima 6.5 godina i relativno brzo posle njenog rodjenja je pocela kriza ali posebno od 2004.2005. U 2007, je cak bilo i mog odlaska od kuce na par meseci ali se posle zbog deteta malo situacija smirila. Imamo "prividni" mir od marta 2008. I dalje imamo odvojene sobe ali funkcionisemo zbog dogovora oko deteta, jer je kao bilo odluke da se ne razdvajamo zbog deteta. Funkcionisemo mi relativno normalno u svakodnevnici, hrana, prijatelji, svakodnevne obaveze oko deteta i kuce ali nije "pravi brak". Odluka da prestanu svadje je zbog deteta koje vise nije moglo psihicki da izdrzi, a ja sam bila inicijator dogovora jer sam finansijski veoma slaba, i sa mojom platom ne bih mogla da izdrzavam dete ni sebe ako bih otisla, a jedino kako bih se izvukla je odlazak u inostranstvo kod rodjaka ali onda dete ne bi bilo sa ocem za koga je veoma vezano, a i on za nju. On ne bi podneo detetov odlazak.
Najjaca kriza (moj odlazak) bila je 2007, prva polovina godine. Bukvalno je bio pakao. Sada se situacija smirila, on se primirio a i ja, ali definitivno nje pravi brak.
Eto to je ukratko... da li ce jos vladati kriza, razvod...ili sta se vec moze desiti?
Njegov natal ne mogu da postavim jer on nema vreme rodjenja...
A kako SA i Ju nisu u opoziciji kada je opozicija od 10 stepeni? A do 12* se racunaju opozicije i kvadrati? Ili ne?
Inace ovaj retrogradni SA u natalu je tacno na njegovom SMC, znaci Ve na juznom, znam da je to karma.

Poslednja izmena:
Postoji mogucnost drugog braka,no kako si sklona idealizovanju partnera uopste,mislim da ces i ovog drugog mladozenju(:P)idealizovati,pa je i tu pitanje da li ces se opet razvoditi,jer je VE u promenljivom znaku blizanaca,pa jos na 11.st.vodolije..
Nekako ti kroz zensku genetiku vlada podredjen polozaj zena,znaci i preko majke,bake,itd.sve su nekako imale taj aspekt mucenistva,pa bi valjalo da se ti u podsvesti oslobodis te podsvesne potrebe da budes zrtva kako ne bi vise privlacila partnere koji imaju potrebu da te zlostavljaju u bilo kom smislu.

Jeste u pravu si duso ima toga kao neka losa karma ali se ja ipak nadam da ce biti bolje jer mi je ve u IV Kuci pa kao druga polovina zivota lepsa mirnija a i taj vartex u regulusu navodno daje sa nekim dobrim aspektima velike ljubavi dobre stvari pa se ja nadam najboljem zato sam pitala za taj vartex jer mi je u VII KUCI rekla si i u drugom da cu biti mucenica pa pliz kakvog muskarca astroloski da odaberem da se to nebi desilo imali mogucnosti to videti sta je najidealnije astroloski ako je to ikako moguce mozda neki skorpion _rak ako se nevarm pliz pomoc...?

A kako SA i Ju nisu u opoziciji kada je opozicija od 10 stepeni? A do 12* se racunaju opozicije i kvadrati? Ili ne?

Zato sto nisu u opozicionim znakovima,a to sto ti tako jako osecas tog SA je zato sto je u opoziciji sa VE.
Kazem,vrlo brzo ce tr.SA stati na PL,a kako je on VE dispozitor videcemo da li ce aktivirati sve one Venerine aspekte koje su vec direktivnim PL pokrenute,SA ce tu biti okidac.
Mislim da tvom strpljenju dolazi kraj i da ces morati da nadjes neko bolje resenje,ne verujem da cete ostati na ovome i mislim da je rezvod neminovan.
Takodje bih ti savetovala da obratis paznju na reproduktivne organe i da u narednom periodu posetis ginekologa,cisto preventivno,jer ti je to osetljiva tacka..

Zato sto nisu u opozicionim znakovima,a to sto ti tako jako osecas tog SA je zato sto je u opoziciji sa VE.
Kazem,vrlo brzo ce tr.SA stati na PL,a kako je on VE dispozitor videcemo da li ce aktivirati sve one Venerine aspekte koje su vec direktivnim PL pokrenute,SA ce tu biti okidac.
Mislim da tvom strpljenju dolazi kraj i da ces morati da nadjes neko bolje resenje,ne verujem da cete ostati na ovome i mislim da je rezvod neminovan.
Takodje bih ti savetovala da obratis paznju na reproduktivne organe i da u narednom periodu posetis ginekologa,cisto preventivno,jer ti je to osetljiva tacka..

:worth: Hvala hvala hvala Emilly PUNO!
Dakle da se naoruzam za buducnost...:sad2: A i vidim da ce mi tranzitni SA prelaziti preko puno planeta u narednih 4-5 godina... pa Boze pomozi.
Imam jos jedno pitanje, da li mozes da mi objasnis te direkcije u stvari sta one znace, videla sam na astrocomu otprilike sta je to, al nisam sigurna kako se to izracunava, i sta znaci. Hvala Emilly pomogla si mi. :heart::heart:

Evo ja sam u skroz haosu oko razvoda biti ili ne.
Molim za pomoc da mi neko kaze kako stoje stvari moji podaci su 13.12.1970 u 19:30 Beograd, a njegovi 25.11.1971 u 03.00 Kraljevo.
Hvala puno

Meni su neke stvari cudne.Radjena mi je natalna karta i po njoj se ja sa svojim muzem slazem.Posle 26 godina braka definitivno mogu reci da ne samo sto se ne slazemo vec taj covek meni nije uputio lepu rec,od njega ja nisam dozivela nista lepo.U cemu je greska?

Meni su neke stvari cudne.Radjena mi je natalna karta i po njoj se ja sa svojim muzem slazem.Posle 26 godina braka definitivno mogu reci da ne samo sto se ne slazemo vec taj covek meni nije uputio lepu rec,od njega ja nisam dozivela nista lepo.U cemu je greska?

Ostavite ovde natalne karte pa ce vam neko najverovatnije odgovoriti, meni su pomogli. Pozdrav.

Ljudi , svi odgovori leze u nama samima., samo treba duboko zaroniti u svoja osecanja i imacemo prave odgovore. Sve to naravno ne daje garanciju niti tapiju za dugovecan i uspesan brak, ali po meni je najbitnije da su nasi razlozi za ulazak u brak ispravni i da u tom braku dajemo svoj maksimum.... a za uspesan brak je potrebno dvoje..... Kada se na takav nacin covek upusti u bracne vode , imace svoj mir, bez obzira kako se stvari kasnije budu odvijale

Da li ce kod mene doci do zvanicnog razvoda? U braku smo dve godine a ne zivimo zajedno ima petnaest dana.I da li ja imam predispozicije za drugi brak?
Hvala vam puno!!!

Da li ce kod mene doci do zvanicnog razvoda? U braku smo dve godine a ne zivimo zajedno ima petnaest dana.I da li ja imam predispozicije za drugi brak?
Hvala vam puno!!!

Dolazi do zvanicnog razvoda i to mozda vec i u toku sledeceg meseca.
Aspekti za drugi brak postoje i jaki su, to bi trebao da bude neki muskarac iz tvog kruga prijatelja, koga vec znas ... nazalost kada pocnete da se interesujete jedno za drugo on ce mozda vec imati vezu i bice problema u pocetku pa ces morati da prodjes kroz to ... sve to tokom sledece dve i po godine :) ...

Dolazi do zvanicnog razvoda i to mozda vec i u toku sledeceg meseca.
Aspekti za drugi brak postoje i jaki su, to bi trebao da bude neki muskarac iz tvog kruga prijatelja, koga vec znas ... nazalost kada pocnete da se interesujete jedno za drugo on ce mozda vec imati vezu i bice problema u pocetku pa ces morati da prodjes kroz to ... sve to tokom sledece dve i po godine :) ...

Hvala ti puno na odgovoru!
Malo si me zagolicala sa tim prijateljem:)Hoce li to nesto u skorije vreme poceti da se desava?Ako mozes da pogledas bila bih ti puno,puno zahvalna!!!

Hvala ti puno na odgovoru!
Malo si me zagolicala sa tim prijateljem:)Hoce li to nesto u skorije vreme poceti da se desava?Ako mozes da pogledas bila bih ti puno,puno zahvalna!!!

Zagolicao * :) ...
Prvo ti je aktuelna prica sa razvodom koja bi trebala u sledecih mesec dana da se resi.
A ovo "nesto" ;) krece pocetkom sledece godine i nece odmah biti konkretnih rezultata nego ce se malo razvuci, tokom sledece dve godine.

Zagolicao * :) ...
Prvo ti je aktuelna prica sa razvodom koja bi trebala u sledecih mesec dana da se resi.
A ovo "nesto" ;) krece pocetkom sledece godine i nece odmah biti konkretnih rezultata nego ce se malo razvuci, tokom sledece dve godine.
:):):) izvini....nisam obratila paznju:)
hvala ti jos jednom,drugar:)

Ja imam pitanjce... kako se resava situacija kada u natalu jednog bracnog partnera postoji "razvod" a kod drugog ne ili su jakoooo slabi.... Na ciju stranu to na kraju prevagne???

Pa, najčešće se dve karte nekako prepliću tako da slična situacija bude i u jednoj i u drugoj karti. Ovo što ti kažeš je više manje izuzetak, ali opet ima i toga ...
Gleda se ono što je dominantnije u obe karte, odnosno u uporednom horoskopu, koji aspekti su jači - da li oni koji održavaju ili oni koji ugrožavaju vezu, kao i to ko u odnosu ima veći uticaj na vezu pa na osnovu njegovog natala. Tu su i horoskopi odnosa - kompozit, dejvison ... Sve u svemu, kombinacija svega.

htjela bi i ja pitati nekog ko zna u vezi razvoda...
po mom proračunu stoje mi dva razvoda al nisam sigurna.....
vladar 7 kuće je jarac i ide u vodoliju i razvod...vladar 9 kuće( to se gleda za drugi brak:think:) je vodolija a završava u ribama...
to sam negdje pročitala da je razvod...ako neko zna da pogleda....
evo karta..
lilit.jpg

Imam brata ima troje dece.Ljubavnicu koja bila trudna izgubila je bebu.Vecinu vremena je sa njom.Dali se vidi razvod,planira opet dete.A govori mi da nece da se razvodi.A davno je imao zamalo da se razvede?
natalwheel2-1.png

Back