sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
Ne razumem tvoju znatizelju..jel ti zelis da se razvedes?Postavi i njegov natal..
Prvo,naglaseni su promenljivi znaci na uglovima,narocito na vrhu 7.
JU nije lose postavljen,on nema opoziciju sa SA iako je astrocom obelezio,kako je u 5.kuci govori da si u braku ili zbog ljubavi ili zbog dece,ali Jupiterov dispozitor VE je jako lose postavljen.
VE je u skorpiji,tu je u izgonu i prima jako lose aspekte od SA i MA,mozda je u pocetku bilo strasti ali vremenom se gasila i pretvarala u nezadovoljstvo,sukobe i svadje.Moze cak prerasti i u mrznju ako predugo traje.
Po direkcijama ti je PL na VE,VE u kvadratu sa cvorovima,tranz.SA pravi kvadrat na progr.VE,sve se nekako vrti oko VE i aktivira njenu natalnu poziciju i aspekte..
Hajde ti nam pomozi pa reci sta se desava,aplikacioni aspekti tek trebaju da se aktiviraju kroz par meseci..![]()
Pa desava se da u braku vec oko 4 godine a mozda i jace vlada kriza. Odnosno godinama vec ne delimo krevet, da budem diskretnija, dete sada ima 6.5 godina i relativno brzo posle njenog rodjenja je pocela kriza ali posebno od 2004.2005. U 2007, je cak bilo i mog odlaska od kuce na par meseci ali se posle zbog deteta malo situacija smirila. Imamo "prividni" mir od marta 2008. I dalje imamo odvojene sobe ali funkcionisemo zbog dogovora oko deteta, jer je kao bilo odluke da se ne razdvajamo zbog deteta. Funkcionisemo mi relativno normalno u svakodnevnici, hrana, prijatelji, svakodnevne obaveze oko deteta i kuce ali nije "pravi brak". Odluka da prestanu svadje je zbog deteta koje vise nije moglo psihicki da izdrzi, a ja sam bila inicijator dogovora jer sam finansijski veoma slaba, i sa mojom platom ne bih mogla da izdrzavam dete ni sebe ako bih otisla, a jedino kako bih se izvukla je odlazak u inostranstvo kod rodjaka ali onda dete ne bi bilo sa ocem za koga je veoma vezano, a i on za nju. On ne bi podneo detetov odlazak.
Najjaca kriza (moj odlazak) bila je 2007, prva polovina godine. Bukvalno je bio pakao. Sada se situacija smirila, on se primirio a i ja, ali definitivno nje pravi brak.
Eto to je ukratko... da li ce jos vladati kriza, razvod...ili sta se vec moze desiti?
Njegov natal ne mogu da postavim jer on nema vreme rodjenja...
A kako SA i Ju nisu u opoziciji kada je opozicija od 10 stepeni? A do 12* se racunaju opozicije i kvadrati? Ili ne?
Inace ovaj retrogradni SA u natalu je tacno na njegovom SMC, znaci Ve na juznom, znam da je to karma.
Poslednja izmena:
)idealizovati,pa je i tu pitanje da li ces se opet razvoditi,jer je VE u promenljivom znaku blizanaca,pa jos na 11.st.vodolije..
Hvala hvala hvala Emilly PUNO!
A i vidim da ce mi tranzitni SA prelaziti preko puno planeta u narednih 4-5 godina... pa Boze pomozi.

) je vodolija a završava u ribama...