Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinite sto se dugo nisam pojavljivala imala sam nekih silnih problema , ali hvala bogu sad se polako sve smiruje. Vip odusevila sam se kad sam videla da si se ukljucila u temu koja meni predstavlja veliki poroblem sto u zivotu sto ovako (astroloski). Evo ja sam postavila njegovu kartu i nadam se da cetise sad pojasniti razne strari. Zam da malo preterujem ali se nadam da ces me razumeti zensko sam stacu. Ako stoji razvod dali moze da se vidi i potencijalni razlog. U svakom slucaju ti hvala do neba Cmok
Vip hvala ti puno imam nekih malih nejasnoca to sa drugim brakom njegovim , mi smo dugo godina ziveli zajedno pa se posle toga vencali a meni je pre dosta godina pok. Milja Vujanovic rekla da se njemu taj takoreci drugi brak racuna kao ovaj nas tj. posto smo pre toga ziveli kao u braku . I ako mu ipak stoji drugi brak otprilike u kom periodu ga ocekuje. Vip znam da trazim puno ali se nadam da ces me razumeti.
P.S(a to sto si rekla razlog mozda sud, on ima jedno nedovrseno sudjenje koje se razvlaci verovala ili ne vec desetak godina dali je moguce da se zbog toga rastavimo)
Hvala, hvala.hvala ti puno
e,to je i pitanje.Samo je greska,moja Nkolanja,ja sam M i jos nisam promenio pol!
) pa sam onda videla da si napisao nesto u muskom rodu...upzzz...sorry
))
Cokolina ovo je tvoj horoskop?
Mnogo je pokazatelja i kod jednog i kod drugog,veliko nezadovoljstvo u braku ali je interesantno to sto su oboje tezili ka tome da udju u bracnu zajednicu i da osnuju porodicu.
Mislim da je dolazilo do sukoba i nadmetanja autoriteta,ali je prisutno obostrano razocarenje u brak i bracnog partnera.
Mene zanima da je on ovu zenu maltretirao psihicki ili fizicki?
Jeste i jedno i drugo ali je cudno to sto do stupanj u brak veza idilicna ja vidim tu napete aspekte marsa i urana i kapiram to neko rivalstvo to se vidi ali kako vieti edipovca ali zaista bolesnog edipovca da li se vidi uticaj majke na njega.......
To si pazi sto posto u pravu otud i to psihicko ubijanje u pojam e sta me zanima imam u sedmoj vartex u regulusu to jest na 29 stepenu kazu da je to kao super znam da se sedma gleda i za brak i za prijateljsva pa me zanima sta je tu super kad je usledio razvod da li on poboljsava neke od aspekata ili ne...cemu sluzi?
)idealizovati,pa je i tu pitanje da li ces se opet razvoditi,jer je VE u promenljivom znaku blizanaca,pa jos na 11.st.vodolije..Cokolina ovo je tvoj horoskop?
Mnogo je pokazatelja i kod jednog i kod drugog,veliko nezadovoljstvo u braku ali je interesantno to sto su oboje tezili ka tome da udju u bracnu zajednicu i da osnuju porodicu.
Mislim da je dolazilo do sukoba i nadmetanja autoriteta,ali je prisutno obostrano razocarenje u brak i bracnog partnera.
Mene zanima da je on ovu zenu maltretirao psihicki ili fizicki?

emillly, možeš li da nam napišeš, kako si videla sve to što si nabrojala. Dakle, koji su to aspekti u natalnim ili sinastriji.
Mislim, da bi to bilo zaista dragoceno za nas laike.
Tako se najbolje uči, na osnovu datih primera.
Hvala![]()

Hvala ti na opširnom odgovoru. Divna si
Sad ću da ga "prostudiram"![]()
Molim Vas da li mi neko moze reci da li postoji pokazatelj da ce se brak razvesti u ovom natalu? Znam da treba i natal partnera....ali da li moze da se vidi i samo ovako? I kada bi moglo da dodje do toga? Hvala!
Postoje pokazatelji koji ukazuju na verovatnocu razvoda,moglo bi se desiti vrlo brzo,vidim da je naglaseno nezadovoljstvo s tvoje strane i ova godina ce se obeleziti po necemu,osim moguceg razvoda postoji mogucnost ulaska u jednu dosta fatalnu vezu.
Nemoj me drzati za rec,ne znam na koji ce se nacin ispoljiti ovaj aspekt kod tebe,izbegavaj da sebe dovodis u rizicne i opasne situacije..

Emilly hvala ti puno... ali sad si me samo "zagolicala".
Inace jako velika kriza u braku je bila dok je Saturn tranzitirao Lavom!
Da li mi mozes objasniti aspekte za razvod u ovom natalu, vidim da Jupiter (kao vladar) trpi Saturna... A u toku sledece 2. godine ce Saturn prelaziti preko Jupitera. To je ono sto ja mogu da prepoznam. Sta jos imas da mi kazes? Molim te!
I imam jos jednu dilemu: ako je u ovom natalu lose aspektovan brak, a u partnerovom dobro aspektovan, da li i dalje moze doci do razvoda? Hvala hvala hvala![]()