Ja hocu da se razvedem, ali moj muž kad god spomenem da je to najbolje za nas kaže kako će sve učiniti da on uzme dete,preti mi kako će dovesti 500 ljudi(ha,ha) da potvrde kako nisam nikakva majka,da će prodati i kuću(njegova je) samo da uzme dete.Da napomenem da smo poslednjih par meseci išli u bračno savetovalište,on nije ništa promenio kod sebe,i dalje nas uhodi,vredja,omalovažava(mislim na mene i dete 7 god).Pre par meseci nas je bukvalno izbacio iz kuće,podivljao je skroz i onda rekao preko telefona : "zar ti ne poznaješ moj AFEKAT".ja sam predala tužbu za razvod braka,dobila privremenu meru da uzmem nešto od garderobe za nas dvoje,da bi mi drugarica javila da je zvao i rekao da će da se zapali sa sve kuće ako izgubi nas dvoje.Zivkao je i obećavao promene i ja se vratim i povučem tužbu.I posle nekoliko meseci stvari su iste možda i gore.Moji su mi dosta pomagali finansijski,dobijala sam od njih novac te sam kupila nešto malo nameštaja.....Pitanje:da li postoji neki postupak dok se ne završi razvod da se zaštiti dete,i imovina koja je stečena poklonom(to sam pročitala da ne ide u deobu)jer može da se desi da u besu polomi sve.možda deluje sve zbrkano....Hvala