Privlacan zgodni savremeni se na opstu radost slobodnih zena razveo posle 10 god braka u kome je naravno zena bila najveci baksuz koga je sreo najgora osoba u jnjegovom jadnom zivotu i on slavi dan kad se otkacio od "skota" i kad moze najzad slobodno da zivi...Svaka se sad utrkuje da mu ugodi..sredjuju mu ponovo gajbu...izlaze na luda mesta...provode se...Jedna misli: ja cu da mu ugadjam da shvati da je sam prava zena za njega...kuvacu pracu peglacu i ostalo pa ce vrlo brzo da mi predlozi da predjem kod njega...ne moze on dugo sam...Druga misli: ma ja cu da ga uhvatim na foru...E super sto si se razveo ajd mo sad mi ko drugari da se negde ludo provodimo...ma ima da postane zavistan od mene...Treca misli: Ma ja cu uvek da budem tu da ga slusam i savetujem i razumem tesim u samotnim nocima... On inace totalno dezorjentisan i konfuzan stalno ponavlja...ne treba mi vala vise zensko u zivotu...hocu sam da legnem sam da jedem sam da gledam tv i da se opijam do mile volje...Zgadile mi se vala samo tako...I odjednom sve kapiraju...Daj da ga malo ostavimo da se izduva...nije mu vala ni do cega pa gde ste citale da ce sveze razvedeni muskarac odmah da upadne u zamku braka...I dok se tako svi sloze da je on sad u najgoroj fazi prilagodjavanja, da mu ne treba nikako napadno prilaziti i bilo kako mu nagovestavati vezu, nas savremeni odjednom u drustvo upada sa 13 god mladjom curom iz neke nedodjije koja u njega gleda kao u "Boga" jer otprilike ne zna ni ko je ni sta je...A nema ni da zna...Njeno je da ga slusa bude pokorna i nikada ne zvoca...Upada on tako i kaze...Ljudi ovo je moja verenica...ja sam srecan covek nasao sam zenu koja ima dusu...Sve ostale saginju glave...Bile su bezdusne kao i njegova bivsa...E sad sta je kod njega zena "koja ima dusu" moze se zakljuciti vrlo lako...