Razvedena zena

Ma da kako ne. On divan, romantican, nezan, uvidjajan, dusa, uclanjen u forum matematicara i odjednom postao nasiiilniiiik. Poceo da je maltretiiiraaaa, posle 10 godina braka odjednom krenuo u teretanu, dosao kuci i lupio shakom o hastal.
Prestanu ljudi da se vole?Upoznaju se pa se zamrze?
Nem pojma, nisam usla u brak iz ljubavi, ali sam se opet trudila da budem u njemu.Dok vise nije bilo gde.

Ma da kako ne. On divan, romantican, nezan, uvidjajan, dusa, uclanjen u forum matematicara i odjednom postao nasiiilniiiik. Poceo da je maltretiiiraaaa, posle 10 godina braka odjednom krenuo u teretanu, dosao kuci i lupio shakom o hastal.

Pazi, sve si pogodio.
Predivan tip bio, a onda se desilo OVO (FOTO, VIDEO)!
Dobio je dete.
Dete koje je svesno isplanirao i napravio.
I sad to dete, zamisli, plače, traži pažnju, sunce mu bezobrazno! A žena sve oko deteta, meni ni jajca da istetoši kako sam navikao! I kaže da ja ustanem u toku noći bar ovaj put, jer je ona premorena. Ja? Svašta. A bebe su inače preslatke, igrao se s njima svaki dan na po pola sata, svi su govorili biće divan s decom.
Ali ovo njegovo je tu 24h!
Ide on malo do grada, ne može on da sluša kako se TO dere.
Ide i malo do teretane, lajkovala mu neka studentkinja sliku iz vojske kad je bio mršav, pa možda malo opet da se odradi... Žena i onako ima da se cima oko malog, sva se rastroćala, kaže ne može kosu da opere, boli je ožiljak od carskog, boli je glava, spava joj se... Stalno nešto smara.
Mile mu dao da proba neke steroide, ej sad kad se nagruva... Idemo malo do Blejvoča, sad sam top macan.
Žena zove, smara kad ću kući, imaju temperaturu i ona i mali. E ebaću joj mamu, taman Aco Pejović počeo sa svirkom.
Ona plače, kaže da sam ranije bio divan, pun razumevanja i pažnje... Pa maco, ranije nisi bila zapečaćena burmom i tim kmezavcem, sad jesi, nema šta više da gugučemo, to ti je što ti je... I aj prestani da cmizdriš brate kući si po ceo dan, ja radim, uradi nešto...
Ne krijem telefon i nije mi niko poslao poruku!!!

To ti je isto kao kada bi se zaljubio u neko polubozanstvo, ni ne znas da je, sve super, izrodite 10-oro dece i njoj odjednom izraste jos 10 oro glava i pogledom smrzne svako zivo bice pa i tebe.

Da ali ga ne voli. To ti je neka frankenstajn prica.
Lupaš jеbene gluposti, pobratime
Nije ona njega puškom naterala u brak bez ljubavi. Verovatno je i on hteo decu
Da naglasim, nemam pojma o cvetkovom životu, al znam parove koji su ušli u brak jer OBOMA kuca biološki sat, hoće decu, spuste kriterijume glede princa/princeze na belom konju i pokušaju da grade brak oko dece a ne da dobijaju decu iz ljubavi

Pazi, sve si pogodio.
Predivan tip bio, a onda se desilo OVO (FOTO, VIDEO)!
Dobio je dete.
Dete koje je svesno isplanirao i napravio.
I sad to dete, zamisli, plače, traži pažnju, sunce mu bezobrazno! A žena sve oko deteta, meni ni jajca da istetoši kako sam navikao! I kaže da ja ustanem u toku noći bar ovaj put, jer je ona premorena. Ja? Svašta. A bebe su inače preslatke, igrao se s njima svaki dan na po pola sata, svi su govorili biće divan s decom.
Ali ovo njegovo je tu 24h!
Idr on malo do grada, ne može on da sluša kako se TO dere.
Ide i malo do teretane, lajkovala mu neka studentkinja sliku iz vojske kad je bio mršav, pa možda malo opet da se odradi... Žena i onako ima da se cima oko malog, sva se rastroćala, kaže ne može kosu da opere, voli je ožiljak od carskog, boli je glava, spava joj se... Stalno nešto smara.
Mile mu dao da proba neke steroide, wj sad kad se nagruvam... Idemo malo do Blejvoča, sad sam top macan.
Žena zove, smara kad ću kući, imaju temperaturu i ona i mali. E ebaću joj mamu, taman Aco Pejović počeo sa svirkom.
Ona plače, kaže da sam ranije bio divan, pun razumevanja i pažnje... Pa maco, ranije nisi bila zapečaćena burmom i tim kmezavcem, sad jesi, nema šta više da gugučemo, to ti je što ti je... I aj prestani da cmizdriš brate kući si po ceo dan, ja radim, uradi nešto...
Ne krijem telefon i nije mi niko poslao poruku!!!
Aco Pejovic, teretana, studentkinje i slike iz vojske...A bio predivan tip da ga polizes.

Lupaš jеbene gluposti, pobratime
Nije ona njega puškom naterala u brak bez ljubavi. Verovatno je i on hteo decu
Da naglasim, nemam pojma o cvetkovom životu, al znam parove koji su ušli u brak jer OBOMA kuca biološki sat, hoće decu, spuste kriterijume glede princa/princeze na belom konju i pokušaju da grade brak oko dece a ne da dobijaju decu iz ljubavi
Ma to je prsoteka. Prosao voz? Nema ko? Nemoj da pravis decu...

Veruj mi, nisi svestan kakve promene likovi na pragu 40ih mogu da naprave. Od Damira Urbana da se napravi na Acu Pejovića preko noći, kad ga pukne ludilo. I da, bio da ga poližeš, postao da se prekrstiš. Ne veruješ? Pa šta misliš da je svaka koja se razvela baš toliko omanula i bila slepa? Nije, druže. Nismo sve retardirane, pa da ne vidimo. Budete vi ok, zaljubimo se, zaljubite se, vole se dvoje, dojajna priča. Ali, ljudi se menjaju. Jako. Do neprepoznatljivosti. I nema tu mesta onome "kako nije videla, kako nije znala?" Pa nije. Jer je volela jednog lika, a razvela se kad je taj lik prestao da postoji.

Mog frajera ako ne opali ludilo srednjeg doba, ja ću se razvesti...
A pazi, ume to biti zabavno
Ja sam se udala sa dvajes godina iz ludačke obostrane ljubavi, dobili decu, i fakat je da nas dvoje nismo isti ljudi od pre dvajes godina, ne bi verovala kako je to sa krizom srednjih godina ahahaha sreća pa smo oboje neozbiljni kao takvi, pa se smeje i on meni i ja njemu

A pazi, ume to biti zabavno
Ja sam se udala sa dvajes godina iz ludačke obostrane ljubavi, dobili decu, i fakat je da nas dvoje nismo isti ljudi od pre dvajes godina, ne bi verovala kako je to sa krizom srednjih godina ahahaha sreća pa smo oboje neozbiljni kao takvi, pa se smeje i on meni i ja njemu
Fakat je, ljudi se menjaju. Ali dobro je da se drži neka nit, ja mislim. Nema garancije, suvišno je pričati.

Back