poluozbiljan
Poznat
- Poruka
- 7.266
kazanovaMene sad zanima kako se zove razveden muškarac, ako je ženska verzija raspuštenica?
Raspuštenko? Raspuštenac? Raspušt?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazanovaMene sad zanima kako se zove razveden muškarac, ako je ženska verzija raspuštenica?
Raspuštenko? Raspuštenac? Raspušt?

Prestanu ljudi da se vole?Upoznaju se pa se zamrze?Ma da kako ne. On divan, romantican, nezan, uvidjajan, dusa, uclanjen u forum matematicara i odjednom postao nasiiilniiiik. Poceo da je maltretiiiraaaa, posle 10 godina braka odjednom krenuo u teretanu, dosao kuci i lupio shakom o hastal.
U brak se ne ulazi ako ne volis drugu osobu.Prestanu ljudi da se vole?Upoznaju se pa se zamrze?
Nem pojma, nisam usla u brak iz ljubavi, ali sam se opet trudila da budem u njemu.Dok vise nije bilo gde.
Jb.g Srbija jos nije zakonski regulisala vestacku oplodnju kod samacaU brak se ne ulazi ako ne volis drugu osobu.
Aha, pa je to opravdanje nekome unistiti zivot laznim brakom.Jb.g Srbija jos nije zakonski regulisala vestacku oplodnju kod samaca
Ne bre,sasvim je ok i kad taj neko tebe ne voli.Aha, pa je to opravdanje nekome unistiti zivot laznim brakom.
Jebogati sad, kako uništila život, rodila mu decuAha, pa je to opravdanje nekome unistiti zivot laznim brakom.
Jao jaoJa bih na pr zabranio razvod. Jer u samom bracnom ugovoru pise dokle ste zivi i u dobru i u zlu. Znaci nema pij pike ne vazi.
Da ali ga ne voli. To ti je neka frankenstajn prica.Jebogati sad, kako uništila život, rodila mu decu
Ma da kako ne. On divan, romantican, nezan, uvidjajan, dusa, uclanjen u forum matematicara i odjednom postao nasiiilniiiik. Poceo da je maltretiiiraaaa, posle 10 godina braka odjednom krenuo u teretanu, dosao kuci i lupio shakom o hastal.
Na filmu pise?Ja bih na pr zabranio razvod. Jer u samom bracnom ugovoru pise dokle ste zivi i u dobru i u zlu. Znaci nema pij pike ne vazi.
Zdravu, pravu lepuJebogati sad, kako uništila život, rodila mu decu

Lupaš jеbene gluposti, pobratimeDa ali ga ne voli. To ti je neka frankenstajn prica.
Aco Pejovic, teretana, studentkinje i slike iz vojske...A bio predivan tip da ga polizes.Pazi, sve si pogodio.
Predivan tip bio, a onda se desilo OVO (FOTO, VIDEO)!
Dobio je dete.
Dete koje je svesno isplanirao i napravio.
I sad to dete, zamisli, plače, traži pažnju, sunce mu bezobrazno! A žena sve oko deteta, meni ni jajca da istetoši kako sam navikao! I kaže da ja ustanem u toku noći bar ovaj put, jer je ona premorena. Ja? Svašta. A bebe su inače preslatke, igrao se s njima svaki dan na po pola sata, svi su govorili biće divan s decom.
Ali ovo njegovo je tu 24h!
Idr on malo do grada, ne može on da sluša kako se TO dere.
Ide i malo do teretane, lajkovala mu neka studentkinja sliku iz vojske kad je bio mršav, pa možda malo opet da se odradi... Žena i onako ima da se cima oko malog, sva se rastroćala, kaže ne može kosu da opere, voli je ožiljak od carskog, boli je glava, spava joj se... Stalno nešto smara.
Mile mu dao da proba neke steroide, wj sad kad se nagruvam... Idemo malo do Blejvoča, sad sam top macan.
Žena zove, smara kad ću kući, imaju temperaturu i ona i mali. E ebaću joj mamu, taman Aco Pejović počeo sa svirkom.
Ona plače, kaže da sam ranije bio divan, pun razumevanja i pažnje... Pa maco, ranije nisi bila zapečaćena burmom i tim kmezavcem, sad jesi, nema šta više da gugučemo, to ti je što ti je... I aj prestani da cmizdriš brate kući si po ceo dan, ja radim, uradi nešto...
Ne krijem telefon i nije mi niko poslao poruku!!!
Ma to je prsoteka. Prosao voz? Nema ko? Nemoj da pravis decu...Lupaš jеbene gluposti, pobratime
Nije ona njega puškom naterala u brak bez ljubavi. Verovatno je i on hteo decu
Da naglasim, nemam pojma o cvetkovom životu, al znam parove koji su ušli u brak jer OBOMA kuca biološki sat, hoće decu, spuste kriterijume glede princa/princeze na belom konju i pokušaju da grade brak oko dece a ne da dobijaju decu iz ljubavi
U bre, radjaju zene prvo u 46 ojMa to je prsoteka. Prosao voz? Nema ko? Nemoj da pravis decu...
Uh uh, odrekni se potomstva jer nema princa, daaaj breMa to je prsoteka. Prosao voz? Nema ko? Nemoj da pravis decu...

A pazi, ume to biti zabavnoMog frajera ako ne opali ludilo srednjeg doba, ja ću se razvesti...
Fakat je, ljudi se menjaju. Ali dobro je da se drži neka nit, ja mislim. Nema garancije, suvišno je pričati.A pazi, ume to biti zabavno
Ja sam se udala sa dvajes godina iz ludačke obostrane ljubavi, dobili decu, i fakat je da nas dvoje nismo isti ljudi od pre dvajes godina, ne bi verovala kako je to sa krizom srednjih godina ahahaha sreća pa smo oboje neozbiljni kao takvi, pa se smeje i on meni i ja njemu