gost 412834
Domaćin
- Poruka
- 4.110
Ne nosim gaće kad forumašim. I ne bih da sam na smetnji nit da vam ulećem šta god da radite. Idem, ćao, zdravo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao pickiceNe nosim gaće kad forumašim. I ne bih da sam na smetnji nit da vam ulećem šta god da radite. Idem, ćao, zdravo.

Da ti zaista želiš da mu rodiš dete, ne bi se plašila, jer uvek čovek odbacuje ono što ga plaši, to je prirodna reakcija, jedino i moguća, može se samo velikim naporom volje prevazići. Nisam čuo da žena koja voli nekog čoveka kaže o njemu da deluje usrano u određenim situacijama, da je nesigurna u njega i slično. Jedino što ti voliš je taj konformizam koji imaš, jedino zbog čeka ti pozli je pomisao da to izgubiš, a ne da izgubiš tog konkretnog čoveka. Ako ga i izgubiš, patićeš iskreno i dugo, opet ne za njim, nego za životom sa njim koji si izgubila. Ne čini to tebe posebno negativnom, svi smo mi takvi.Petre, izvini što ću ti srušiti Sneška, ali potpuno si promašio.
Prvi promašaj je to da si prevideo da ja ŽELIM da mu rodim dete, ali se plašim. Trezveno razmišljam i plašim se, jer se uvek vodim razumom. Ali dete želim, i baš sa njim, jer ga volim, ali me plaši njegova razmaženost.
Druga stvar, ja baš jesam tip za dom i porodicu, jer sam ostala kao mala bez oca i porodica mi je nešto što mi je najvrednije. Ali ipak, ne po svaku cenu. To da ne uživam u braku i obavezama je opet greška, jer sam kao samodtalni roditelj svesno i namerno na sebe preuzela sve obaveze koje se u zajednici obično podele na dvoje. Isto tako mogao si da pročitaš da sam u braku bila i domaćica, i ženamajkakraljica, i da sam pisala kako to niko nije cenio, ma koliko dobru trpezu za slavu ja napravila i ma koliko doterana bila za svog čoveka, baš to što sam bila superžena za sve me je ubacilo u folder "podrazumeva se" iz kojeg sam pobegla.
Ovo dalje ne bih ni komentarisala jer je glupo: niti mi se on gadi, niti mislim da je ljugav, rekla sam da ga volim deset puta više od čoveka kojem sam rodila dete. To da mi se vraćao ne gledam kao manu, naprotiv. On je mlad, lep i poželjan muškarac, mogao je da nađe na svakom ćošku po jednu kinesku kopiju Maje Berović, bez dece i bivšeg muža u senci, ali eto nije. Vratio se meni. I evo malopre je sa mojim sinom došao sa treninga, izljubili su me obojica i srećna sam.
Šta će biti, biće. Ja iskreno želim da ostanem trudna uskoro, a da ćemo razgovarati o tome - hoćemo. Ne jer je to fer nego jer smo normalni i volimo se.
Svaka ti cast ako si procitala ovo...Ok, nemam živaca da razlažem dalje, tako da nek bude da je sve kao što ti kažeš, a pošto sam i lenja, eto mrzi me da ti objašnjavam koliko je pogrešno ovo što si napisao, a pošto sam uz lenjost još i sebična, idem sad da sve detetove slatkiše pojedem krišom i da patim dugo i jako do pozne starosti u kojoj će me valjda neko počastiti snošajem u redu za penziju.
Ok, nemam živaca da razlažem dalje, tako da nek bude da je sve kao što ti kažeš, a pošto sam i lenja, eto mrzi me da ti objašnjavam koliko je pogrešno ovo što si napisao, a pošto sam uz lenjost još i sebična, idem sad da sve detetove slatkiše pojedem krišom i da patim dugo i jako do pozne starosti u kojoj će me valjda neko počastiti snošajem u redu za penziju.

Ovaj Petar Petrovic je opasno bacio oko na nasu Borovnicu.
Svu je izanalizira, uzduz i popreko.
Cudan nacin da nekom udjes u gacice...![]()
![]()

o9d preterwanog seksića, a?A mozda je i boli pi.cka
Cime dotaknuta, omcom oko vrata?o9d preterwanog seksića, a?
nije baš da je bili *****, donekle je taknuta, vidi se po replikama
a, niosam ja ni baš savim promašio, vidi se između reova
i ti si dotaknuta, al bi pre umrla, nego da priznaš
Ja sam odmah rekao da necu da svaki dan spamujem temu,pa cu se javiti ako dodje do promene...Al pazi, svecano obecavam, da ako se ikada ponovo poje.bem dolazim istog momenta kod Nine na temu da se zapljunem, posto mi toliko svira a i nem kome da polazem racune![]()