Razvedena zena

Ima neki lezi vec duze, smejali smo se od muke, treba da ga previjem, i sad gadno je. Ja mu kazem gledaj u plafon.
I on me ispituje sad kako to sve izgleda...
Pa rekoh, iskreno, sjebo si se dobro, al sad stisni zube i nema kukanja.
Al muskarci su generalno njanaviji. Kad krenu da mi cvile kad skidam flaster, pa ****** ja skidam dlake sa 80 posto tela....

Ne.Drugi nestanu.Sta biva sa tobom?
Nagon za samoodrzanjem je najjaci nagon koji postoji u coveku.Ne zivimo zbog drugih, zivimo zato sto zelimo.Drugi nam obogacuju zivot.
Uvek nalazimo nove ljude zbog kojih vredi živeti. Takav je život, nisam ja to smislila.
Naravno da podržavam ličnu sreću i zadovoljstvo, samopoštovanje i sve ostalo. Ali uvek imam nekom da kažem hvala.

Ima neki lezi vec duze, smejali smo se od muke, treba da ga previjem, i sad gadno je. Ja mu kazem gledaj u plafon.
I on me ispituje sad kako to sve izgleda...
Pa rekoh, iskreno, sjebo si se dobro, al sad stisni zube i nema kukanja.
Al muskarci su generalno njanaviji. Kad krenu da mi cvile kad skidam flaster, pa ****** ja skidam dlake sa 80 posto tela....
Imam ja foru i za to:
"Žene kada se porađaju napokon mogu shvate kako je muškarcima kada imaju temperaturu 37"

Uvek nalazimo nove ljude zbog kojih vredi živeti. Takav je život, nisam ja to smislila.
Naravno da podržavam ličnu sreću i zadovoljstvo, samopoštovanje i sve ostalo. Ali uvek imam nekom da kažem hvala.
Sve je to lepo, ali to je nadogradnja.Nema veze sa samozadovoljavanjem :)
Da sada svi nestanu, da li bi zivela? Coveku je prirodan i urodjen, vec ti rekoh nagon za samoodrzanjem.
Nisi, drustvo dugo zvace razne gluposti.
Kada depresivnom coveku, a to automatski ljudi rade, kazete da treba da zivi zbog drugih, ****** niste napravili, bacili ste ga u jos vecu depresiju. Da njegovim samoodrzanjem nesto nije u redu, on treba da se budi, jer zivot je lep uvek, kakav god da je i covek koji zivi sam u bespucu ili na ulici ima razlog da zivi i dise zivot.
Veze su bitne i treba da postoje medju ljudima,ali prvo je prvo.

Ja ne znam nikoga ko je apsolutno sam. Mozda jedino Robinzon, ali i on je imao Petka. Ne kazem ja da moras imati nekoga po svaku cenu, bilo da je prijatelj, brat, muz....
Dalkeo od toga da treba da patis kad si sam.
Ja sam npr solo s decom i ja sam u principu srecna. Ne fali mi nista. Oni su moj zivot.
A tu su prijatelji, roditelji, sestra....
Stvarno ne znam bas potpune samotnjake kojima niko zivi ne treba.

Back