Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Ja više ne znam o čemu pričamoTo je samo pitanje vaspitanja....
Nemojte ko šta zamerit

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja više ne znam o čemu pričamoTo je samo pitanje vaspitanja....

Bože...ovde svi jadni niko nikad nije video švalera, ni švalerku.A ja cuo obrnuto....isprate zenu kod svalera....i dovedu drugu...
Istina vala, to nisam uspeo....mozda zato sto se krecem u drugacijem drustvu....Bože...ovde svi jadni niko nikad nije video švalera, ni švalerku.
zivot nas nije mazioBože...ovde svi jadni niko nikad nije video švalera, ni švalerku.

Pa da jesam ja bih je na kafu...vodi sestro,samo vodiBože...ovde svi jadni niko nikad nije video švalera, ni švalerku.
Sklona sam da poslusam ljude samo kad mi licnim primerom pokazuSrati je mnogo lakše. Nekako s godinama ljudi se odluče za to.

Ovo potpisujem da je tačno.Ja više ne znam da li je pametno pokazati muškarcu šta sve znaš ili ne (mislim na domaćica fazon). U braku sam kuvala, spremala i razvlačila pite, trudila se da budem sređena, doterana, kad dođu gosti na stolu svega i svačega, a opet moj muž je to dožuvljavao zdravo za gotovo, kao da se to podrazumeva, i dok je on čavrljao s gostima i kumom (ženski rod, žena njegovog kuma), ja sam trčkala okolo, prinosila odnosila klopu i ostalo. Nikad niko nije rekao bravo, svaka čast, super. Kad odemo kod te iste kume, ona izbaci sise i istrese kesu čipsa u plastičnu činiju, sedi i kikoće se onako ružnjikava, i svi srećni, "kuma je super, baš nam je bilo lepo"...
Kasnije sam i u drugoj vezi primetila da određene osobe bivaju mnogo više cenjene i zavrću testise svojim muževima sa zahtevima, iako znaju da skuvaju viršle, eventualno supu iz kesice. Džaba meni pun sto, trud, sve na svom mestu u kući, kosa sređena, doterana kuća doterana ja, kad najbolje prođu one koje čim stave burmu zakrešte JA NEEEE ZNAM NIIIIŠTAAA. Odmah uleću svekrve i mame, peglačice i peračice na sat, muž ima ketering na spid dajlingu, i mnogo više poštovanja dobiju te žene nego one koje se na startu postave kao robovi koji sve umeju i sve znaju, crknu od posla a niko im ni hvala ne kaže.
Plus na sve to obaveze oko dece.Ali eto, izmislili pametni ljudi da im "ljubav na usta ulazi".Ovo potpisujem da je tačno.
))
))Ne valja kad talasaš, ulazi u usta ondaja nikad ne govorio ovakve stvari, sam pao sam se ubio. upao sam u govn.a i sad plivam plivam plivam))
dobro je dok se ne roniNe valja kad talasaš, ulazi u usta onda Pogledajte prilog 600774
))))))))))))za informaciju, trenutno samostalno brinem o djetetu, kuvam, spremam, perem guzicu, a to sam cinio i dok smo bili u braku. i plus nikad nije dosla s posla da je nije cekala vecera ako je zeljela da vecera.Ne pametuj mnogo, Pti, jer ste svi vi divni i predivni dok vas ne načepe obaveze, grčevi, dojenje, mekonijumi, zubići, poskupljenje pelena i dohrane. Moj ex je bio na leb da ga mažeš, kuvao i peglao, romantičario ko Sergej Ćetković na dan zaljubljenih, ma milina živa. Jurio me i moljakao bar na piće da izađemo, kupovao, plaćao, radio i što treba i što ne treba. I onda caaap, kad je zapišao teritoriju i osvojio je, odmah druga pesma. Ono, sad je moja, ajmo sad i jedno dete da zabiberim da ne može nikud, i mikina božija, sarme ima vadžajne ima, kad dete plače ja ću u šetnju i život lep. Osim kad nije, jer se neko opameti pa ode.
ne, samo se nadovezujem na pljuvacinu muskarci vaki naki. nista u zivotu ne funkcionise u jednom smjeru, to je poenta.To je lepo od tebe što si radio, samo ne kontam da li se hvališ ili žališ. U svakom slučaju eto još jednom potvrđeno ono moje da što si bolji to više nayebeš.
Pa jb.g nismo bile u braku sa zenomne, samo se nadovezujem na pljuvacinu muskarci vaki naki. nista u zivotu ne funkcionise u jednom smjeru, to je poenta.

pa mozda bi trebalo da pocnete sa tom praksomPa jb.g nismo bile u braku sa zenom![]()
)))