Razvedena zena

Ja više ne znam da li je pametno pokazati muškarcu šta sve znaš ili ne (mislim na domaćica fazon). U braku sam kuvala, spremala i razvlačila pite, trudila se da budem sređena, doterana, kad dođu gosti na stolu svega i svačega, a opet moj muž je to dožuvljavao zdravo za gotovo, kao da se to podrazumeva, i dok je on čavrljao s gostima i kumom (ženski rod, žena njegovog kuma), ja sam trčkala okolo, prinosila odnosila klopu i ostalo. Nikad niko nije rekao bravo, svaka čast, super. Kad odemo kod te iste kume, ona izbaci sise i istrese kesu čipsa u plastičnu činiju, sedi i kikoće se onako ružnjikava, i svi srećni, "kuma je super, baš nam je bilo lepo"...
Kasnije sam i u drugoj vezi primetila da određene osobe bivaju mnogo više cenjene i zavrću testise svojim muževima sa zahtevima, iako znaju da skuvaju viršle, eventualno supu iz kesice. Džaba meni pun sto, trud, sve na svom mestu u kući, kosa sređena, doterana kuća doterana ja, kad najbolje prođu one koje čim stave burmu zakrešte JA NEEEE ZNAM NIIIIŠTAAA. Odmah uleću svekrve i mame, peglačice i peračice na sat, muž ima ketering na spid dajlingu, i mnogo više poštovanja dobiju te žene nego one koje se na startu postave kao robovi koji sve umeju i sve znaju, crknu od posla a niko im ni hvala ne kaže.

Ja više ne znam da li je pametno pokazati muškarcu šta sve znaš ili ne (mislim na domaćica fazon). U braku sam kuvala, spremala i razvlačila pite, trudila se da budem sređena, doterana, kad dođu gosti na stolu svega i svačega, a opet moj muž je to dožuvljavao zdravo za gotovo, kao da se to podrazumeva, i dok je on čavrljao s gostima i kumom (ženski rod, žena njegovog kuma), ja sam trčkala okolo, prinosila odnosila klopu i ostalo. Nikad niko nije rekao bravo, svaka čast, super. Kad odemo kod te iste kume, ona izbaci sise i istrese kesu čipsa u plastičnu činiju, sedi i kikoće se onako ružnjikava, i svi srećni, "kuma je super, baš nam je bilo lepo"...
Kasnije sam i u drugoj vezi primetila da određene osobe bivaju mnogo više cenjene i zavrću testise svojim muževima sa zahtevima, iako znaju da skuvaju viršle, eventualno supu iz kesice. Džaba meni pun sto, trud, sve na svom mestu u kući, kosa sređena, doterana kuća doterana ja, kad najbolje prođu one koje čim stave burmu zakrešte JA NEEEE ZNAM NIIIIŠTAAA. Odmah uleću svekrve i mame, peglačice i peračice na sat, muž ima ketering na spid dajlingu, i mnogo više poštovanja dobiju te žene nego one koje se na startu postave kao robovi koji sve umeju i sve znaju, crknu od posla a niko im ni hvala ne kaže.
Ovo potpisujem da je tačno.

bogami, kod nas sam ja razvijao, doduse, znala je zena pomoci oko sjeckanja namirnica, a isto tako i ja njoj kad je ona bila shef u kuinji taj dan. tu je sve bilo ok.
kasnije je sve manje ona kuvala i pokazivala zainteresovanost kako se odnos hladio..

Ma ajde bre. Da poludiš. I na sve to te čeka dete da ga vodiš TI na igralište jer neće da ide sa tatom. A tati to super, samo kaže "pa eto neće sa mnom". I posle svog kuvanja i pranja, sklanjanja i svega, moraš još dete da spuštaš niz tobogan i da ga klackaš do sumraka. I naravno, kad dođeš kući da spremiš večeru, moraš da okupaš dete i sebe i raširiš noge jer - bračne dužnosti.

ja nikad ne govorio ovakve stvari, sam pao sam se ubio. upao sam u govn.a i sad plivam plivam plivam :)))
Ne valja kad talasaš, ulazi u usta onda
20191007_232349.gif

Ne pametuj mnogo, Pti, jer ste svi vi divni i predivni dok vas ne načepe obaveze, grčevi, dojenje, mekonijumi, zubići, poskupljenje pelena i dohrane. Moj ex je bio na leb da ga mažeš, kuvao i peglao, romantičario ko Sergej Ćetković na dan zaljubljenih, ma milina živa. Jurio me i moljakao bar na piće da izađemo, kupovao, plaćao, radio i što treba i što ne treba. I onda caaap, kad je zapišao teritoriju i osvojio je, odmah druga pesma. Ono, sad je moja, ajmo sad i jedno dete da zabiberim da ne može nikud, i milina božija, sarme ima vadžajne ima, kad dete plače ja ću u šetnju i život lep. Osim kad nije, jer se neko opameti pa ode.

Ne pametuj mnogo, Pti, jer ste svi vi divni i predivni dok vas ne načepe obaveze, grčevi, dojenje, mekonijumi, zubići, poskupljenje pelena i dohrane. Moj ex je bio na leb da ga mažeš, kuvao i peglao, romantičario ko Sergej Ćetković na dan zaljubljenih, ma milina živa. Jurio me i moljakao bar na piće da izađemo, kupovao, plaćao, radio i što treba i što ne treba. I onda caaap, kad je zapišao teritoriju i osvojio je, odmah druga pesma. Ono, sad je moja, ajmo sad i jedno dete da zabiberim da ne može nikud, i mikina božija, sarme ima vadžajne ima, kad dete plače ja ću u šetnju i život lep. Osim kad nije, jer se neko opameti pa ode.
za informaciju, trenutno samostalno brinem o djetetu, kuvam, spremam, perem guzicu, a to sam cinio i dok smo bili u braku. i plus nikad nije dosla s posla da je nije cekala vecera ako je zeljela da vecera.

Previše ste dobri, i uhvate vas u mašinu. :(
Moraš biti kučka, što kažu mladi. I ja kad sam bila "dobra" hvatali me "loši". Ali sad sam malo drugačija, i bolja je situacija. Lepši je osećaj kad te poštuju.

Back