Razvedena zena

Ali to je što je. Organizuj svoj život najbolje što znaš. Ali pusti je da bude tu za dete maksimalno, i nikad ne pričaj loše o njoj.
Razumem te. Ali glavu gore, samo da te/vas ne ugrožava, ostalo moraš prihvatiti. I kaži joj nekad "imaš dete, sećaš se". Opušteno...
Dzabe se tesite, nista ne znaci deci prica, roditelji govore primerima, a meru ce da odredi samo dete vremenom....

Brate sjebava ženu...
Slušaj kad je razvod i neko je govedo, ako progutaš ponos i učiniš nešto možeš izvući više za svoje dete koje voliš. Ako etiketiraš nekog kao "neodgovorna, ovakva, onakva" onda se ona bukvalno pretvori u to i bude tri puta gora nego što jeste. I teraš je od sebe i svog deteta.
A mislim da mu je povređena sujeta i da ima potencijal da upotrebi dete protiv nje.
Nemoj da se folirate mnogo, niko ovde nije anđeo.

Brate sjebava ženu...
Slušaj kad je razvod i neko je govedo, ako progutaš ponos i učiniš nešto možeš izvući više za svoje dete koje voliš. Ako etiketiraš nekog kao "neodgovorna, ovakva, onakva" onda se ona bukvalno pretvori u to i bude tri puta gora nego što jeste. I teraš je od sebe i svog deteta.
A mislim da mu je povređena sujeta i da ima potencijal da upotrebi dete protiv nje.
jel ti to meni nesto?

To je problem kod zena samo dok ne shvate da ima gomila poslova koji ih ne interesuju i koji su dosadniji od tih poslova koje one zovu zenski....

Pa kazem ti da su i muski poslovi dosadni. Unosenja ormara i cepanje drva podjednako je dosadno kao i pranje tepiha i usisavanje ili sta znam, samo sto prvi zahtevaju fizicku snagu, a drugi su fizicki iscrpni...

Brate sjebava ženu...
Ovo ćeš naći u prvih 30 stranica knjige "Braća Karamazovi", a to je opasna knjiga.
Čitajte malo, il cepajte drvi sve maštajući o tome da kuvate ručak, šta da vam radim.
Pomaže Bog
Motka odjavljujem

Pa kazem ti da su i muski poslovi dosadni. Unosenja ormara i cepanje drva podjednako je dosadno kao i pranje tepiha i usisavanje ili sta znam, samo sto prvi zahtevaju fizicku snagu, a drugi su fizicki iscrpni...
Nisu poslovi problem, nego to što ih jedan radi, drugi eskivira...tako nastaju razmirice i neslaganja, koja vremenom prerastu u tenziju i na kraju vode u razvod braka.Brak je ozbiljna stvar.

Back