Razvedena zena

Ne treba zene nikada par meseci ostavljati same.
Prvo svakako trebaju pomoc,a drugo pp depresija ume i da se ne prepozna, ja uvek citala da je simptom kada ne zelis da brines o bebi..i jb.g kao nije to..dok nisam nasla studiju i preterana, neuroticna briga za bebu.Al je bilo e jb.g bas proslo :lol:
Искрено, и сама сам била у фазону да је то измишљена болест, док је нисам доживела. Јбг, неко ти на улици каже добар дан а ти почнеш да плачеш, буквално. Ужасно. : (

Hvala ti, Bambi. U pravu si, nema garancije. Petar je zanimljiv jer je tek učlanjen a baš ovde banuo da baš mene ispita do detalja neke stvari. 🙂 Ali ok, nemam šta da krijem.
Cvetak, pa i jeste, ja se i jesam prepustila ful emocijama tek kada sam videla da ga moje dete prihvata i da je on odličan sa njim, da se lepo slažu. Mada je on i prema meni zaista divan.
Mislim da Petar malo projektuje na tebe neko svoje iskustvo, ali ko zna, mozda gresim.
Sto se tice njegovog objasnjenja o tome kako se ponasa osoba sigurna u sebe - covek koji je uvek i stalno siguran u ispravnost svojih odluka, cak i kada je jasno da gresi, ali ipak ide glavom kroz zid, to nije sigurnost, vec impulsivna bezglavost.

Kako ide ona arapska poslovica...
Ne plasi se onog ko nista ne zna - taj zna da ne zna.
Ne plasi se onog ko puno zna - on zna koliko ne zna.
Plasi se onog ko malo i povrsno zna - on misli da zna sve.

Искрено, и сама сам била у фазону да је то измишљена болест, док је нисам доживела. Јбг, неко ти на улици каже добар дан а ти почнеш да плачеш, буквално. Ужасно. : (
Pa videla si da nije :)
Tako isto nije izmisljena ni ona druga sto nije post porodjajna

Па да, ал фазон је што она друга има корен проблема, а ова нема. Све ти је ужасно а не знаш зашто, јбг.
Da,kod postporodjajne je problem uglavnom hormonski disbalans,zenama posle porodjaja treba i do dve godine da sve legne na svoje mesto,i fizicki i hormonski.
A ljudi i ne znaju,i prva asocijacija je-sto si radjala pa se sad zalis.

Ne znam. Možda si u pravu, možda ne. Znam da bi mi zaista prijalo da sam sad u nekoj stabilnoj zajednici i da neko povuče malo umesto mene, nekada sam zaista preumorna.
Naglasiću da mi sadašnji momak zaista pomaže, i finansijski i na svaki drugi način. Kupi detetu patike, trenerke, jakne, pribor za školu, plati eksurziju, igra se, razgovara. Svakodnevno je sa nama, idemo kojekuda i on provodi baš puno vremena sa klinjom. Nije klinju tata naučio da pliva, već on, nije ga tata naučio da vozi bajs, već on. To mi mnogo znači.
Uletece strinke i tetke, to im je potomak. :)
Glupo mi je da te ubedjujem, meni sve vreme deluje kao povoljna situacija on so many levels. S tim da je on cakanko, mazen i pazen. Zapravo moja drugarica je nasla takvog i iste probleme muci, ali OK.

Back