nisam siguran da razumemNije, mi razvedene smo udomi, ne kupuj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam siguran da razumemNije, mi razvedene smo udomi, ne kupuj.
ti bas nisi u vinklu a?Ja sam ona seoska fina mešanka, pojedem sve od ručka što ostane gazdi, mašem repom na decu i prolaznike, gledam te umiljato direkt u facu pa ti zakopam papuče iza poljskog vecea ako me ne pomaziš ceo dan.

Druže, ispao ti smisao za humor, paz' da ga ne zgaziš.ti bas nisi u vinklu a?
ja i dalje ne vidim problem sto je neko razveden, generalno mrzim ta etiketiranja (pazi raspustenica, fuj kakva rec)...zivot bas i nije uvek fer, cesto mnoge vise kise nad glavama onih koji najvise sunca zasluzujuRaspustenica,pustena s lanca
O sve vam se mora crtati
Sprda se sa malogradjanstinomja i dalje ne vidim problem sto je neko razveden, generalno mrzim ta etiketiranja (pazi raspustenica, fuj kakva rec)...zivot bas i nije uvek fer, cesto mnoge vise kise nad glavama onih koji najvise sunca zasluzuju
davno sam ovde pisao, ima 10ak godina, ali Junac nisamSad me vec podsecas na juneta
i da ti kazem nik ne bi me se setila. Retko koga i poznamAj kazidavno sam ovde pisao, ima 10ak godina, ali Junac nisami da ti kazem nik ne bi me se setila. Retko koga i poznam

Cak i generalno, ovo je proizvoljna procena, ocigledno se druzis u jednom zatvorenom krugu tesitelja..." ostavio me muz, buuu"....Ja mislim da generalno(procentualno, brojčano...) muškarci više drame oko tog "drugog kruga", nego razvedene žene. Tipa,da oni nakon razvoda ponovo jure ženidbu,dok su žene daleko manje zainteresovane.
A mislis da je to dobro? Mislim pozitivno za nacin razmisljanja zena?I da u pravu je koleginica,razvedeni muskarci panice kao da je ratno stanjezene, bas nesto i nisam primetila.
Ima ih i koje časte kad se tako nešto desi...pa nije danas razvod smak sveta.Cak i generalno, ovo je proizvoljna procena, ocigledno se druzis u jednom zatvorenom krugu tesitelja..." ostavio me muz, buuu"....
Koliko je opasno biti sa razvedenom zenom i njenom decom ako se oni svi npr. urote protiv vas, zato sto im vise niste po volji?
Koliko su cesti slucajevi da oni svi napadnu i namlate tog coveka jer recimo nema vise para koliko oni zahtevaju

Ja sam primetila da prilikom i razvoda i smrti supražnika žene većinom ostaju same a muški nađu nešto. OK oko dece, ali i kad deci nisu potrebne. Mislim da je to loše po njih, da ne kažem nas. To je jasan pokazatelj ispranih mozgova i žao mi nas što smo tolko utepane, mesto da sebi budemo na prvom mestu, poput njih.A mislis da je to dobro? Mislim pozitivno za nacin razmisljanja zena?
I stina....ima ih i koje kazu ne....a misle da....zene ipak igraju ulogu ceo zivot....Ima ih i koje časte kad se tako nešto desi...pa nije danas razvod smak sveta.
Individualna stvar.A mislis da je to dobro? Mislim pozitivno za nacin razmisljanja zena?
Ma jeste,te zle zeneI stina....ima ih i koje kazu ne....a misle da....zene ipak igraju ulogu ceo zivot....

Paaaaa, zena ima vise nego muskaraca, a stizu mlade snage......tacnije, razvedene zene vise vole da imaju slobodno popodne....jer znaju da ne mogu da imaju ceo dan jednog muskarca...a ako se desi da je neko hoce za ceo dan onda malo razmisljaju.....Ja sam primetila da prilikom i razvoda i smrti supražnika žene većinom ostaju same a muški nađu nešto. OK oko dece, ali i kad deci nisu potrebne. Mislim da je to loše po njih, da ne kažem nas. To je jasan pokazatelj ispranih mozgova i žao mi nas što smo tolko utepane, mesto da sebi budemo na prvom mestu, poput njih.