гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
rijesila je ona taj dio sa depresijom, ali svakako nismo jedno za drugo i treba da se razidjemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, и сама сам била у фазону да је то измишљена болест, док је нисам доживела. Јбг, неко ти на улици каже добар дан а ти почнеш да плачеш, буквално. Ужасно. : (Ne treba zene nikada par meseci ostavljati same.
Prvo svakako trebaju pomoc,a drugo pp depresija ume i da se ne prepozna, ja uvek citala da je simptom kada ne zelis da brines o bebi..i jb.g kao nije to..dok nisam nasla studiju i preterana, neuroticna briga za bebu.Al je bilo e jb.g bas proslo![]()
Mislim da Petar malo projektuje na tebe neko svoje iskustvo, ali ko zna, mozda gresim.Hvala ti, Bambi. U pravu si, nema garancije. Petar je zanimljiv jer je tek učlanjen a baš ovde banuo da baš mene ispita do detalja neke stvari.Ali ok, nemam šta da krijem.
Cvetak, pa i jeste, ja se i jesam prepustila ful emocijama tek kada sam videla da ga moje dete prihvata i da je on odličan sa njim, da se lepo slažu. Mada je on i prema meni zaista divan.

Pa videla si da nijeИскрено, и сама сам била у фазону да је то измишљена болест, док је нисам доживела. Јбг, неко ти на улици каже добар дан а ти почнеш да плачеш, буквално. Ужасно. : (

Ne kvari igrucek malo
vi se ponasate kao da su ovi petar i borovnica ovdje zaista novi![]()
ja se izvinjavam, necu viseNe kvari igru

Ne kvari igru
Па да, ал фазон је што она друга има корен проблема, а ова нема. Све ти је ужасно а не знаш зашто, јбг.Pa videla si da nije
Tako isto nije izmisljena ni ona druga sto nije post porodjajna
Da,kod postporodjajne je problem uglavnom hormonski disbalans,zenama posle porodjaja treba i do dve godine da sve legne na svoje mesto,i fizicki i hormonski.Па да, ал фазон је што она друга има корен проблема, а ова нема. Све ти је ужасно а не знаш зашто, јбг.
Sve ima koren,samo se jos nije doslo do saznanja.Па да, ал фазон је што она друга има корен проблема, а ова нема. Све ти је ужасно а не знаш зашто, јбг.
Uletece strinke i tetke, to im je potomak.Ne znam. Možda si u pravu, možda ne. Znam da bi mi zaista prijalo da sam sad u nekoj stabilnoj zajednici i da neko povuče malo umesto mene, nekada sam zaista preumorna.
Naglasiću da mi sadašnji momak zaista pomaže, i finansijski i na svaki drugi način. Kupi detetu patike, trenerke, jakne, pribor za školu, plati eksurziju, igra se, razgovara. Svakodnevno je sa nama, idemo kojekuda i on provodi baš puno vremena sa klinjom. Nije klinju tata naučio da pliva, već on, nije ga tata naučio da vozi bajs, već on. To mi mnogo znači.

Što bi se opet udavala ako neće?Sta znam, ko ce te sad? A dok si bila udata ....svi oce da te kresnu, a tebi se nece...
Ovako, nikad se neces udati...
Ako to treba da podrazumeva brigu o još jednom, samo "odraslom detetu", treba ih razumeti.obicno zene preuzmu brigu oko djece, pa im onda nije do toga.