- Poruka
- 7.955
Ma ti si bio faktor pa ti se neko zalio na mene i pre moderisanja, lol.
Citas li ti sebe, zvucis kao psihic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćao Mugatu.Hahahahahaha
I da ponovim sta sam ti rekao u pp, kad resis, a resices, samo sebe.Ćao Mugatu.
I ozbiljno razmisli o ovome što sam ti predložio za terapeuta.
In my opinion takva količina kompleksa i frustracija nikako nije zdrava. Uništiće ti sve, ako već nije.
Reši svoje probleme ako je moguće.
Ma ti si bio faktor pa ti se neko zalio na mene i pre moderisanja, lol.
A tako i izgledas![]()
Odbrambeni mehanizam : Projekcija.I da ponovim sta sam ti rekao u pp, kad resis, a resices, samo sebe.
Ma jok, iz fotografije se namece zakljucak.Odbrambeni mehanizam : Projekcija.![]()
Da li biste bili u vezi/braku sa nekom osobom koja iza sebe ima propali brak odnosno koja je razvedena? Da li biste pristali da budete toj osobi "još jedna šansa" u životu da pronađe ljubav svog života? Da li verujete da neka osoba iz nekog drugog pokušaja može da pronađe svoju "srodnu dušu"? Ah ta ljubav.![]()
Zato je i zamišljena.Moja zamišljena porodica je bez razvoda i tačka. Zato i pazim u koga gledam.
Svetovni brak nema ništa sa crkvenim, a crkveni nema uvek sve sa Bogom.Zato je i zamišljena.
Udata si? Sretno?
Ja se nisam ženio....
Svetovni brak nema ništa sa crkvenim, a crkveni nema uvek sve sa Bogom.
Baš ćeš kroz zabavu da se upoznašNi ja ne bih. I ja da se razvedem mislim da se nikada više ne bih ponovo oženio. Postoji zabavljanje baš zato da bi se ljudi dobro upoznali pre braka.