Razocarao sam se u Beogradjanke...

ej , ja uopste ne gotivim BMW, vec VOLVO...
a ni GSP nije los
a bas mi je drago da ste shvatili ( mislim na one razocarane ) da savrsene zene postoje .. verujte ima ih puno ...
hvala na komentarima , izvinite svi koji ste se suocili sa istinom i jos uvek ste u BLAGOM shoku!
:shock:
- ono za Knez je bilo simbolicno -
pozdrav
8)

apotekarkin_muz:
Samo ti klikći na profil, dr*kaj na slike (sa gnušanjem) i ne očajavaj, naći ćeš i ti devojku(možda)

haha

da li je to neka porodicna tradicija sa tim psovanjem i koriscenjem vulgarnih reci??....pa sta mislite da se neka DECA(u nekom MOZDA zabavistu,obdanistu) tako ponasaju?

nego odoh ja da trazim devojku na FORUMU internet krstarice(??!!)......nikad ih nije dosta...:)

KNIGHT:
apotekarkin_muz:
Samo ti klikći na profil, dr*kaj na slike (sa gnušanjem) i ne očajavaj, naći ćeš i ti devojku(možda)

haha

da li je to neka porodicna tradicija sa tim psovanjem i koriscenjem vulgarnih reci??....pa sta mislite da se neka DECA(u nekom MOZDA zabavistu,obdanistu) tako ponasaju?

nego odoh ja da trazim devojku na FORUMU internet krstarice(??!!)......nikad ih nije dosta...:)
pravi si vitez i mozda bi mogao da naletis na konja koji te nece prihvatiti u sedlo da mozes bas da ga jases, kao sto ti se to chini. Zato bolje nadji neko vitesko resenje nego da se prepucavas ko baba neka :roll: a sto se devojke tiche, mozda bi i mogao da je nadjes na forumu. Svaka krpa nadje zakrpu pa prema tome i tebe neka cheka. Sto se dece tice i zabavista mozda bi mogao i da se vratis u neko da procitas neku prichu o vitezovima jer sve u svemu vise licis na viteza Koju nego na pojam imena KNIGHT. Mozda to na Norveskom nesto drugacije znachi pa nas prosvetli da znamo kakav se blud krije iza naslova. Mozda uspemo da shvatimo. :wink:

Teki:
ja izgelEdam kao da sam mladja sestra Nikol Kidman , pametna sam kao 4 muskarca , a kuvam tako da je Dzejmi za mene malo dete

.. necu da ti kazem...
bas .... :wink:
Не личим на Никол, паметан сам као 1/4 жене, знам да испржим јаја...и при томе се не повредим :wink:

Знаш...нисам ја нешто у фазону да се женим...али оно.......
"Ми нисмо анђели"

:wink:

gost0707:
KNIGHT:
apotekarkin_muz:

haha

pravi si vitez i mozda bi mogao da naletis na konja koji te nece prihvatiti u sedlo da mozes bas da ga jases, kao sto ti se to chini. Zato bolje nadji neko vitesko resenje nego da se prepucavas ko baba neka :roll: a sto se devojke tiche, mozda bi i mogao da je nadjes na forumu. Svaka krpa nadje zakrpu pa prema tome i tebe neka cheka. Sto se dece tice i zabavista mozda bi mogao i da se vratis u neko da procitas neku prichu o vitezovima jer sve u svemu vise licis na viteza Koju nego na pojam imena KNIGHT. Mozda to na Norveskom nesto drugacije znachi pa nas prosvetli da znamo kakav se blud krije iza naslova. Mozda uspemo da shvatimo. :wink:

mogao bih o pojmu "KNIGHT"(srednjevekovno SITNO plemstvo) da pricam ili pisem vise nego sto ti imas knjiga da o tome procitas..istorija mi je neka vrsta HOBIJA.....uostalom,"HISTORIA MAGISTRA VITAE EST"(istorija je uciteljica zivota)....ali to nije tema ovde,ako hoces otvori takvu temu na ovom forumu,tamo gde je mesto za to(ISTORIJA)

za devojku si me "ZAVIO U CRNO"!!.....mislim,moja devojka je vec provalila da ja trazim na forumu neku drugu,i eno,izgleda da ce da me otkaci....sad mi samo preostaje da pocenem da "pijem i sakrivam suze",ili da se prijavim u legiju stranaca kako bi sve lakse zaboravio...:)

nego ljudi,zasto ste toliko NEGATIVNO "naelektrisani"???...pa ovde se svi mi slazemo...mislim SVI mi znamo da smo mi SRBI(a narocito Beogradjani) najbolji u svemu,najlepsi,najpametnijim,najjaci,itd,itd,i svi ostali SUPERLATIVI..dobro sad,za 10ak godina cemo biti i NAJSTARIJI(po godinama zivota) narod u Evropi,ali to nije toliko vazno......ovako nesto sam vec spomenuo jednom prilikom

i da,da sad ne nabrajam,u ovom gradu postoje mesta(caffei ili tako nesto) gde devojke izgledaju kao SHANIA TWAIN(stim sto su ove jos napumpale POPRSJE),ali "PRILAZ" takvima je omogucen samo onima koji imaju (vec pomenuti) BMW M5...mozda i OPEL CALIBRA TURBO moze da "prodje" :D :D :D prvi put cujem da se nekoj dopada VOLVO...ali dobro ukusi su razliciti

pozdrav svima...:)

mogao bih o pojmu "KNIGHT"(srednjevekovno SITNO plemstvo) da pricam ili pisem vise nego sto ti imas knjiga da o tome procitas..istorija mi je neka vrsta HOBIJA.....uostalom,"HISTORIA MAGISTRA VITAE EST"(istorija je uciteljica zivota)....ali to nije tema ovde,ako hoces otvori takvu temu na ovom forumu,tamo gde je mesto za to(ISTORIJA)

pozdrav svima...:)[/quote]

decko preseli se u HOBI
leave us keeds alone :wink:

Не личим на Никол, паметан сам као 1/4 жене, знам да испржим јаја...и при томе се не повредим :wink:

Знаш...нисам ја нешто у фазону да се женим...али оно.......
"Ми нисмо анђели"

:wink:[/quote]

TI SI NAS IDOL ..... A SADA IDI... :wink:

Back