Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa što onda diskutuješ tu i pričaš sa ljudima? To nije lepo.
Ja ne pričam sa onima za čije mišljenje mi nije stalo..
ako ti se neko izvini, malo je bzvz ovako.. a i pitanje za šta d se izvini, ja nisam videla nikakvo podrugivanje, više igru sa obe strane.. sve teške uvrede sam brisala.
Istog sam misljenja.
Prvo zezali su benigno i peckali.
I ako se vec neko i izvinio posle, ruzno je ovako odgovoriti na to

Drugo je nesto da imate od ranije neku istoriju, al nemate, razmenili 3 poruke na forumu i teske reci

Ako vas put ikako ikada nanese u Nemacku, (na)javite se.
Zivot, stisak ruke, pogled i ziva energija su nesto drugo. To ne laze. Osete se slicni.

Jeb.es ti sve sto kazes, pa bio ili ne bio u pravu, kad se nakon toga, od izgovorenog, napravi losa atmosfera i neprijatnost. Zaista ovo mislim.
Momcima ne zelim niti mislim o njima ista lose. Svako govori iz svoje muke, bola, razocarenja. Zao mi je zbog svega napisanog, sto je ikome i minut zivota us.ralo.
Samo nemaš dovoljno forumaškog iskustva
ovo nije ništa posebno, šta sve MOŽE da bude :zcepanje:

E, ali citava ova tema je uperena protiv zena u Srbiji. Te famozne zene hoce samo pare. Dok se Turkinje smerno voze busom i smeskaju.
I kako da reagujes na to obzirom da je se jedan muski deo odmah slozio sa tim opisom lokalnog zenskog zivlja?!… :)
Pa ne vide oni to.
Ne vide sta potenciraju ne na ovoj vec na svakoj trmi.
Sve se svodi na to da ih zene samo koriste

E, ali citava ova tema je uperena protiv zena u Srbiji. Te famozne zene hoce samo pare. Dok se Turkinje smerno voze busom i smeskaju.
I kako da reagujes na to obzirom da je se jedan muski deo odmah slozio sa tim opisom lokalnog zenskog zivlja?!… :)
Ali pazi BAmbi, zaista ni njima nije lako. Okreni se oko sebe, mada ti ne živiš ovde. Ali ja gledam.
Nikome ovde, posebno mladima, nije lako. Mogu i duže o tome, no zovu me deca, sedim ovde za forumom i zsapostavljam ih :)

Pa što onda diskutuješ tu i pričaš sa ljudima? To nije lepo.
Ja ne pričam sa onima za čije mišljenje mi nije stalo..
ako ti se neko izvini, malo je bzvz ovako.. a i pitanje za šta d se izvini, ja nisam videla nikakvo podrugivanje, više igru sa obe strane.. sve teške uvrede sam brisala.
Ma ja uzimam u obzir da svako ima pravo da tumaci receno onako kako oseca da treba.
Mislila sam da se zezamo, on je skapirao da podjebavamo.
I ok.
Postujem.
Ali bas zato, cim mi neko stavi do znanja da mu to ne prija, ja se povlačim.
Kapiram da je to korektno.

Ma ja uzimam u obzir da svako ima pravo da tumaci receno, onako kako oseca da treba.
Mislila sam da se zezamo, on je skapirao da podjebavamo.
I ok.
Postujem.
Ali bas zato, cim mi neko stavi do znanja da mu to ne prija, ja se povlačim.
Kapiram da je to korektno.
Pa da, ali mi je krivo malo što se sad baš na vas dve ovo prelomilo, a u principu retko ko ovde piše a da nije ponekad pasivno agresivno što kaže Silver.. Ja puno čitam poruka, a opet mi baš često dođe da dalje ne čitam, jer vidim istu matricu.. one jedno, oni drugo... Ima i agresivnih i pasivno agresivnih i onih koji pod.jebavaju i onih koji su dosadni itd.. :), ali opet, preskočiš i ideš dalje, ako želiš. Prosto, modovi ne mogu brisati baš toliko poruka.. ulziti u nijanse, osim direktnih vređanja. A ima i ono, učiš se pisanju, kako da pišeš tako da nikoga ne povrediš, ako je to uopšte moguće hehe

Diskutuje se sa ljudima sa kojima je moguca diskusija. Za ljude koji su pasivno agresivni, a posle glume zrtve, i izvinjavaju se, postoji drugi metod.
Jednostavno, meni ta izvinjena nisu iskrena. A i sam sam napisao da nema potrebe za izvinjavanjem.
Da bi tako nesto napisao, trebalo bi da poznajes tu osobu. Poznajes li ti ovde ikoga?
Pasivna agresija i glumnjenje zrtve su teski pojmovi.

U zivotu nikad nisam napisala tako nesto nikom, kome oci videla nisam, niti sam onima, kojima to i mislim, govorila. U prvom slucaju, jer je zakljucak brzoplet, a u drugom, jer je besmisleno.

Opet svi smo razliciti.

Svakom svoje.

Sreca te nikog nicije misljenje ne definise.

Da bi tako nesto napisao, trebalo bi da poznajes tu osobu. Poznajes li ti ovde ikoga?
Pasivna agresija i glumnjenje zrtve su teski pojmovi.

U zivotu nikad nisam napisala tako nesto nikom, kome oci videla nisam, niti sam onima, kojima to i mislim, govorila. U prvom slucaju, jer je zakljucak brzoplet, a u drugom, jer je besmisleno.

Opet smo smo razliciti.

Svakom svoje.

Sreca te nikog nicije misljenje ne definise.
Ne pravdaj se..Piši ono što želiš da pišeš.I ono što misliš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back