Boni je sterilisana juce ujutro, sve je proslo u redu. Bila je pod lekarskim nadzorom sve do 17 casova kada smo je pokupili. Mlatila je glavicom onako nekontrolisano kada smo dosli.

Noc je provela u transporteru sva jadna i nemocna, ali ona je jedna velika hrabrica, nije nijednom mjauknula niti se zalila. Ujutro smo je pustili, jos je malo teturala ali je brzo proslo. Mnogo je bila smesna kada je jela, nije znala gde ce pre, panicno je uzimala griz hrane, liz jogurta, liz vode i sve tako u krug.

Onda je otisla do svog macijeg wc-a i piskila. Sada spava cvrstim snom, izlizala je ranu do besvesti

i uspela da se popne na sofu (crkla bi da nije

). Mislim da ce vec sutra, prekosutra biti ona stara.
Kada smo vec bili kod lekara ja sam mu spomenula da Boni pije puno vode i da dosta piski. To su nam rekli i ljudi kod kojih je bila pre nas, znaci nije to problem od juce. Veterinar joj je juce izvadio krv i mokracu i uradio analize. Maca najverovatnije ima neki problem sa bubrezima.

Nije mogao da kaze nista 100 %, uradice ultra zvuk kada je budemo vodili na vadjenje konaca pa cemo videti o cemu se radi. Preplakala sam, jako mi je zao, ona je najbolja i najhrabrija maca na svetu. Jako je vesela, razigrana, ima dobar apetit, ne boli je nista, ne izgleda bolesno. Ona je mlada maca, ako ima neki problem verovatno je urodjen. Uzasno se osecam, bas mi je zao.

Trudim se da ne panicim unapred ali...
Evo njenih slicica od juce i danas pa da vidite kako sam lepa i hrabra.
Ovakva je bila sinoc, mukica.
Uploaded with
ImageShack.us
Ovako joj izgleda rana.
Uploaded with
ImageShack.us
Spavanje jutros posle dorucka i njuskanja stana.
Uploaded with
ImageShack.us
Ovako spava sada.
Uploaded with
ImageShack.us