Razmena serija i titlova

:rotf::rotf::rotf:

a pre kad je mi napadamo ti je branis :mrgreen:

Poslace ti za koju nedelju njene stare diskove, 90%.

Ne branim nikoga, samo sprečavam svađu, što je i moj posao, jelte :mrgreen:
u svakom slučaju, ako neko mene pređe, može slobodno da se oprosti od daljih razmena na forumu
pa nisam ja za džabe mod :lol:

e tebi da pošaljem ona 2-3 diska što sam ti ostala dužna prošli put

Poslednja izmena:
AKCIJA: DVD NA POKLON

Posle 3 poklonjena DVD-a, akcija se nastavlja. Sve sto treba da uradite je
da posetite moj forum http://antic-filmovi.foroes.net , izaberete bilo sta i PRVI mi se javite na pp. Uslov je da to sto izaberete ide na 1 DVD (Obican, ne DVD DL).

To moze da bude bilo sta... film, emisija, serija, igra.... samo je uslov da stane na 1 DVD.
PRVI KO MI SE JAVI NA pp DOBIJA DVD BESPLATNO, znaci da ne mora nista da mi salje za uzvrat. Pozurite !!!:super:

EDIT: DVD JE DODELJEN KORISNIKU Dambo5882

Poslednja izmena:
Jel ima neko od vas mudonja sa milion serija one serije sto su pravili fanovi star treka kao sto su:star trek hidden frontier,st exeter,st phase II....?docepao sam se nekog klipa,smesni su likovi(glumci)al i nije tolko lose uradjeno a za mene sto obozavam star trek i sto sam gledao milion puta serije nesto novo od treka bi bilo neprocenljivo.:)

u svakom slučaju, ako neko mene pređe, može slobodno da se oprosti od daljih razmena na forumu
pa nisam ja za džabe mod :lol:

jaoo pa gde nadje s njom da se menjas??? ti mislis da smo je dzabe napadali onoliko, a??
a ona bas i nije pametna, kad za*ebala moderatora...... madonna carice, i bilo je vreme da je uklonis sa foruma!!! :klap:

ja od sad trazim da mi takvi likovi prvi salju. ugovorila sam razmenu sa Slavom a posto znam da ste se i na njega zalili trazila sam da mi posalje prvi. I slozio se. I nije mi poslao :lol:

Inace, meni je danas rodjendan... Ko ce da mi pokloni neku seriju :mrgreen:

jaoo pa gde nadje s njom da se menjas??? ti mislis da smo je dzabe napadali onoliko, a??
a ona bas i nije pametna, kad za*ebala moderatora...... madonna carice, i bilo je vreme da je uklonis sa foruma!!! :klap:

ja od sad trazim da mi takvi likovi prvi salju. ugovorila sam razmenu sa Slavom a posto znam da ste se i na njega zalili trazila sam da mi posalje prvi. I slozio se. I nije mi poslao :lol:

Inace, meni je danas rodjendan... Ko ce da mi pokloni neku seriju :mrgreen:

Pa ja verujem ljudima, šta ću :rumenko: :lol:
Inače, neću ja nikoga da uklanjam odavde
samo da mu zagorčavam boravak :evil: :lol:

Srećan ti rođendan, sve najlepše ;)

Evo, ja neću da poklonim, ali bih da kupim
Hoćeš da prodaš Skinse? Na koliko je to uopšte dvd-ja...?

Ljudi vodite racuna sa tim Slavom , mene je zavrnuo za 17 diskova lik je iz Subotice ( necu da mu stavljam puno ime i prezime ) jer zadnji put kada sam prozivao odredjene likove imenom i prezimenom moderatori su mi zamerali.
Inace sa takvom politikom moderatora se ne slazem , ja sam za to da ko zavrne da mu se stavi puno ime i adresa jer lako covek moze da promeni nik i da nastavi dalje da vara ljude.

Back