Razmena serija i titlova

jaoo pa gde nadje s njom da se menjas??? ti mislis da smo je dzabe napadali onoliko, a??
a ona bas i nije pametna, kad za*ebala moderatora...... madonna carice, i bilo je vreme da je uklonis sa foruma!!! :klap:

ja od sad trazim da mi takvi likovi prvi salju. ugovorila sam razmenu sa Slavom a posto znam da ste se i na njega zalili trazila sam da mi posalje prvi. I slozio se. I nije mi poslao :lol:

Ljudi vodite racuna sa tim Slavom , mene je zavrnuo za 17 diskova lik je iz Subotice ( necu da mu stavljam puno ime i prezime ) jer zadnji put kada sam prozivao odredjene likove imenom i prezimenom moderatori su mi zamerali.
Inace sa takvom politikom moderatora se ne slazem , ja sam za to da ko zavrne da mu se stavi puno ime i adresa jer lako covek moze da promeni nik i da nastavi dalje da vara ljude.

I meni je taj Slavo ostao dužan nekih 7 diskova.
E sad pošto imam njegovu adresu biće prilike da se sretnemo u Subotici....

Inace sa takvom politikom moderatora se ne slazem , ja sam za to da ko zavrne da mu se stavi puno ime i adresa jer lako covek moze da promeni nik i da nastavi dalje da vara ljude.

Dakle, ovo je poslednji put da obrazlažem i da se vraćamo na ovo. Sledeći put nema više razgovora, dajem poene
Nije to naša politika, već je to pravilnik, koji je napisan još kad je otvoren forum, a to je bilo mnoooogo pre nego što je 90% današnjih moderatora uopšte i bilo registrovano. Mi smo ovde da se tog pravilnika pridržavamo, i to je tako
Naravno, već sam napomenula da postoje načini da se otkrije da li jedna osoba koristi više nadimka, i da se to ODMAH sankcioniše. Tako da, svaku sumnju, da neko odavde koristi dupli nadimak, ne samo da bi radio prevare, već uopšte, odmah prijavite

Osim toga
Na pp vam apsolutno niko ne zabranjuje da šaljete adrese, pošto je to naravno, vaše lično opredeljenje. Ovde, ipak, to nije dozvoljeno, i molim da se bez zamerki toga pridržavate ;)

Pozdrav

Pa ja da me je neko zavrnuo ja bih to poslao svima na pp. A mene nije niko zavrnuo pa nemam ni koga da prijavljujem. A vidim da meni nije niko poslao ime i prezime i adresu nekog prevaranta.

A bilo bi lepo da je dobijem kako se ne bih opekao.

Za to smatram da je dovoljno samo navesti pod "neuspela razmena" i staviti nadimak

Ne, ovo definitivno nije dovoljno u slucaju psihopata i lopova koji kradu na desetine diskova varajuci korisnike koji imaju poverenja u njih.

već sam napomenula da postoje načini da se otkrije da li jedna osoba koristi više nadimka, i da se to ODMAH sankcioniše.

Hmmmm, Car Debil nije imao fiksnu IP adresu, i nisu nikako mogli da ga banuju... Pojavljivao se i sa "hakovanim" nalozima tudjih korisnika. Hvala Bogu, pa je onako nepismen (bio) , pa je svako iole vispren mogao da provali da se iza nadimka "kaca13" krije debil.

@ Raymond

Ne brini... Nema prevaranata... Anyu i Slava smo provalili... i to je to za sada... i nadam se i za ubuduce. :)
Ako se neki pojavi... well... he'll sleep with fishes... no matter where he lives. :D

Poslednja izmena:

Back