Ko je za razmenu neka trazi katalog na razmena_serija@yahoo.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslatomijatovic_86:Imam ja, posalji spisak na mijatovic_86 et yahoo.com, mada je to samo 3 DVDa
mezzano:Treba mi
3rd Rock From The Sun
Simpsons
The X-files
Poirot
Sherlok Holmes
Katalog sa mojom ponudom
http://files-upload.com/399279/Filmoviiigrezarkostgmail.com.xls.html
Samo razmena, ne kupujem nista!
Ja sam i nameravao da dam nesto drugo za uzvrat, na primer, filmove, igre, stripove... Kako bih mogao da obogatim kolekciju, razmenom serija, kad imam samo 2?!mijatovic_86:Iskreno prijateljski savet obogati jos malo broj serija i sigurno ces naci nekog da se menjas, posto sam video koliko imas i serija i filmova, pa cisto da ti reknem da ti treba bar jos desetak za pocetak...
Ovo gore je cirka 50 DVDa
I da kakav ti je rip na Prijateljima, kad svih 10 sezona staje na 5 DVDa ?
Pozz i sve najbolje
mezzano:Ja sam i nameravao da dam nesto drugo za uzvrat, na primer, filmove, igre, stripove... Kako bih mogao da obogatim kolekciju, razmenom serija, kad imam samo 2?!
Jeste da zalazim u 'offtopic', ali moram da ti odgovorim. Ja ne planiram da nabavim sve serije koje su ikada snimljene, nego mi trebaju te 4-5 koje sam naveo i nista me vise od serija ne interesuje. Da ocu da ih kupim, sredio bih za cas, ali necu. Pokusacu da nadjem nekog kome cu za uzvrat da dam nesto drugo i da dobijem tih nekoliko serija, i kraj.he-tan:Za pocetak kupujes serije,,ja to radim jos uvek iako imam oko 70 serija jer ovde svi imaju mnogo vise.Meni to vise odgovara jer mi je net spor i mrzi me iskreno da skidam,ali ti vidi sta ti vise odgovara.
Poz
Vazi! Posalji mi ovo sto mi treba, i nikad vise necu ostaviti post na ovoj temi! :-)Bule_busko:>>mezzano
Kad si vec to pomenuo, moram da dodam ovde da sam i ja tako poceo, kao i jos par ljudi koje znam...sve je pocelo tako sto sam samo hteo da nabavim nekih 4-5 serija, zaista!...a onda je otislo i maaalo dalje
![]()
Kad nabavis to sto trazis videcemo koliki si ti karakter...;-)