ima li neko mozda argentinsku seriju resistire,bila je na prvom kanalu pre par godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GoldenDragoN:ako milis na onu seriju sto je portugalska imam je 8 dvda je ali je spaski pricai nisam nasao ni titlove
he-tan:nije portugalsk,argentinska iz 2003, bila je na prvom kanalu,resistire vidi na imdb
Bule_busko:>>zvoncica_nis
To je vec malo teze...potrazi eng. titl ako igde ima, tada ce bar biti neke sanse da neko to preuzme...ovo su bas redji jezici
Tako je!Sta se ovde vise desava?Bule_busko:Da li bi neko bio ljubazan da pobrise ovaj spam, pola sata mi ucitava stranicu...?
milicaanchy:Golden DRagon,pobrisala sam ti poruke,ali poshto nisi obracjao pazhnju na upozorenje,prosledicju adminu zahtev za ban.
vraticje se taj sigurno...Bule_busko:Okasnila si Milice, vec su ga banovali koliko sam video...sad samo jos da vidimo pod kojim imenom ce se vratiti![]()
Prva nova faca koja se bude pojavila i pravila da nista ne zna je on, mogu da se kladim... ;-)
...kakva napast... :-(
ok ma nema veze moze i bez prevoda samo da seriju ponovo odgledam ( posto RTS kad sam bio klinac nije otkupila sve serijale) da vidim krajBule_busko:edy 011
Prevoda za nju nema zasad, bar koliko sam ja upoznat