Razmena serija i titlova

Ovo je prosto neverovatno...
Ajde bre , licno stvartno nemam nista p[rotiv decka jer nisam nista radio sa njim, ali ponasanje je stvarno uzasno, i da ako su:

Hellraiser
Indiana Jones
Rocky
Lethal Weapon
Lord of the Rings
Jurassic Park
Flags of Our Fathers + Letters From Iwo Jima
Saw (I,II,III)
.....
......

serije onda i ja imam oko 600 serija :)

I da ovo sa dizanjem sifre maila, mislim stvarno .... Cemu to...

Pozz Bule, kako je bilo na odmoru? :)

>>milicaanchy
Vrlo rado cemo prestati da se svadjamo, ali zar ne mislis da bi bio red da malo zastitis temu od takvog prevaranta za koga pouzdano znam da i vi modovi imate probleme...malo vise brisanja njegovih postova i cesci banovi i odustace...ne zameram ja sto si obrisala moj post, mozda sam zaista i preterao ali decko zaista nije zdrav...a da ne pricamo o tome da ga pola krstarice juri sto ih je nesto zeznuo, koliko vidim

Ti znas dobro da sam se i ja na prvom mestu trudio da ova tema bude namenjena iskljucivo onome na sta naslov upucuje, razmeni serija, i nicemu vise i sve do nailaska ovog lika je sve bilo uglavnom ok - nema smisla da se preti celoj temi, to jest svima koji tu ucestvuju kad svi znamo gde lezi sustina problema, zar ne?

Nadam se da ne zameras na ovome, mislio sam da ovo prosledim kroz pp ali onda bi verovatno neko drugi od drugara sa teme reagovao, pa neka ovo bude u ime svih nas ako se slaze drustvo ;-)

Bule_busko:
>>milicaanchy
Vrlo rado cemo prestati da se svadjamo, ali zar ne mislis da bi bio red da malo zastitis temu od takvog prevaranta za koga pouzdano znam da i vi modovi imate probleme...malo vise brisanja njegovih postova i cesci banovi i odustace...ne zameram ja sto si obrisala moj post, mozda sam zaista i preterao ali decko zaista nije zdrav...a da ne pricamo o tome da ga pola krstarice juri sto ih je nesto zeznuo, koliko vidim

Ti znas dobro da sam se i ja na prvom mestu trudio da ova tema bude namenjena iskljucivo onome na sta naslov upucuje, razmeni serija, i nicemu vise i sve do nailaska ovog lika je sve bilo uglavnom ok - nema smisla da se preti celoj temi, to jest svima koji tu ucestvuju kad svi znamo gde lezi sustina problema, zar ne?

Nadam se da ne zameras na ovome, mislio sam da ovo prosledim kroz pp ali onda bi verovatno neko drugi od drugara sa teme reagovao, pa neka ovo bude u ime svih nas ako se slaze drustvo ;-)
Nije tu bitno ko je prvi pocheo da vredja,sve svadje se brishu.Ja sam izbrisala koliko sam mogla,ali ne mogu da pustim da se svadje nastave a ja da idem za njim pa brishem.Ja da mogu da ga banujem,sigurno bihm,ovako brisanje poruka je zasad sve shto mogu da uradim.Ako se ne smiri,prijavicju ga adminu.Nek tema ostane otvorena,ali vratite se normalnom razgovoru.

ja sam (jednom do sada) saradjivala sa tim likom - vlasnikom tolikog br usernameova, iz subotice, bla bla
i saradnja je bila uspesna. Sacekala sam da prvi posalje pa tek onda ja njemu
i ZAISTA je sve bilo ok.
Narezao je sve ppo dogovoru, maximalno korektno.
Znaci, govorim u svoje ime, za ostale ako je nekoga zeznuo, ne znam.

Samo sto je zaista preterao sa ponasanjem, ali nije jedini. Smatram
da bi trebalo da se KONACNO utvrde neka PRAVILA postovanja.
Nacin na koji se postavlja katalog - onoga sto imas / trazis i da se SVE ostalo obavlja off topic : mejlom ili PP.

Ne sama svadje, vec svako " chatovanje" van teme, neminovno vodi do neke rasprave ocigledno..

Takvi smo ljudi...

Eto, ja ne znam NI JEDAN JEDINI FORUM, na kojem sam ikada 'ucestvovala'
da je LEPO FINO FUNKCIONISAO
bez rasprava i svadja od najfinijeg do najbanalnijeg i skoro - poremecenog tona obracanja.

Ovo je samo moje misljenje
tj ideja
da se NAPRAVE tzv : PRAVILA POSTOVANJA
i time sprece, ili bar umanje
agresivni postovi i gomilanje stranica "u prazno" na samoj temi.

Pozdrav svim forumasima.

>>milicaanchy
Fair enough...samo imaj u vidu da se radi o liku koji je dosad banovan bar 10-12 puta koje ja znam, pocev od car devil na dalje...sta mislis kolika je sansa da se naprasno smiri?...ali ko zna, cuda se desavaju, svakom treba pruziti sansu na kraju krajeva

>>Alpengirl
Ovo je 1. (i slovima - prvi) put da ista dobro cujem za tog decka...ili svi grese u vezi njega ili si imala srece ;-)
A sto se pravila tice, svaki forum ima svoj pravilnik pa i ovaj...a sad, sto se retko ko ovde toga pridrzava, to je vec druga stvar, za neki iole bolji efekat broj modova i admina bi trebao da se udvostruci ovde, ja mislim, kao i da se poostri sprovodjenje tih pravila

>>
c040.gif
c040.gif
c040.gif

>>Ben Adam
Slazem se

Back