Jesi, napisao si pon-uto pre 10 dana i jos mi nije stiglo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GoldenDragoN:ako si toliko zajeban daj mi tvoj mail resicu te ja za 30min max
Nije tu bitno ko je prvi pocheo da vredja,sve svadje se brishu.Ja sam izbrisala koliko sam mogla,ali ne mogu da pustim da se svadje nastave a ja da idem za njim pa brishem.Ja da mogu da ga banujem,sigurno bihm,ovako brisanje poruka je zasad sve shto mogu da uradim.Ako se ne smiri,prijavicju ga adminu.Nek tema ostane otvorena,ali vratite se normalnom razgovoru.Bule_busko:>>milicaanchy
Vrlo rado cemo prestati da se svadjamo, ali zar ne mislis da bi bio red da malo zastitis temu od takvog prevaranta za koga pouzdano znam da i vi modovi imate probleme...malo vise brisanja njegovih postova i cesci banovi i odustace...ne zameram ja sto si obrisala moj post, mozda sam zaista i preterao ali decko zaista nije zdrav...a da ne pricamo o tome da ga pola krstarice juri sto ih je nesto zeznuo, koliko vidim
Ti znas dobro da sam se i ja na prvom mestu trudio da ova tema bude namenjena iskljucivo onome na sta naslov upucuje, razmeni serija, i nicemu vise i sve do nailaska ovog lika je sve bilo uglavnom ok - nema smisla da se preti celoj temi, to jest svima koji tu ucestvuju kad svi znamo gde lezi sustina problema, zar ne?
Nadam se da ne zameras na ovome, mislio sam da ovo prosledim kroz pp ali onda bi verovatno neko drugi od drugara sa teme reagovao, pa neka ovo bude u ime svih nas ako se slaze drustvo ;-)
he-tan:Zasto da se brise ovo je super tema,taman sam pocela da skupljam serije koje zelim zato sto mi je net spor i ne mogu nista da skidam tako da mi ovo bas odgovara a kome ne nemoj ni da dolazi!