Razmena serija i titlova

mezzano:
Treba mi
3rd Rock From The Sun
Simpsons
The X-files
Poirot
Sherlok Holmes

Katalog sa mojom ponudom
http://files-upload.com/399279/Filmoviiigrezarkostgmail.com.xls.html

Samo razmena, ne kupujem nista!

Iskreno prijateljski savet obogati jos malo broj serija i sigurno ces naci nekog da se menjas, posto sam video koliko imas i serija i filmova, pa cisto da ti reknem da ti treba bar jos desetak za pocetak...
Ovo gore je cirka 50 DVDa :)
I da kakav ti je rip na Prijateljima, kad svih 10 sezona staje na 5 DVDa ?

Pozz i sve najbolje

mijatovic_86:
Iskreno prijateljski savet obogati jos malo broj serija i sigurno ces naci nekog da se menjas, posto sam video koliko imas i serija i filmova, pa cisto da ti reknem da ti treba bar jos desetak za pocetak...
Ovo gore je cirka 50 DVDa :)
I da kakav ti je rip na Prijateljima, kad svih 10 sezona staje na 5 DVDa ?

Pozz i sve najbolje
Ja sam i nameravao da dam nesto drugo za uzvrat, na primer, filmove, igre, stripove... Kako bih mogao da obogatim kolekciju, razmenom serija, kad imam samo 2?!

mezzano:
Ja sam i nameravao da dam nesto drugo za uzvrat, na primer, filmove, igre, stripove... Kako bih mogao da obogatim kolekciju, razmenom serija, kad imam samo 2?!

Za pocetak kupujes serije,,ja to radim jos uvek iako imam oko 70 serija jer ovde svi imaju mnogo vise.Meni to vise odgovara jer mi je net spor i mrzi me iskreno da skidam,ali ti vidi sta ti vise odgovara.
Poz

he-tan:
Za pocetak kupujes serije,,ja to radim jos uvek iako imam oko 70 serija jer ovde svi imaju mnogo vise.Meni to vise odgovara jer mi je net spor i mrzi me iskreno da skidam,ali ti vidi sta ti vise odgovara.
Poz
Jeste da zalazim u 'offtopic', ali moram da ti odgovorim. Ja ne planiram da nabavim sve serije koje su ikada snimljene, nego mi trebaju te 4-5 koje sam naveo i nista me vise od serija ne interesuje. Da ocu da ih kupim, sredio bih za cas, ali necu. Pokusacu da nadjem nekog kome cu za uzvrat da dam nesto drugo i da dobijem tih nekoliko serija, i kraj.

>>mezzano
Kad si vec to pomenuo, moram da dodam ovde da sam i ja tako poceo, kao i jos par ljudi koje znam...sve je pocelo tako sto sam samo hteo da nabavim nekih 4-5 serija, zaista! :lol: ...a onda je otislo i maaalo dalje :mrgreen: :mrgreen:

Kad nabavis to sto trazis videcemo koliki si ti karakter... :lol: ;-)

Bule_busko:
>>mezzano
Kad si vec to pomenuo, moram da dodam ovde da sam i ja tako poceo, kao i jos par ljudi koje znam...sve je pocelo tako sto sam samo hteo da nabavim nekih 4-5 serija, zaista! :lol: ...a onda je otislo i maaalo dalje :mrgreen: :mrgreen:

Kad nabavis to sto trazis videcemo koliki si ti karakter... :lol: ;-)
Vazi! Posalji mi ovo sto mi treba, i nikad vise necu ostaviti post na ovoj temi! :-)

Pozdraw svima!

Trazim:

Lost S3
Desperate Housewives S3
Grey's Anatomy S3
Prison Break S1,S2

vuchko87@gmail.com

Nudim:

Prilozi

• vuchko87@gmail.com - serije8.jpg
    vuchko87@gmail.com - serije8.jpg
    94,4 KB · Pregleda: 44