Razmena serija i titlova

Daj ljudi javite se za razmenu!!!
evo spiska:

my name is erl
will and grys
medium
numbers
full hause
dead zone
star trek ceo serijal
star trek ceo serijal
star trek ceo serijal
star trek ceo serijal
neznam tacno kako se zovu svi serijali sta treka
sledge hammer
24-10 dvd
4400-2dvd
o.c-6dvd
The Pretender-8dvd
One Tree Hill-8dvd
Heroes-2dvd
House m.d-2dvd
Rome-2dvd
CSI NY-4dvd
CSI:Miami-9dvd
CSI las vegas-12dvd
CHARMED-16dvd
dosije x-17 dvd
Prison Break-2dvd
BITANGE I PRINCEZE-3dvd
PRIJATELJI-12dvd
Alias-10dvd
Desperate Housewives-6dvd
Lost-6dvd
Supernatura-4dvd
kyle xy-1dvd
Eureka-1dvd
braca po oruziju
smallville
sex and city
invasion
surface
kingdom hospital
ivasion
dead zone 1 i 2 sezonu
2,5 men 1 sezonu
john doe
Dead Like Me
Surface (13,14,15)
Novo:
Oz
the last rom
baywotch
vanshead
gray's antomy
dexter
day break
boston legal

JA SAM KRALJ, ja sam lopov i gad
lancima okovan mrzim tvoj svet
umno poremecen, novcem opterecen
teksilno unakazen, ludilom pregazen
lazem, kradem i opijam se

JA SAM KRALJ i tako sam glup
nisam ni svestan koliko sam lud
umno poremecen, dosadom zarazen
mentalno zasicen, duhovno osakazen
gledaj u mene prepoznaces se!!!

Vuchko987:
Zaboravio si "mentol" , "degenerik" , "hendikep" , "kompleksash" , "imbecil" ... itd.

Hvala Bogu, pa si post kopirao od nekud, inace ne bismo mogli da ga procitamo da je napisan tvojom rukom, na tvom mentolskom jeziku bez inerpunkcije.

IGRAC RASTAFARIAN SE NASAO JAKO POGODJEN ZBOG FARMANJA TE SE POCEO NEDOLICNO PONASATI

myscreenshot36rv4.png

PHP:
Let the dog **** your mother!  Jeba ti pas mater!     Let the pussy become disgusting to you!  ***** ti se zgadila!     Into the mother's pussy!  U ***** materinu!     Mother's pussy to you!  ***** ti materina!     My **** hurts!  Boli me *****!     My **** shoots!  Puca mi *****!     Let the horse with his bloody ****  **** your innocent sister  on your mother's grave  while the dogs are dragging  your father's guts!  Jeba ti konj krvavim kurcem  nevinu sestru na maminom grobu  dok ti psi razvlače tatina crijeva!     Let God let your mother  recognize you in chevap!  Dabogda te mama u ćevapu prepoznala!     Thank the **** for a kick!  Fala ***** na udarcu!     Thank the pussy for a welcome!  Fala pici na dočeku!     **** your picture!  **** sliku svoju!     I **** you in the eyes of the New Year!  **** te ja u oči Nove Godine!

Let the dog **** your mother!
Jeba ti pas mater!

Let the pussy become disgusting to you!
***** ti se zgadila!

Into the mother's pussy!
U ***** materinu!

Mother's pussy to you!
***** ti materina!

My **** hurts!
Boli me *****!

My **** shoots!
Puca mi *****!

Let the horse with his bloody ****
**** your innocent sister
on your mother's grave
while the dogs are dragging
your father's guts!
Jeba ti konj krvavim kurcem
nevinu sestru na maminom grobu
dok ti psi razvlače tatina crijeva!

Let God let your mother
recognize you in chevap!
Dabogda te mama u ćevapu prepoznala!

Thank the **** for a kick!
Fala ***** na udarcu!

Thank the pussy for a welcome!
Fala pici na dočeku!

**** your picture!
**** sliku svoju!

I **** you in the eyes of the New Year!
**** te ja u oči Nove Godine!

Kod:
243. No 1 Mrs u picku materinu, ***** ti mater i zivu i mrtvu, dzukelo seljacka!!!     ***. No 2 Jebaću ti mamu u po *****,  pa će ti tata mislit da je njena ***** garaža za fiću.     ***. No 3 ***** ti dete grbavo u leđa.     ***. No 4 ***** ti dete musavo.    ***. No 5 ***** li ti djete od po kile.     ***. No 6 **** ti ja sestru medju oci tako jako da ce ***** TI MAMU U PO ***** U USTA.     211. ***** TI DIJETE U RAZVOJU.     210. Isususovt ću ti ***** u glavu.     209. **** te Hristos mrtvi osuseni !!!!!!!!!     208. ****** onaj koji te je stvorio!!!!     207. ***** vam mater nabrijanu.     206. **** bi ti oca, ali nisam *****!     205. **** ti konj slijepu sestru krvavim kurcem na majcinom grobu, dok otac slogiran gleda !!!!!!!!!!!!!!!!!!     ***. ***** ti mamu na bananu, strinu na violinu i tetku na resetku!!!     203. JEBOLI TI FELGU MAJKE SVOJE!!     202. ***** vam svima po mater.     ***. ***** li ti reljef uzeg zavicaja.     200. ***** dobre ribe kada su glupe.     199. ***** te smotana sta si zino ko krava u prazne jasle.     198. ***** ti oca pederu jedan.     197. Boli te ***** u guzici.     196. Jeo bi ti sestrino ***** ko sarmu.     195. Bem ti ti mater u po ***** smrdljive.     194. ***** ti ***** Zorkinu!     193. Ma ***** ja vama svima .... po ceger mrva ! ! !     192. Pusi ga !     191. Mrs u ***** pajvane!!!!!     190. ***** TI.......SVE TI *****!!!!!!!     189. POPISAM TI SE NA *****!!!!!     188. Bas si glupa!!!     187.      163. Ke ti ebam majkata vo pickata i sestra v gz.     162. **** te kos u posran nos!     161. ***** VAM CEGER MRVA ! ! !     160. ***** ti majku u prdaljku.     159. **** te isus antikrist u sred posranog supka koji nisi opro 99 dana.     158. Dzigerce ti *****.     157. **** ti pohovani ustipak majku.     156. ***** ti majku u sred *****.     155. Pusi kitu drugu Titu.     154. ***** ti baklavu sa kuranovim listovima prelivenu ajetima iz kurana.     153. **** te gob u ledja!     152. ****** ti lampa majku a prekidac joj cio svijet palio.     151. **** ti pun pljeh pite majku.     150. **** ti nezamijseni ljep majku.     149. **** ti Erko sto radi kod mene majku.     148. Kemo i Cake jebu vase seke lake.     147. **** ti nuze hadzija majku.     146. **** ti hodza sa parica majku ona sabahko mutavi.     145. Hop hopa **** hodza Popa.     144. **** ti patrijarh majku ono kad ti pop krsti sestru kurcem po glavi.     143. ***** ti biku u srce.     142. ***** ti majku ono kad taji na bazen a sheka je gleda !!!     141. ***** ti boze boga.     140. ***** ti prvi red dzenaze...     139. ***** ti pola pite!     138.  ***** ti mamu u sred raskrvarene, neobrijane, natečene...     137. ***** ti krofnu!     136. ***** ti frižider sladoleda!     135. ***** ti dzamiju u izgradnji.     134. Boli te ***** usta.     133. ***** ti mater iz sve snage.     132. **** ti otac mecku pod lijevu plecku.     131. Mami ti ga medju guzove.     130. ***** ti vagon zita, i u svakom zrncu po jednog Boga.     129. Reci sestri da se plakne, navraticu veceras!!     128. Svrsim ti mami na nosne dlacice.     127. POGLEDAJ SE KAK'I SI ..... SIT SE SVOJE MATERE NAJEBO.     126. ***** TI KLIN GDJE HODZA VJESA MANTIL KAD UDJE U DZAMIJU.     125. **** JEŽA U LEĐA.     124. ***** ti ženu i sve troje djece.     123. ***** ti sabor!     122. ***** ti sistem!     121. ***** ti cisternu svete vode!     120. ***** ti kilometar patrica!     119. ***** ti loptu od isusove kože.     118. **** JEŽA U LEĐA.     117. ***** li ti slatku majku.     116. Kad ti se potroši baterija u vibratoru, jebi se mojim kurcem.     115. Fak ju.     114. Svi nesto ****** a nemate ***** ni jaja!     113. NAPRCIM TI SE STARE KO MLADE KOBILE!     112. Najebala te krv budišine mafijaške marere da ti se najebo sveti ilija pobožni ***** navlažene i razvaljene.     111. Tvoja mater je tako prokleta da vozih biciklo bes sjedala samo na sibski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUAHAMUAHAHMAUHA     110. Jebi te se svi.     109. ***** li ti porodicno stablo!     108. ***** te u supak, da ti ***** place.     107. Kito slinava jedna.     106. **** ti bog mater u sred smrdljive, zapišane pičkulje sa kurcem koji ti je sestra prethodno lizala nosom.     105. Ko te **** jebi i ti njega.     104. SVRSIM TI NA TU STARU TASTATURU.     103. ***** ti seme i pleme.     102. **** ti pas kosti.     101. Bode te *****.     100. A mame ti se nagledam.     99. ***** ti mater dok ti susi ves.     98. ***** ti ja mater.     97. ***** mu ja mater.     96. **** te Boziji jarac.     95. ***** ti krusnu mrvu.     94. ***** ti *****.     93. **** TI MATER KO GOD MOZE DA ****.     92. **** ti meni svoju mater.     91. Nemoj da ja psujem...**** ti konj trudnu sestru na majcinom grobu dok ti otac paraliziran gleda iz grmlja.     90. ***** ti biciklano zvono!     89. ***** TI PEPO.     88. 'bem ti tavu zarenu i krv mlade rode.     87. Jebate rajsko cvece.     86. Jebi se sa crnim magarcima i belim medvedima i njilskim konjima i plemenom MAO TANG!!!!!!!!!!!!!!      85. **** vam Softica svima nevine sestre.    84. ***** ti djete u stomaku tvoje retardirane incestne majke.     83. AJDE U PICKU KLOPAVU.     82. Balkanac bio balkanac osto.     81. ***** ti supu od Isusovih kostiju začinjenu nevinošću svete Marije.     80. **** te Božiji kišobran.     79. Poguzim ti babu još dok je bila u pici tvoje prababe.     78. ***** ti materinu mater u materinoj maternici.     77. ***** ti aerodrom po kojem uzlecu meleci.     76. JEBAM SVIMA MAMU SKRGAVU OVDE DA VAM ***** MATERINA DECIJA, IMA DA VAM ISCUPAM TE SKRGE NAKARADNE PEDERSKE KONJI JEDNI MANGUPSKI USRANI.     75. J E B I   K E V U   M A T O R I M    K U L O V I M A.     74. ***** te u te tvoje prljave usi!!!     73. Kud si čorav tu još i ne vidiš, ***** ti čorava!     72. **** ti isus bog pas mater u tri lavora krvi isusove!     71. Bog ti se mile matere najebo na samrti tvog oca u tri ***** strinine u ***** materinu.     70. ***** ti tri silosa žita, zrno po zrno, u svakom zrnu tri ***** materine.     69. ***** ti sarmu od kuranskih slova zamotanu u kuranske listove.     68. Jebat ču te dok ti oči ne izpadnu, a onda zato što su ti ispale.     67. ***** ti mamu zguza u sise.     66. ***** ti kola pšenice i na svakom zrnu 100 bogova.     65. ***** ti kevu u po šupka.     64. ***** ti palmu za koju je Isus vezao devu!     63. ***** ti sve, u familiji, što nosi suknju     62.  ***** ti dete gumeno!!     61. ***** ti dete od 100 grama.     60. ****** ko te napravio.     59. ***** ti mamu, i mami mamu, i maminoj mami mamu!!!     58. ***** te pojela podrapana! Poslao: Vedranowsky    57. **** ti ja pas mater !!!     56. **** ti nos *****.     55. **** TI BIN LADEN SESTRU KOJU TI MAJKA NA KRVAVU PICKU IZBACI.     54. ***** ti mater u picku!    53. Bog te ****!     52. **** ti pas mater!    51. Crko dabogda stoko seljacka!    50. Popušis mi ***** krasni!    49. **** te Sveti Ilija.    48. **** te Papa.     47. ***** ti se ogadila.    46. ***** te usta.    45. ***** te u oko.     44. ***** te gluhu!     43. ***** te glupog!     42.  ***** ti sve do 4 kolena.     41. **** TI KONJ MRTVU MATER OBJEŠENU ZA JAJA NA TRGU.     40. Jebi svoju mamu da ti rodi sestru da imas sta da ***** kad ti majka umre!     39. DOBRA TI JEBACICA ONA SESTRA!     38. Svrsim ti u lijevu nozdrvu!!!     37. ***** ti sve po spisku, pametnije bi bilo da te je stari otreso o plocice u kupatilu !!!     36. ***** TI SITNO ZITO     35. Mami ti ga kroz usi provučem.     34. **** TI KONJ TRUDNU SESTRU KRVAVIM KURCEM NA MAJCINU GROBU ISVE TI TO GLEDO OTAC IZ INVALIDSKIH KOLICA.     33. Svu ti mljeko pokipi po ploci usta gledas ***** te u oci!!!     32.  Alo stoko! jebacu ti mater u runjavu picku sa drskon od masklina s kojin san ti prethodno zatuka oca. 100ko     31. **** sam ANKICU, jebat cu i ANICU.     30. Jebemti gumenog totija.     29. ***** ti slike mamine sestre!!!     28. ***** ti oca odakle te izbacio.     27. **** ti dupli pas mater.     26. **** ti MATER onaj konj sto te jutros obukao !!!     25. **** TI JA PAS MATER !!!     24. **** te ko te nije, al ja PRVI!!!     23. **** ti Bin Laden strinu.     22. ***** ti mrtvu mater u hladna usta.     21. **** ti konj krvavim kurcem nevinu sestru na majcinom grobu!!     20. ***** ti mater gdje god je šuplja.     19. ****** ti macka selo.     18. **** ti kum mater krvavim kurcem na tatinu grobu...     17. ***** li ti zeni majku u picku.     16. ***** li ti ono dete krvavo.     15. **** ti bog majku krvavu nabijenu na ražanj.     14. ***** ti ćer u *****.     13. Nataknem te na penija smrdljivko sugavi.     12. Da ti ebam gs majcin u *****.     11. JEBOTI JA STANDARD OD GRADISKE.     10. Jebat cu te gore, nego sto **** hrvat srbina!     9. ***** ti kolačić.     8. ***** ti ovaj sms sistem.     7. ***** ti kevu krvavu i majku raspetu na križu.     6. **** ti mrtav konj mater s krvavim kurcem na grobu mrtve sestre njuferice koja je umrla od leukemije.     5. Jebacu ti oca i majku i sinove u rovovima.     4. Jebacu ti prvi red na kevinoj sahrani!      3. Jebat cu ti mater u oci! Pa jebi ! Pa ocu bre.     2. ***** li ti svaku majku.     1. Jebacu ti biciklo i odsaraficu ti mamu.

243. No 1 Mrs u picku materinu, ***** ti mater i zivu i mrtvu, dzukelo seljacka!!!

***. No 2 Jebaću ti mamu u po *****, pa će ti tata mislit da je njena ***** garaža za fiću.

***. No 3 ***** ti dete grbavo u leđa.

***. No 4 ***** ti dete musavo.

***. No 5 ***** li ti djete od po kile.

***. No 6 **** ti ja sestru medju oci tako jako da ce joj se praunucad radjati sljepi!!!

***. No 7 ***** ti mrtvu majku, u hladnom grobu, u trulu sisu, uz tihi jecaj pogrebne muzike :-(

***. van konkurencije Ako te pojebem u guzicu majki ćeš na grobu govoriti kako ti je lepo bilo.

***. van konkurencije extra Jebacu ti sve i dete kad ti se rodi ja cu da ga zadojim!

***. van konkurencije extra + Svrsim ti cerkici na benkicu.

233. Izes mi menzis iz picku.

232. IZDRKAM TI NA LEDJA DA MISLIS DA JE KREMA NIVEA.

231. ***** ti seme detinje.

230. ***** ti kosku detinju.

229. ***** ti sisku.

228. ***** te u guzu da rodis francuzu.

227. Izedes mi corbinju iz picku.

226. **** ti bog boga!

225. Da ti eba grobot i sticata skapana od sandakot.

224. ***** ti majku krvavim kurcem na sestrinom grobu.

223. ***** TI SESTRU U PRKNO, MAJKU TI ***** DA TI JE *****!

222. ***** ti isusa od brašna bijelog zadrtog i 567 buda i plastičnog alaha u pol pakše kaljave.

221. ***** ti jato magaradi.

220. ***** pun vagon psenice, i u svakom zrnu TEBE!

219. **** ti pas mrtvu majku razapetu na tri krvava panja!!

218. ***** LI TI MAJKU U PIZDU VRELU A TI JE JEZIKOM HLADIO.

217. Mamu vam ***** HRVATSKU.

216. Je bo te arafat u straznu piramidu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

215. IZJS MI KURCINU.

214. NAPASES MI SE MUDA KO ZEC KELERADE.

213. ***** TI DJETE ZAMOTANO U SARMU.

212. ***** TI MAMU U PO ***** U USTA.

211. ***** TI DIJETE U RAZVOJU.

210. Isususovt ću ti ***** u glavu.

209. **** te Hristos mrtvi osuseni !!!!!!!!!

208. ****** onaj koji te je stvorio!!!!

207. ***** vam mater nabrijanu.

206. **** bi ti oca, ali nisam *****!

205. **** ti konj slijepu sestru krvavim kurcem na majcinom grobu, dok otac slogiran gleda !!!!!!!!!!!!!!!!!!

***. ***** ti mamu na bananu, strinu na violinu i tetku na resetku!!!

203. JEBOLI TI FELGU MAJKE SVOJE!!

202. ***** vam svima po mater.

***. ***** li ti reljef uzeg zavicaja.

200. ***** dobre ribe kada su glupe.

199. ***** te smotana sta si zino ko krava u prazne jasle.

198. ***** ti oca pederu jedan.

197. Boli te ***** u guzici.

196. Jeo bi ti sestrino ***** ko sarmu.

195. Bem ti ti mater u po ***** smrdljive.

194. ***** ti ***** Zorkinu!

193. Ma ***** ja vama svima .... po ceger mrva ! ! !

192. Pusi ga !

191. Mrs u ***** pajvane!!!!!

190. ***** TI.......SVE TI *****!!!!!!!

189. POPISAM TI SE NA *****!!!!!

188. Bas si glupa!!!

187. ***** ti mrtvu majku u usta raspala.

186. Prcim ti auspuff do katalizatora, i svrsim ti u semering.

185. ***** ti isusove rane majcine.

184. ***** ti mater u po maslene ***** Mirascicu_Aidu.

183. ***** ti mater kad si imo dvije minute.

182. ***** ti mater kad si bio EMBRION.

181. **** ti mater svoj, polizo ti mamu svoju ko cuko pastetu.

180. ***** ti poreklo.

179. JEBEN TI MATER, UZDUZ I POPRIKO, NA BOZIC KAD SE NI CUKO NE MRSI.

178. ***** te u čvalju dok ti sestri dajem pedalu!

177. **** bi ti Majku samo da nisam u Italiji.

176. ***** ti sisu desi sisnuo.

175. ****** ti puna garaza ne registrovanih sedrnja sestruuuuu.

174. MAMINU MAMICU DA TI ***** MAMICU MAMINU U PICKU.

173. Sve ti ***** zarazno i zivo i mrtvo pd spisak.

172. ***** ti mater sutavu u picku.

171. Majkevam ga spalim u picku ja.

170. Mamicu vam ***** da vam ***** mamicu u picicu ja.

169. ***** ti nevinu sestricu u dlakavi supak kroz popisane gacice.

168. ***** TI CVAJ BOGA.

167. ***** li ti mamu usta a oca u *****!

166. ***** te u materi...

165. **** ti ***** posranim kurcem raspetog i gubavog oca tri put u truli supak!

164. Jebemte sakata.

***. Puši kitu ponositu.

163. Ke ti ebam majkata vo pickata i sestra v gz.

162. **** te kos u posran nos!

161. ***** VAM CEGER MRVA ! ! !

160. ***** ti majku u prdaljku.

159. **** te isus antikrist u sred posranog supka koji nisi opro 99 dana.

158. Dzigerce ti *****.

157. **** ti pohovani ustipak majku.

156. ***** ti majku u sred *****.

155. Pusi kitu drugu Titu.

154. ***** ti baklavu sa kuranovim listovima prelivenu ajetima iz kurana.

153. **** te gob u ledja!

152. ****** ti lampa majku a prekidac joj cio svijet palio.

151. **** ti pun pljeh pite majku.

150. **** ti nezamijseni ljep majku.

149. **** ti Erko sto radi kod mene majku.

148. Kemo i Cake jebu vase seke lake.

147. **** ti nuze hadzija majku.

146. **** ti hodza sa parica majku ona sabahko mutavi.

145. Hop hopa **** hodza Popa.

144. **** ti patrijarh majku ono kad ti pop krsti sestru kurcem po glavi.

143. ***** ti biku u srce.

142. ***** ti majku ono kad taji na bazen a sheka je gleda !!!

141. ***** ti boze boga.

140. ***** ti prvi red dzenaze...

139. ***** ti pola pite!

138. ***** ti mamu u sred raskrvarene, neobrijane, natečene...

137. ***** ti krofnu!

136. ***** ti frižider sladoleda!

135. ***** ti dzamiju u izgradnji.

134. Boli te ***** usta.

133. ***** ti mater iz sve snage.

132. **** ti otac mecku pod lijevu plecku.

131. Mami ti ga medju guzove.

130. ***** ti vagon zita, i u svakom zrncu po jednog Boga.

129. Reci sestri da se plakne, navraticu veceras!!

128. Svrsim ti mami na nosne dlacice.

127. POGLEDAJ SE KAK'I SI ..... SIT SE SVOJE MATERE NAJEBO.

126. ***** TI KLIN GDJE HODZA VJESA MANTIL KAD UDJE U DZAMIJU.

125. **** JEŽA U LEĐA.

124. ***** ti ženu i sve troje djece.

123. ***** ti sabor!

122. ***** ti sistem!

121. ***** ti cisternu svete vode!

120. ***** ti kilometar patrica!

119. ***** ti loptu od isusove kože.

118. **** JEŽA U LEĐA.

117. ***** li ti slatku majku.

116. Kad ti se potroši baterija u vibratoru, jebi se mojim kurcem.

115. Fak ju.

114. Svi nesto ****** a nemate ***** ni jaja!

113. NAPRCIM TI SE STARE KO MLADE KOBILE!

112. Najebala te krv budišine mafijaške marere da ti se najebo sveti ilija pobožni ***** navlažene i razvaljene.

111. Tvoja mater je tako prokleta da vozih biciklo bes sjedala samo na sibski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUAHAMUAHAHMAUHA

110. Jebi te se svi.

109. ***** li ti porodicno stablo!

108. ***** te u supak, da ti ***** place.

107. Kito slinava jedna.

106. **** ti bog mater u sred smrdljive, zapišane pičkulje sa kurcem koji ti je sestra prethodno lizala nosom.

105. Ko te **** jebi i ti njega.

104. SVRSIM TI NA TU STARU TASTATURU.

103. ***** ti seme i pleme.

102. **** ti pas kosti.

101. Bode te *****.

100. A mame ti se nagledam.

99. ***** ti mater dok ti susi ves.

98. ***** ti ja mater.

97. ***** mu ja mater.

96. **** te Boziji jarac.

95. ***** ti krusnu mrvu.

94. ***** ti *****.

93. **** TI MATER KO GOD MOZE DA ****.

92. **** ti meni svoju mater.

91. Nemoj da ja psujem...**** ti konj trudnu sestru na majcinom grobu dok ti otac paraliziran gleda iz grmlja.

90. ***** ti biciklano zvono!

89. ***** TI PEPO.

88. 'bem ti tavu zarenu i krv mlade rode.

87. Jebate rajsko cvece.

86. Jebi se sa crnim magarcima i belim medvedima i njilskim konjima i plemenom MAO TANG!!!!!!!!!!!!!!

85. **** vam Softica svima nevine sestre.

84. ***** ti djete u stomaku tvoje retardirane incestne majke.

83. AJDE U PICKU KLOPAVU.

82. Balkanac bio balkanac osto.

81. ***** ti supu od Isusovih kostiju začinjenu nevinošću svete Marije.

80. **** te Božiji kišobran.

79. Poguzim ti babu još dok je bila u pici tvoje prababe.

78. ***** ti materinu mater u materinoj maternici.

77. ***** ti aerodrom po kojem uzlecu meleci.

76. JEBAM SVIMA MAMU SKRGAVU OVDE DA VAM ***** MATERINA DECIJA, IMA DA VAM ISCUPAM TE SKRGE NAKARADNE PEDERSKE KONJI JEDNI MANGUPSKI USRANI.

75. J E B I K E V U M A T O R I M K U L O V I M A.

74. ***** te u te tvoje prljave usi!!!

73. Kud si čorav tu još i ne vidiš, ***** ti čorava!

72. **** ti isus bog pas mater u tri lavora krvi isusove!

71. Bog ti se mile matere najebo na samrti tvog oca u tri ***** strinine u ***** materinu.

70. ***** ti tri silosa žita, zrno po zrno, u svakom zrnu tri ***** materine.

69. ***** ti sarmu od kuranskih slova zamotanu u kuranske listove.

68. Jebat ču te dok ti oči ne izpadnu, a onda zato što su ti ispale.

67. ***** ti mamu zguza u sise.

66. ***** ti kola pšenice i na svakom zrnu 100 bogova.

65. Je

Back