243. No 1 Mrs u picku materinu, ***** ti mater i zivu i mrtvu, dzukelo seljacka!!! ***. No 2 Jebaću ti mamu u po *****, pa će ti tata mislit da je njena ***** garaža za fiću. ***. No 3 ***** ti dete grbavo u leđa. ***. No 4 ***** ti dete musavo. ***. No 5 ***** li ti djete od po kile. ***. No 6 **** ti ja sestru medju oci tako jako da ce ***** TI MAMU U PO ***** U USTA. 211. ***** TI DIJETE U RAZVOJU. 210. Isususovt ću ti ***** u glavu. 209. **** te Hristos mrtvi osuseni !!!!!!!!! 208. ****** onaj koji te je stvorio!!!! 207. ***** vam mater nabrijanu. 206. **** bi ti oca, ali nisam *****! 205. **** ti konj slijepu sestru krvavim kurcem na majcinom grobu, dok otac slogiran gleda !!!!!!!!!!!!!!!!!! ***. ***** ti mamu na bananu, strinu na violinu i tetku na resetku!!! 203. JEBOLI TI FELGU MAJKE SVOJE!! 202. ***** vam svima po mater. ***. ***** li ti reljef uzeg zavicaja. 200. ***** dobre ribe kada su glupe. 199. ***** te smotana sta si zino ko krava u prazne jasle. 198. ***** ti oca pederu jedan. 197. Boli te ***** u guzici. 196. Jeo bi ti sestrino ***** ko sarmu. 195. Bem ti ti mater u po ***** smrdljive. 194. ***** ti ***** Zorkinu! 193. Ma ***** ja vama svima .... po ceger mrva ! ! ! 192. Pusi ga ! 191. Mrs u ***** pajvane!!!!! 190. ***** TI.......SVE TI *****!!!!!!! 189. POPISAM TI SE NA *****!!!!! 188. Bas si glupa!!! 187. 163. Ke ti ebam majkata vo pickata i sestra v gz. 162. **** te kos u posran nos! 161. ***** VAM CEGER MRVA ! ! ! 160. ***** ti majku u prdaljku. 159. **** te isus antikrist u sred posranog supka koji nisi opro 99 dana. 158. Dzigerce ti *****. 157. **** ti pohovani ustipak majku. 156. ***** ti majku u sred *****. 155. Pusi kitu drugu Titu. 154. ***** ti baklavu sa kuranovim listovima prelivenu ajetima iz kurana. 153. **** te gob u ledja! 152. ****** ti lampa majku a prekidac joj cio svijet palio. 151. **** ti pun pljeh pite majku. 150. **** ti nezamijseni ljep majku. 149. **** ti Erko sto radi kod mene majku. 148. Kemo i Cake jebu vase seke lake. 147. **** ti nuze hadzija majku. 146. **** ti hodza sa parica majku ona sabahko mutavi. 145. Hop hopa **** hodza Popa. 144. **** ti patrijarh majku ono kad ti pop krsti sestru kurcem po glavi. 143. ***** ti biku u srce. 142. ***** ti majku ono kad taji na bazen a sheka je gleda !!! 141. ***** ti boze boga. 140. ***** ti prvi red dzenaze... 139. ***** ti pola pite! 138. ***** ti mamu u sred raskrvarene, neobrijane, natečene... 137. ***** ti krofnu! 136. ***** ti frižider sladoleda! 135. ***** ti dzamiju u izgradnji. 134. Boli te ***** usta. 133. ***** ti mater iz sve snage. 132. **** ti otac mecku pod lijevu plecku. 131. Mami ti ga medju guzove. 130. ***** ti vagon zita, i u svakom zrncu po jednog Boga. 129. Reci sestri da se plakne, navraticu veceras!! 128. Svrsim ti mami na nosne dlacice. 127. POGLEDAJ SE KAK'I SI ..... SIT SE SVOJE MATERE NAJEBO. 126. ***** TI KLIN GDJE HODZA VJESA MANTIL KAD UDJE U DZAMIJU. 125. **** JEŽA U LEĐA. 124. ***** ti ženu i sve troje djece. 123. ***** ti sabor! 122. ***** ti sistem! 121. ***** ti cisternu svete vode! 120. ***** ti kilometar patrica! 119. ***** ti loptu od isusove kože. 118. **** JEŽA U LEĐA. 117. ***** li ti slatku majku. 116. Kad ti se potroši baterija u vibratoru, jebi se mojim kurcem. 115. Fak ju. 114. Svi nesto ****** a nemate ***** ni jaja! 113. NAPRCIM TI SE STARE KO MLADE KOBILE! 112. Najebala te krv budišine mafijaške marere da ti se najebo sveti ilija pobožni ***** navlažene i razvaljene. 111. Tvoja mater je tako prokleta da vozih biciklo bes sjedala samo na sibski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUAHAMUAHAHMAUHA 110. Jebi te se svi. 109. ***** li ti porodicno stablo! 108. ***** te u supak, da ti ***** place. 107. Kito slinava jedna. 106. **** ti bog mater u sred smrdljive, zapišane pičkulje sa kurcem koji ti je sestra prethodno lizala nosom. 105. Ko te **** jebi i ti njega. 104. SVRSIM TI NA TU STARU TASTATURU. 103. ***** ti seme i pleme. 102. **** ti pas kosti. 101. Bode te *****. 100. A mame ti se nagledam. 99. ***** ti mater dok ti susi ves. 98. ***** ti ja mater. 97. ***** mu ja mater. 96. **** te Boziji jarac. 95. ***** ti krusnu mrvu. 94. ***** ti *****. 93. **** TI MATER KO GOD MOZE DA ****. 92. **** ti meni svoju mater. 91. Nemoj da ja psujem...**** ti konj trudnu sestru na majcinom grobu dok ti otac paraliziran gleda iz grmlja. 90. ***** ti biciklano zvono! 89. ***** TI PEPO. 88. 'bem ti tavu zarenu i krv mlade rode. 87. Jebate rajsko cvece. 86. Jebi se sa crnim magarcima i belim medvedima i njilskim konjima i plemenom MAO TANG!!!!!!!!!!!!!! 85. **** vam Softica svima nevine sestre. 84. ***** ti djete u stomaku tvoje retardirane incestne majke. 83. AJDE U PICKU KLOPAVU. 82. Balkanac bio balkanac osto. 81. ***** ti supu od Isusovih kostiju začinjenu nevinošću svete Marije. 80. **** te Božiji kišobran. 79. Poguzim ti babu još dok je bila u pici tvoje prababe. 78. ***** ti materinu mater u materinoj maternici. 77. ***** ti aerodrom po kojem uzlecu meleci. 76. JEBAM SVIMA MAMU SKRGAVU OVDE DA VAM ***** MATERINA DECIJA, IMA DA VAM ISCUPAM TE SKRGE NAKARADNE PEDERSKE KONJI JEDNI MANGUPSKI USRANI. 75. J E B I K E V U M A T O R I M K U L O V I M A. 74. ***** te u te tvoje prljave usi!!! 73. Kud si čorav tu još i ne vidiš, ***** ti čorava! 72. **** ti isus bog pas mater u tri lavora krvi isusove! 71. Bog ti se mile matere najebo na samrti tvog oca u tri ***** strinine u ***** materinu. 70. ***** ti tri silosa žita, zrno po zrno, u svakom zrnu tri ***** materine. 69. ***** ti sarmu od kuranskih slova zamotanu u kuranske listove. 68. Jebat ču te dok ti oči ne izpadnu, a onda zato što su ti ispale. 67. ***** ti mamu zguza u sise. 66. ***** ti kola pšenice i na svakom zrnu 100 bogova. 65. ***** ti kevu u po šupka. 64. ***** ti palmu za koju je Isus vezao devu! 63. ***** ti sve, u familiji, što nosi suknju 62. ***** ti dete gumeno!! 61. ***** ti dete od 100 grama. 60. ****** ko te napravio. 59. ***** ti mamu, i mami mamu, i maminoj mami mamu!!! 58. ***** te pojela podrapana! Poslao: Vedranowsky 57. **** ti ja pas mater !!! 56. **** ti nos *****. 55. **** TI BIN LADEN SESTRU KOJU TI MAJKA NA KRVAVU PICKU IZBACI. 54. ***** ti mater u picku! 53. Bog te ****! 52. **** ti pas mater! 51. Crko dabogda stoko seljacka! 50. Popušis mi ***** krasni! 49. **** te Sveti Ilija. 48. **** te Papa. 47. ***** ti se ogadila. 46. ***** te usta. 45. ***** te u oko. 44. ***** te gluhu! 43. ***** te glupog! 42. ***** ti sve do 4 kolena. 41. **** TI KONJ MRTVU MATER OBJEŠENU ZA JAJA NA TRGU. 40. Jebi svoju mamu da ti rodi sestru da imas sta da ***** kad ti majka umre! 39. DOBRA TI JEBACICA ONA SESTRA! 38. Svrsim ti u lijevu nozdrvu!!! 37. ***** ti sve po spisku, pametnije bi bilo da te je stari otreso o plocice u kupatilu !!! 36. ***** TI SITNO ZITO 35. Mami ti ga kroz usi provučem. 34. **** TI KONJ TRUDNU SESTRU KRVAVIM KURCEM NA MAJCINU GROBU ISVE TI TO GLEDO OTAC IZ INVALIDSKIH KOLICA. 33. Svu ti mljeko pokipi po ploci usta gledas ***** te u oci!!! 32. Alo stoko! jebacu ti mater u runjavu picku sa drskon od masklina s kojin san ti prethodno zatuka oca. 100ko 31. **** sam ANKICU, jebat cu i ANICU. 30. Jebemti gumenog totija. 29. ***** ti slike mamine sestre!!! 28. ***** ti oca odakle te izbacio. 27. **** ti dupli pas mater. 26. **** ti MATER onaj konj sto te jutros obukao !!! 25. **** TI JA PAS MATER !!! 24. **** te ko te nije, al ja PRVI!!! 23. **** ti Bin Laden strinu. 22. ***** ti mrtvu mater u hladna usta. 21. **** ti konj krvavim kurcem nevinu sestru na majcinom grobu!! 20. ***** ti mater gdje god je šuplja. 19. ****** ti macka selo. 18. **** ti kum mater krvavim kurcem na tatinu grobu... 17. ***** li ti zeni majku u picku. 16. ***** li ti ono dete krvavo. 15. **** ti bog majku krvavu nabijenu na ražanj. 14. ***** ti ćer u *****. 13. Nataknem te na penija smrdljivko sugavi. 12. Da ti ebam gs majcin u *****. 11. JEBOTI JA STANDARD OD GRADISKE. 10. Jebat cu te gore, nego sto **** hrvat srbina! 9. ***** ti kolačić. 8. ***** ti ovaj sms sistem. 7. ***** ti kevu krvavu i majku raspetu na križu. 6. **** ti mrtav konj mater s krvavim kurcem na grobu mrtve sestre njuferice koja je umrla od leukemije. 5. Jebacu ti oca i majku i sinove u rovovima. 4. Jebacu ti prvi red na kevinoj sahrani! 3. Jebat cu ti mater u oci! Pa jebi ! Pa ocu bre. 2. ***** li ti svaku majku. 1. Jebacu ti biciklo i odsaraficu ti mamu.