Razlog opsesije

samo pogledaj ko chini 90% postavljacha tema pa ce ti biti jasno :dash:

Па отвори ти неку бранили ти ко ,а не само што лупаш ту главу у тај зид ,мислим жао ми зида

pa ovo je pdf politika, ne znam sta je tu cudno, bilo bi lepo da ne postoji tako bliska krvava proslost sa vama, ali postoji,
normalno da ce ovde da se prica o vama, nece o Bocvani.:roll:
a naravno je da u Rl niko nije opsednut da samo o vama prica bas na zabole...jedino se ovde i pominjete...;)
ne pridaj svom narodu veci znacaj nego sto ima...

a drugo, postoje hrvatski forumi, gde se opsednutost Srbima ne moze meriti sa srpskom prema vama, kolikih je neverovatnih razmera, prema tome prenemazi se i zlonamerno foliraj tamo. :bye:

:worth::worth::worth:

čekaj , a da vi mi nabrijani kažete, tko je vama trenutno odbojniji mi ili Albanci. Mislim, mi vam nismo otkinuli komad teritorija već oni.

Мртва трка мада имате више заслуга

izvinjavam se, sta znaci nabrijani?:dontunderstand:

vi ste nam ubili kad se sve sabere skoro 1,000.000 ljudi,
kad se izvaga vise me boli gubitak tih Srba jer kad njih nema ne treba nam teritorija.

pa jeste, trebalo bi vam dati pohvalnicu, sto ste se i bez modernih metoda, uz pomoc stapa i kanapa, tj. kama, snasli i prevazisli i Ausvic.

svaka cast, i lepo sto si nas podsetio u kakvim ste teskim uslovima vrsili pokolj Srba.

Jasenovac nije imao metode masovnog sistematskog ubijanja i nije mogao biti ni blizu Auschwitzu.

Е баш зато ,због овог белог прања

Eto zato was mrzimo :mrgreen:
Swako pametan- se kloni Hrwata, I ne treba nikada zaborawiti ko ste.

čekaj malo jedan Auscwhitz koji je bio 6 puta veći od Jasenovca je za 5 godina ubio skoro 2 milijuna, a ustase su bez modernih metoda u samo 4 godine ubili milijun ljudi ?

Па јеси ли ти нормалан,скоте хрватски?
Убити ,,милион људи без модерних метода`` за 4 године за тебе је нормална ствар. Минимизирање тражиш у чињеници да је у Аушвицу убијено 2 милиона људи па је ово у Јасеновцу је - ништа.
Зато Хрват никада неможе бити пријатељ Србину јер стално гледа како да га смакне. То му је у души генетски усађено.

Ova tema je posvećena svima a pogotovo moderatorima.

Pišem na ovom forumu već 3 godine na najrazličitijim podforumima. Pa i ovdje.

Htio bih naprosto pitati čemu kod toliko ljudi na ovom forumu opsesiju Hrvatskom i Hrvatima. Mislim da niti moderatori niti administratori ne reagiraju na pravi način.

Čitajte malo teme:

srpski migovi čuvaju hrvatsko nebo, kad će Hrvatska platiti odštetu za Jasenovac, hrvati i muslimani udruženi protiv srba, hrvatska napala srbiju....da ne nabrajam dalje.

Odkud vama , ljudima koji pišu na ovom forumu stoji Hrvatska samo u glavi i ne razmišljate ništa po cijeli dan osim o tome.

Ja ne znam zašto Srbija uvijek u nekome mora tražiti neprijatelje.

A što je najbolje sve Srbe koje sam ja upoznao nemaju takva razmišljanja niti su toliko opsjednuti sa prošlosti.

Vidi momak,na jednom velikom hrvatskom forumu situacija po pitanju "opsesije" je najblaze receno ista.S tim sto ima jedna "mala" razlika.Ovde se uglavnom sve okrene na zayebanciju,dok kod "vas" probijaju neke mracne misli i patologije!

А има их вала читава "сатнија"...:hahaha::hahaha::hahaha:

Ма има их као плеве на српским Форумима. На хрватским их нема јер несмеју да прдну на ту тему одмах им следи ,,бувара``.
Ја сам неколико пута слао ,,умерене`` коментаре на њихове форуме и у штампу нарочито. Никада ништа нису објавили. Цензура 100%. Код нас могу на Форуму (Крстарице) да шетају као докони Кнез Михајловом и пишу шта им падне напамет. И ником ништа. Сам себи постављам питање: Јесмо ли ми стварно Демократска држава па све то прође или ,,овчице`` па нас трте како ко стигне.

Ипак мислим да ове ,,западне`` и проалбанске, треба филтрирати и искључивати. Лепше би нам било без њих.
А они нека само читају и једе се!

Ма има их као плеве на српским Форумима. На хрватским их нема јер несмеју да прдну на ту тему одмах им следи ,,бувара``.
Ја сам неколико пута слао ,,умерене`` коментаре на њихове форуме и у штампу нарочито. Никада ништа нису објавили. Цензура 100%. Код нас могу на Форуму (Крстарице) да шетају као докони Кнез Михајловом и пишу шта им падне напамет. И ником ништа. Сам себи постављам питање: Јесмо ли ми стварно Демократска држава па све то прође или ,,овчице`` па нас трте како ко стигне.

Ипак мислим да ове ,,западне`` и проалбанске, треба филтрирати и искључивати. Лепше би нам било без њих.
А они нека само читају и једе се!

Biće da je posrijedi neka antisrpska urota, cenzura po nalogu Vatikana. :sad2:

pa dobro, ok ali da ja vas pitam

zašto srbi na srpskim forumima ne pišu nekad malo i o srbiji i o tekućim problemima, već samo gledaju susjede Hrvate i pišu o njima.

Ма само о Србији и Србима и пишемо - него када се појавите у буљуцима и почнете
да спамујете и тролујете на Крстарици - ондаК отварамо теме о вама...:mrgreen:

Не знам баш ко виси по нашим форумима.
Што се мене тиче... 'рвати нису људи, него шачица животиња способних за свакаква злодела. Потврђено кроз историју...

Back