Razlog opsesije

Ova tema je posvećena svima a pogotovo moderatorima.

Pišem na ovom forumu već 3 godine na najrazličitijim podforumima. Pa i ovdje.

Htio bih naprosto pitati čemu kod toliko ljudi na ovom forumu opsesiju Hrvatskom i Hrvatima. Mislim da niti moderatori niti administratori ne reagiraju na pravi način.

Čitajte malo teme:

srpski migovi čuvaju hrvatsko nebo, kad će Hrvatska platiti odštetu za Jasenovac, hrvati i muslimani udruženi protiv srba, hrvatska napala srbiju....da ne nabrajam dalje.

Odkud vama , ljudima koji pišu na ovom forumu stoji Hrvatska samo u glavi i ne razmišljate ništa po cijeli dan osim o tome.

Ja ne znam zašto Srbija uvijek u nekome mora tražiti neprijatelje.

A što je najbolje sve Srbe koje sam ja upoznao nemaju takva razmišljanja niti su toliko opsjednuti sa prošlosti.

To su ti neki neobjašnjivi kompleksi niže vrijednosti uz stalnu želju za dokazivanjem.

Mada bi to Freud sve najvjerojatnije sveo na kroničnu nejebicu, hehe. :lol:

pa ovo je pdf politika, ne znam sta je tu cudno, bilo bi lepo da ne postoji tako bliska krvava proslost sa vama, ali postoji,
normalno da ce ovde da se prica o vama, nece o Bocvani.:roll:
a naravno je da u Rl niko nije opsednut da samo o vama prica bas na zabole...jedino se ovde i pominjete...;)
ne pridaj svom narodu veci znacaj nego sto ima.

:ok:
Meni je svaka tema o Hrvatskoj samo svakodnevnih par minuta razbibrige:whistling:

čekaj , a da vi mi nabrijani kažete, tko je vama trenutno odbojniji mi ili Albanci. Mislim, mi vam nismo otkinuli komad teritorija već oni.

izvinjavam se, sta znaci nabrijani?:dontunderstand:

vi ste nam ubili kad se sve sabere skoro 1,000.000 ljudi,
kad se izvaga vise me boli gubitak tih Srba jer kad njih nema ne treba nam teritorija.

izvinjavam se, sta znaci nabrijani?:dontunderstand:

vi ste nam ubili kad se sve sabere skoro 1,000.000 ljudi,
kad se izvaga vise me boli gubitak tih Srba jer kad njih nema ne treba nam teritorija.

čekaj malo jedan Auscwhitz koji je bio 6 puta veći od Jasenovca je za 5 godina ubio skoro 2 milijuna, a ustase su bez modernih metoda u samo 4 godine ubili milijun ljudi ?

čekaj malo jedan Auscwhitz koji je bio 6 puta veći od Jasenovca je za 5 godina ubio skoro 2 milijuna, a ustase su bez modernih metoda u samo 4 godine ubili milijun ljudi ?

pa jeste, trebalo bi vam dati pohvalnicu, sto ste se i bez modernih metoda, uz pomoc stapa i kanapa, tj. kama, snasli i prevazisli i Ausvic.

svaka cast, i lepo sto si nas podsetio u kakvim ste teskim uslovima vrsili pokolj Srba.

Poslednja izmena:

Nemoj da lazes ako vec hoces ozbiljno da diskutujes, Jasenovac se sastojao od 5 kampova koji su se prostirali na 240 kvadratnih kilometara dok je Auscwhitz velicine 40 kvadratnih kilometara.

Banowali mi oba nicka :D. Pa Hellen, i jsox neke sa ljubaw i sexa, zato sto sam rekao jednoj da je kurwa,olos zato sto je prewarila decxka, da widi kako ej sa drugim :lol:
A na domu i porodici, jer sam izlagao swoje widjenje obrazownog sistema :(

Sinak, mnogo si simpatičan, ali ponekad malo preteraš, pa kad klimakterične tetke podivljaju....:mrgreen:

Back