- Poruka
- 69.264
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa.
Ali nemojte one klasicne price vodjenje ljubavi je sa emocijama a sex je bez emocija i sl. To mi zvuci kao kada das temu u Osnovnoj: "Prolece je stiglo u nas kraj"
I onda pisu" I obuklo svoje sarene haljine.
Dakle zrelije....
Ali nemojte one klasicne price vodjenje ljubavi je sa emocijama a sex je bez emocija i sl. To mi zvuci kao kada das temu u Osnovnoj: "Prolece je stiglo u nas kraj"
Dakle zrelije....
Pa cesto cujem da ima razlike. Toliko cesto da je postalo evidentno. Hajde sada, zasto se folirate?
Dakle zrelije....
Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa. Ali nemojte one klasicne price vodjenje ljubavi je sa emocijama a sex je bez emocija i sl. To mi zvuci kao kada das temu u Osnovnoj: "Prolece je stiglo u nas kraj" I onda pisu" I obuklo svoje sarene haljine. Dakle zrelije....
Sex je vise pro forme radi, da zadovoljis svoje prirodne nagone.. Ovdje sam iznimno grub..
Dok ne prolije koju suzu, ja ne prestajem.. Doslovice, uprem u nju ko u životinju.
Imal jos nesto da te interesuje, da ti objasnim ?![]()
Ne razumem te sada...Rekla sam da za mene nema razlike ..tako da cemu tvoja konstatacija da se foliram..ja i neizreciva jer i ona slicno misli kao ja
tako da nemoj ti da se foliras..
Znaci kod tebe ako ne proplace nisi ebo.Da ja tebi kažem..
Ocito se ostali ne mogu pohvaliti bogatim sexualnim životom, za razliku od mene..
Vodio sam i ljubav, i sexao sam se..
Vodjenje ljubavi je moguce samo izmedju osoba koje se vole.. Tu sam obicno bio nježan..
Sex je vise pro forme radi, da zadovoljis svoje prirodne nagone.. Ovdje sam iznimno grub.. Dok ne prolije koju suzu, ja ne prestajem..
Znaci kod tebe ako ne proplace nisi ebo.
A jel place od srece ili od boli?
Uzivas u patnji?
Jel ti daju te i drugi put da ih kresnes?
vodjenje ljubavi je kad dozivim intelektualni uzlet....duhovno ushitjenje![]()
Znaci kod tebe ako ne proplace nisi ebo.
A jel place od srece ili od boli?