- Poruka
- 93
Da li moze da uspije ona 25,a ja 42? Ona ima para,ja bas i nemam ali jako joj se svidjam i ona meni. Ali ne mozemo nikako da se upoznamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li moze da uspije ona 25,a ja 42? Ona ima para,ja bas i nemam ali jako joj se svidjam i ona meni. Ali ne mozemo nikako da se upoznamo.
Š,Č,Ć,Ž,Đ....zashto!?
pa seksualno mozhesh biti interesantan ali tje da je prodje
Може на краће стазе.Da li moze da uspije ona 25,a ja 42? Ona ima para,ja bas i nemam ali jako joj se svidjam i ona meni. Ali ne mozemo nikako da se upoznamo.
odakle znash da je ona sa lazhnim profilima!?zasto sto je malo cudna. javlja mi se s laznih instagram profila a na cesti bjezi od mene kad me vidi crvena kao paradajz. zzenuta situacija
sad sam stekla utisak ti si ti taj sa laznim profilimaPa sexualno ju privlacim jako dugo. Al upoznavanje je problem haha.
Š,Č,Ć,Ž,Đodakle znash da je ona sa lazhnim profilima!?
mozhda je neka tetka iz komshiluka koja je oko bacila!?
malo je neozbiljna sa 25 a lazhni instaprofili
Ovde ne koristimo ta slovaŠ,Č,Ć,Ž,Đ
Зато тражиш мушко по огласима!netju
i shta mi mozhesh!? nishta!
![]()
Pa da. Chim netje da pishe kako ti hotjesh, onda ide lichni napad na nju kao zzenu.Зато тражиш мушко по огласима!
Јбт, за тебе треба прво кило вињака па ако тада падну критеријуми....
RužnaKoLopov da možda ti nisi ona haha. Imam ja lažne profile na IGu par stotina ali kako ti to možeš znat?sad sam stekla utisak ti si ti taj sa laznim profilima
Као жену? Па погледај јој ник и аватар?Pa da. Chim netje da pishe kako ti hotjesh, onda ide lichni napad na nju kao zzenu.
Izgledaček stani ti sa 42 bi da muvaš cure od 19 i 25?
DaPa da. Chim netje da pishe kako ti hotjesh, onda ide lichni napad na nju kao zzenu.
Теби је ово провокација: Š,Č,Ć,Ž,Đ?Da
Ona ga nervira pa je svaki put provocira bez razloga
Prvi pocne
meni što sam skoro upola mlađi od njega pa su mi te od 19 god previše mlade...Izgleda
zasto sto je malo cudna. javlja mi se s laznih instagram profila a na cesti bjezi od mene kad me vidi crvena kao paradajz. zzenuta situacija
Зато тражиш мушко по огласима!
Јбт, за тебе треба прво кило вињака па ако тада падну критеријуми....
to te neko troluje sa lažnih profila i predstavlja se kao ona...zato i beži od tebe na ulici jer uopšte nema pojma šta hoćeš od njezasto sto je malo cudna. javlja mi se s laznih instagram profila a na cesti bjezi od mene kad me vidi crvena kao paradajz. zzenuta situacija
XDto te neko troluje sa lažnih profila i predstavlja se kao ona...zato i beži od tebe na ulici jer uopšte nema pojma šta hoćeš od nje![]()