Razlika u godinama

Ne odobravam i ne volim te razlike u godinama koje su 5+ malo mi je to nekako bezveze imam osecaj da ti ljudi koji se smuvaju a ima razlike tipa 7-8 godina da su propustili mnogo nesto lepse sto su mogli imati sa nekim ko im je vrsnjak ili 2-3 godine razlike samo.. Nista nema lepse nego kad dvoje mladih ljudi se nadju zajedno da budu vise nego ljubavnici nego i najbolji priljatelji sto danas nije isto..
Ali opet sve zavisi.. Ali pogotovo ne odobravam kad neki stariji muskarac tipa 23+ godina je sa nekom klinkom od 16-17 god. zato sto je 99% iskoriscava zato sto je ona mlada i neiskusna..
pa naucit ce je svemu, tad joj bas triba taj, nece se udat u tim godinama

Šta mislite o velikoj razlici u godinama. Podrazumeva se ona veća ili baš velika razlika od 15, 20, 30 godina...
Mislim i kad je on u plusu, ali i ona. Imate li takvih iskustava, šta mislite o takvim vezama. Imaju li šansu za opstanak ili se samo svodi na sex. Nećemo sad ono o finansijama.
Takođe, i kad je on ili ona u minusu...

Što je i logično, ako je jedan u plusu drugi mora biti u minusu
:D
za sex moze a za zivot ne :)
npr momku ( 19g, iz iskustva kazem) super dode zena od 41g, i dok ide, ide..to podrzavam, nista ostalo ne podrzavam i izricito sam protiv, cak mi je gadljivo

Back